Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Min mission

Det har altid ligget lige til højrebenet for mig, at jeg gerne vil hjælpe andre mennesker. Jeg vil gerne bidrage positivt til andre menneskers liv og væren, og jeg føler mig forpligtet som menneske til altid at gøre mit bedste i den henseende.

Særligt brænder mit hjerte for at hjælpe, støtte og styrke kvinder, både i den livsomvæltende periode som gravide og nybagte mødre – og på andre store, små, svære eller overvældende tidspunkter i livet.

I december 2021 donerede jeg derfor produkter fra Cana Care til en værdi af 120.000.- til fem forskellige velgørende projekter med formål at støtte og styrke udsatte kvinder.

 

Jeg blev uddannet jordemoder tilbage i 2009, og sprang – efter nogle gode år på arbejdsmarkedet, hvor jeg blandt andet var så heldig at være en del af hjemmefødselsteamet på Hvidovre Hospital – ud som selvstændig i 2015. Først som blogger, instagrammer og forfatter. Sidenhen også som online jordemoder, og senest – nu – også som forretningsdrivende i min hudplejevirksomhed, Cana Care.

Mine veje har ofte været snirklede og ru, men ikke desto mindre har jeg altid gjort mig umage med alt jeg har kastet mig over, og grebet ud efter de bolde, der nu engang lod til at falde tungt, nærmest min favn. På den måde har mit liv taget nogle uforudsete drejninger, som har bragt mig til hvor jeg er i dag. Et sted i mit liv, hvor jeg står stærkt i mig selv om min tro på, at jeg har meget at byde på endnu. Jeg håber og tror at jeg kan bidrage positivt til mange menneskers liv; både i mit virke som forfatter og foredragsholder, men i særdeleshed også med mine produkter i Cana Care, som jeg har skabt til gavn for den enkelte bruger af produkterne.

I juni 2021 blev jeg diagnosticeret med livmoderhalskræft og det er sidenhen blev ét af mine livsmål at jeg vil gøre alt jeg kan for at hindre andre kvinder at komme i dén situation. Det gør jeg blandt andet ved at fortælle min historie, på instagram og til foredrag. 

I marts 2022 donerede jeg desuden 10% af hele omsætningen i min shop, til forskning i Kræftens Bekæmpelse. 25.524.- i alt.

 

Min mission

Mit hjerte brænder for at hjælpe, støtte og styrke kvinder, både i den livsomvæltende periode som gravide og nybagte mødre – og på andre store, små, svære eller overvældende tidspunkter i livet. Når vi hjælper hinanden, kan vi klare alt.