Gratis fragt ved køb over 499 DKK

Sikke altså der er knald på i disse dage! Fornemmer I det også? Jeg mistænker at det har noget med vejret at gøre, at alting pludselig føles som om det går stærkt. Ikke på en travl måde, men mere på sådan en helt vildt dejlig måde, hvor den ene dejlige oplevelse bare afløser den anden. Sådan har det i alle tilfælde været hjemme hos mig den seneste uges tid og jeg elsker det. Det må seriøst aldrig stoppe, ha ha! Selv om morgenen på cykelstierne er der knald på, på sådan en dejlig måde, hvor folk smiler til hinanden, når den ene kommer til at gøre noget idiot-agtigt og jeg tager mig selv i at blive helt nyforelsket i København på grund af det. Uhmph, altså!

Det har været alt muligt lige fra is med børnene nede ved promenaden her i Nordhavn, til spaghetti og vin med nogle af mine bedste veninder (til et blog-event for et skønt økologisk beauty-brand, N.A.E. som jeg tror vi allesammen gør klogt i at holde lidt øje med i fremtiden), sol i fjæset og mine første ture på de dersens smarte elektriske løbehjul som pludselig er dukket op over hele København.

Dem bliver vi forøvrigt nødt til at snakke lidt mere om, de der løbehjul. De er jo super-super smarte og altså væsentligt bedre, både for miljøet og for pengepungen, end taxa, som for mig nok primært er dét transportmiddel de kommer til at erstatte. For eksempel hvis jeg skal ud en aften og véd at jeg kommer til at få et glas vin for meget til at måtte cykle hjem, så kan jeg nu – i stedet for at køre taxa begge veje – tage et løbehjul når jeg skal ud og nøjes med en taxa når jeg skal hjem. Dét er sgu da skide smart! Og sjovt. Og sejt, i øvrigt. Der findes så vidt jeg ved to slags og alt man skal gøre for at kunne bruge dem er bare, at downloade deres app, indtaste dine kreditkortoplysninger og acceptere deres betingelser og så er du igang. Løbehjulene står over det meste af byen og det er altså virkeligt nemt, så hvis nu du sidder og gerne vil prøve det, så kan jeg altså kun give det mine varmeste anbefalinger. Ovenikøbet, så fik jeg (ligesom alle andre, gætter jeg på) ved min indmeldelse sådan en promokode som I kan indtaste og så får I sgu lige 15 gratis minutter. Normalt koster en tur 10 kroner i opstart og halvanden krone pr minut, så femten minutter er selvfølgelig ikke alverden, men lidt har også sin ret, ikke sandt? Koden er Fy4HUvTW og I kan – hvis I har iphone i hvert fald, hente app’en HER. Ellers hedder den app jeg bruger vist bare TIER, så den burde være til at finde der hvor I henter jeres apps 😉 

Udover at spise is, drikke venindevin og ræse rundt på løbehjul som en anden teenager, så har der selvfølgelig også været nogle mere alvorlige ting på dagsordenen de seneste dage. Som for eksempel den tur jeg havde i det varme debatpanel hos News & Co her til eftermiddag, hvor vi blandt andet debatterede EU-kommision, havvindmølleparker og selvfølgelig det meget omdiskuterede top-møde i Hanoi, som blev afblæst i ellevte time. Puha, jeg bliver ofte en lille smule forpustet når jeg sidder i News-studiet og skal forholde mig til alle de her højaktuelle og meget alvorlige samfundsemner og ditto problematikker, men altså, jeg synes samtidig også det er en velsignelse at jeg får lov og at min stemme rent faktisk er sådan én nogen gider at lytte til, når det handler om andet end de ting jeg skriver om her på bloggen.

Nu mangler jeg bare lige det allersidste i dét der momsregnskab, som skal indberettes i morgen og så kan jeg sgu næsten gå på tidlig weekend og glæde mig over, at den er fuld af dejlige planer og at børnene allerede kommer hjem igen på søndag. Ja, der er altså ikke meget at klage over i skrivende stund, så det vil jeg lade være med og i stedet bare ønske jer en rigtigt god aften. Ganske uagtet om I skal ud og teste løbehjul de kommende dage eller ej 🙂