Gratis fragt ved køb over 499 DKK

HEAT – varmende roll-on

229,00 DKK

Vejledende udsalgspris: 229kr

Varmende roll-on til anvendelse på ømme muskler. Anvendes på huden, i de områder hvor du føler ømhed. Kun til udvortes brug, på intakt hud.

INDEHOLDER 50 ML

58 på lager

  • Sikker online betaling
  • Hurtig levering
  • 14 dages returret

Beskrivelse

Hvadenten din muskelømhed sidder i benene efter en lang løbetur, i lænden efter en dag med dårlige arbejdsstillingen eller i nakken, hvor dén slags typisk har det med at sætte sig som spændingshovedpine, så vil du med HEAT varmende roll-on hurtigt opleve varmen brede sig på og omkring de ømme muskler. Det gør, at du bedre kan slappe af og give din krop ro til at restituere.

Afhængigt af hvor store områder produktet anvendes på, vil der være til omkring 20-30 ganges brug i én roll-on.

Brugsvejledning

Cana Care HEAT varmende roll-on rulles på huden i et generøst lag i de områder hvor du føler ømhed.

Efter få minutter vil du begynde at mærke den varmende effekt.

Afhængigt af dit aktivitetsniveau vil du kunne mærke den varmende effekt i helt op mod 24 timer. Såfremt den varmende effekt aftager, kan den genaktiveres ved at påføre varme fra anden kilde, fx fra bad eller en varmepude.

Du anbefales altid at anvende produktet på et mindre hudområde første gang, for at sikre at du kan tåle produktet. 

OBS: Det er, på grund af indholdet af capsicum, som skaber den varmende effekt, almindeligt at opleve rødme på huden, men såfremt der kommer udslæt frarådes yderligere brug. 

Kan anvendes af gravide. Hvis du påtænker at anvende HEAT i forbindelse med fødsel, anbefaler vi at du rådfører dig med en jordemoder fra dit fødested.

Opbevares utilgængeligt for børn

Indholdsstoffer

Aqua*, Pentylene Glycol*, Helianthus Annuus Seed Oil**,
Camphor, Glyceryl Stearate Citrate*, Cetearyl Alcohol*, Parfum, Glyceryl Caprylate, Capsicum Frutescens Fruit Extract*, Vanillyl Butyl Ether, Tocopherol*, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Sodium Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, Limonene, Linalool.

Naturlig* 95,70%
Økologisk **