Gratis fragt ved køb over 499 DKK

 

Jeg elsker, elsker, elsker simremad i alle afskygninger og jeg elsker især, når det kan bruges i flere slags retter, gerne flere dage i træk. Det er enhver moderne kvinde (eller mand)s drøm, tænker jeg! Det er selvfølgelig lidt en udfordring, når jeg helst ikke spiser kød, men for nyligt lavede jeg en chili sin carne, som blev spist både med ris og creme fraiche og som fyld i en snasket burrito og som storhittede hos både børn og voksne.

chili sin carne

Chili sin carne

2 løg

1 fed hvidløg

1 chili

1/2 tsk kanel

1 tsk stødt spidskommen

1 dåse chili beans

1 dåse baked beans

1 dåse hakkede tomater

30 gram chokolade 70%

600 gram finthakkede svampe

Salt og peber

Olie til stegning

Løg, hvidløg og svampe ristes af i olien, inden krydderier og chili røres i og omrøres indtil der dufter skønt i køkkenet. De hakkede tomater tilsættes og retten simrer i mindst et kvarters tid, inden bønnerne røres i og retten simrer videre cirka et kvarter. Gryden tages af varmen, chokoladen røres i og retten smages til med salt og peber. 

Serveres med cremefraiche, avocado og ris eller eventuelt som her forklædt som burrito i en majspandekage med smeltet ost. Velbekomme!