Gratis fragt ved køb over 499 DKK

RELIEF – exfolierende fodbadesalt

149 DKK

Vejledende udsalgspris: 199kr

Exfolierende fodbadesalt, der med sine mange gode egenskaber blødgør hård hud, plejer dine fødder og bidrager til generel følelse af velvære.

Indeholder magnesium som blandt andet bidrager til normal muskelfunktion, normale knogler, normalt energistofskifte, bedre søvn og mindre stress.

INDEHOLDER 300 gram

 

 

Ikke på lager

  • Sikker online betaling
  • Hurtig levering
  • 14 dages returret
Varenummer (SKU): 17 Kategori:

Relief fodbadesalt fra Cana Care er en exfolierende badesalt, der blødgør hård hud og plejer dine fødder.

Relief indeholder en blanding af det bæredygtige SIKANI Sea Salt og magnesiumsulfat, som også kendes som epsomsalt. Magnesiumsulfat er et naturligt mineralsk, salt med stabiliserende effekt, som desuden virker fugtgivende og bidrager til eksfoliering af huden. Magnesium bidrager blandt andet til at mindske muskelspændinger og muskelømhed, og til at forbedre søvnen og mindske følelse af udmattelse og træthed. 

SIKANI Sea Salt håndindsamles i de 3.000 år gamle og WWF beskyttede saltpander i Trapani på Siciliens nord­vestlige kyst. Saltet er 100% bæredygtigt, da der ingen former for maskiner må komme ind på området grundet de mange sjældne trækfugle og flamingoer. Da der næsten ingen industri er på vestsiden af Sicilien, er vandet og dermed også saltet meget rent. SIKANI Natural Sea Salt er tørret, men indeholder ingen former for antiklumpningsmidler eller andre kemiske tilsætningsstoffer.

Relief fodbadesalt er tilsat vegetabilsk glycerin, som er med til at opretholde hudens fugtbalance.

Ligesom Treat Fodcreme er Relief fodbadesalt også tilsat vejbredekstrakt som er kendt for at stimulere kollagenproduktionen og har et højt indhold af antioxidanter.