Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg fuldstændigt som så mange andre, er svært begejstret for det røgede, hårdt-stegte stykke gris, som tilnærmelsesvist kan bruges i al madlavning. Jeg har sågar set det dyppet i chokolade.
Bacon. Mmmmhh…
Derfor har jeg lavet en lille miniudgave af en hyldest til mit absolutte yndlingskød.
Havde det ikke været for bacon…
… var kartoffelsuppe muligvis verdens mest overvurderede ret. Næst efter jordskoksuppe.
… ville jeg have svært ved at forstå, hvorfor svineindustrien er så stor. Altså, bortset fra om sommeren, når man spiser ringriderpølser i Sønderjylland. Det forstår jeg også godt.
… ville jeg aldrig have lært at spise asparges
… havde jeg af ovenstående årsag, heller aldrig opdaget hvor ulækkert éns tis lugter, efter man har spist asparges
… Tror jeg aldrig at brunch, ville have vundet danskernes hjerter
… vejede jeg formentlig et par kilo mindre. Med mindre jeg fik et fast abonnement til en slik-service i stedet, selvfølgelig.
… var jeg formentlig blevet vegetar. Altså, når det ikke var sommer og jeg var i Sønderjylland.