mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Bøger af Cana Buttenschøn

I virkeligheden startede ideen til at skrive bøger allerede tilbage i 2014, nogenlunde på samme tid, som jeg startede med at blogge. Det udsprang af at jeg – dengang på barsel – nærmest ikke følte at der var spalteplads nok på bloggen, til nogle af de mange ord, der var gemt i mig. Ord, om at være nybagt mor. Ved siden af at jeg etablerede bloggen her, startede jeg således på at skrive en længere tekst omkring det spæde moderskab.

I takt med at min baby voksede sig større og min barsel sluttede, blev bloggen – ret uventet, men meget kærkomment – til min levevej og på dén foranledning, blev mit bogprojekt sat på stand by.
Lige indtil min søde redaktør, Louise Thuesen fra Peoples Press, en formiddag i begyndelsen af 2017 skrev en mail til mig, som jeg ikke kunne sidde overhørig.

Et par kopper kaffe og en hel masse udveksling af idéer senere, blev vi enige om, at jeg skulle genoptage min idé med at skrive en bog omkring det spæde moderskab og således blev kimen til min første bog, 40 Uger Efter – en kærlig håndsrækning til nybagte mødre, sat.

D. 14.september, dagen efter min 31-års fødselsdag blev min drøm til en realitet, da bogen udkom og da den, allerede efter få uger, blev kategoriseret som ”bestseller” gik det op for mig, at det rent faktisk ikke bare var en god bog til den nybagte mor, men at det rent faktisk også var en bog, som rigtigt mange danske kvinder fandt ro, glæde og styrke i at læse. Der var behov for lige akkurat dén bog og jeg er så dybt taknemmelig for alle de søde ord og anmeldelser den har fået med sig på vejen og at den til stadighed i ny og næ popper op på bestsellerlisterne hos boghandlerne rundt om i landet.

Og nu har jeg sør’me gjort det igen. Jeg har skrevet endnu en bog, 40 Uger Inden – alt det du (i virkeligheden) skal vide om din graviditet, som gudskelov har fået samme, varme modtagelse som dens forgænger. Bogen er udkom 1.november 2018 og blev ligesom sin forgænger kategoriseret som “bestseller” allerede få uger inde i sin levetid. Allerede nu har den gjort en forskel for mange gravide landet over og dét gør mig simpelthen så glad og stolt. Bogen er, som titlen angiver, en bog om graviditet, hvor jeg både med min jordemoderfaglige ekspertise og mine personlige erfaringer efter selv at have gennem levet mine egne to graviditeter, deler ud af gode råd og viden omkring graviditet, på godt og på ondt. Bogen er foruden en masse mere eller mindre fagligt funderede overvejelser, fyldt med information omkring nogle af de ting ingen ellers fortæller dig, om din graviditet og jeg håber sådan, at den bliver taget godt imod.

Hvis du har lyst, kan du finde 40 Uger Efter HER og 40 Uger Inden HER  – og hvis du i mellemtiden skulle være interesseret i at se, hvad andre synes om bøgerne, så prøv engang at scrolle igennem #40ugerefter og #40ugerinden på instagram og dan dig dit eget indtryk.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven