mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Book et foredrag

Som en direkte udspringer af mine to bøger, 40 Uger Inden og 40 Uger Efter, har jeg strikket et personligt, kærligt og humoristisk foredrag sammen omkring den store forandring i livet det er, både at blive og være nogens mor.

Foredraget tager afsæt i mine egne erfaringer, lige fra dét øjeblik jeg som lige-akkurat-24-årig opdagede at jeg var uplanlagt gravid, til alle de tanker og komplikationer der fulgte med, til livet som mor til to – på godt og på ondt. I kommer med helt tæt på og får et indblik i, hvordan jeg både er faldet hårdt, både som nybagt mor og senere i livet da jeg blev skilt, og hvordan jeg sidenhen har rejst mig stærkt med et positivt livssyn og en evig tro på, at min turban aldrig nogensinde bliver helt tom for appelsiner.

I udgangspunktet varer foredraget en time, men det kan naturligvis tilpasses, så det passer lige akkurat til dine behov.

Hvis du vil vide mere om priser og mulige datoer for booking, bedes du rette henvendelse til min agent, Christina Barré på mail: christina@confetticph.com

Hvis du ikke er interesseret i at booke et foredrag, men gerne vil møde mig og høre lidt om hvad jeg har på hjerte, er jeg lige nu aktuel med en række miniforedrag rundt om i landet i samarbejde med BabySam. For at få adgang til dem, kan du tilmelde dig via linket HER.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven