Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Cana Care

Kimen til Cana Care startede tilbage i 2018, hvor jeg fik idéen til at udvikle mine egne produkter – oprindeligt tiltænkt gravide, for at jeg på den måde kunne bidrage med min faglighed og viden som jordemoder. Jeg gik grundigt til værks og kunne således først, mere end to år senere, lancere mit allerførste produkt, Relax – magnesiumserum i februar 2021. Produktet blev udsolgt på bare 17 dage og det viste sig hurtigt at både Relax, og Heat, som blev lanceret en måned senere, ikke bare fandt anvendelse hos gravide – de blev populære hos mange forskellige målgrupper af kvinder og mænd, som har dét til fælles, at de ønsker at bruge gode produkter af høj kvalitet, som kan bidrage positivt til den enkelte. Og netop dét gør jeg mig naturligvis umage for.
Siden jeg prøvede produkterne fra Cana Care for første gang, har jeg været fan. De virker bare! Jeg bruger Relax hver aften inden jeg går i seng og har altid Heat med i håndtasken.
– Jeanette Nielsen, kunde hos Cana Care

RELAX – magnesiumserum

Magnesium er et livsvigtigt mineral, som forekommer naturligt i kroppen hos alle mennesker. Mineralet er et af kroppens mest betydningsfulde mikronæringsstoffer. Det skyldes, at der er hundredvis af biokemiske reaktioner i kroppen, som kræver magnesium for at fungere optimalt.

Til anvendelse på huden, hvor magnesium optages op til 5 gang bedre, end når det indtages oralt.

HEAT – varmende roll-on

Hvadenten din muskelømhed sidder i benene efter en lang løbetur, i lænden efter en dag med dårlige arbejdsstillingen eller i nakken, hvor dén slags typisk har det med at sætte sig som spændingshovedpine, så vil du med HEAT varmende roll-on hurtigt opleve varmen brede sig på og omkring de ømme muskler.

Varmende roll-on til anvendelse på ømme muskler. Anvendes på huden, i de områder hvor du føler ømhed.