Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Din graviditet – 280 særlige dage

349,00 kr.

Vejledende udsalgspris:

Den ultimative bog om graviditet! 💞

En graviditet varer i gennemsnit 280 dage. I løbet af de 280 dage gennemgår både din krop og dit foster en rivende udvikling. Du bygger et lille nyt menneske.

Din graviditet er 280 tekster, en for hver dag i graviditeten, som beskriver alt det, der sker både med morens krop og med fosteret. Du bliver klogere på forandringerne i kroppen, de udfordringer, følelser og aha-oplevelser, det kan medføre, og bliver trin for trin ført igennem den udvikling, der starter med en udeblevet menstruation og ender med et nyfødt spædbarn.

Bogen er fantastisk for dig, der gerne vil fordybe dig i din graviditet. Dig, der gerne vil vide det hele uden alt for meget udenomssnak. Sagt med kærlighed, omsorg – og et glimt i øjet, naturligvis.

7 på lager

  • Sikker online betaling
  • Hurtig levering
  • 14 dages returret

Beskrivelse

Der findes mange bøger om graviditet. Mange gode, velskrevne bøger, som berører emnet på forskellig vis. Foruden denne bog, har jeg også selv skrevet “40 Uger Inden” – så hvorfor overhovedet skrive endnu en bog, tænker du måske? Jo se, denne bog, Din Graviditet – 280 særlige dage er mit mesterværk. Den beskriver ikke bare alle ugerne i graviditeten – men hver evig eneste dag! Du får altså med denne bog den ultimative guide igennem hele graviditeten. 280 særlige dage – 280 forskellige emner – og en hel masse nærvær omsorg og plads til refleksion.