Gratis fragt ved køb over 499 DKK

40 ting du skal vide om din fødsel

249,00 kr.

Vejledende udsalgspris:

I 40 Ting du skal vide om din fødsel hjælper jeg dig med humor og ærlighed gennem de trængsler, glæder og små vanvittige øjeblikke og situationer, der typisk opstår under en fødsel. Det er her du lærer om alt dét, der – i virkeligheden – er vigtigt at vide, om din forestående fødsel.

5 på lager

  • Sikker online betaling
  • Hurtig levering
  • 14 dages returret

Beskrivelse

Man siger, at kvinder er skabt til at kunne føde. Det er også rigtigt, men det er altså sjældent noget, vi bare lige gør. En god fødsel kan hjælpes rigtig godt på vej, og det gør en forskel, at man ved, hvad man går ind til, og tager stilling til, hvordan man vil forholde sig til både det mere lavpraktiske og de måske overvældende og uforudsigelige ting.

Hvad kan du forvente? Hvordan kommer det til at forløbe? Er der noget du og din partner, hvis du har sådan én skal være særligt opmærksomme på, både før, under og efter fødslen? Ja, ja og ja, selvfølgelig er der det. Men først og fremmest, glæd dig, og gå til det med et åbent sind.

Det bliver en fantastisk og livsbekræftende oplevelse, uanset om det så bliver derhjemme, i bilen, ved akut kejsersnit eller i et badekar på en fødestue.