… om jeg egentlig bedst kan lide studenterbrød eller træstammer. Der var én der spurgte mig om det forleden og jeg har (nærmest) tænkt over det lige siden.
… at ovenstående var totalt løgn. Jeg har højest tænkt over det i et par minutter sammenlagt i løbet af de sidste par dage. Det er ligesom bare poppet op flere gange, så det føles som mere.
… at en blindsmagning snart må være på sin plads!
… hvorfor det overhovedet hedder en træstamme? Jeg mener, det ville i det mindste være mere logisk, hvis den var brun.
… at jeg ikke på stående fod kan komme på bedre bud end “kagerester i svøb” som umiddelbart virker ret klamt.
… om egentlig lagkagehuset laver deres træstammer efter en helt specifik opskrift og helt uden gamle kager? De smager altid på præcis samme måde og jeg har aldrig oplevet hasselnøddeflager fra wienerbrødet, som jeg ellers oplever fra mange andre bagere. Nogen der ved det?
… at jeg faktisk ikke helt kan finde ud af, om jeg synes det er godt eller skidt, hvis de ikke er lavet af kagerester.
… at jeg snart igen vil til at bruge too good to go-appen, som i hvert fald her i København er ski’e smart, fordi man kan købe en pokkers masse udsmidningsklar mad til en slik, lige før butikkerne lukker. Det er både godt for miljø og pengepung – og så er det i øvrigt et aldeles usponsoreret tip, hvis nogen skulle være i tvivl.
… at I selvfølgelig godt ved, at det er usponsoreret, når der ikke står ANNONCE øverst i indlægget.
… hvor åndssvagt det i øvrigt er, at jeg forfatter nærværende indlæg siddende på gulvet i vores lange gang, så drengene ikke kan se mig igennem dørsprækken ind til stuen. Det er som om de bliver i snakkehumør, frem for sovehumør når de kan se mig.
… at jeg egentlig også har sagt til dem, at jeg rydder op.
… hvor latterligt meget jeg glæder mig til at komme til sønderjylland i morgen. Faktisk. Der er jo også lidt sjovere priser hos bageren.