mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Min “baby” er født

Sjældent har jeg været så stolt, som jeg er lige nu, hvor min lille “baby” langt om længe er blevet født. Åh, mand, det føles godt!!


Indlægget er en reklame for min egen biks. 

Det har været på tegnebrættet i lidt over halvandet år, og endelig – E N D E L I G – er det blevet en realitet! Mit allernyeste produkt, en magnesiumserum, som netop er landet hos mig i København, direkte fra laboratoriet i Jylland, hvor det er produceret.

Egentlig har det aldrig rigtigt ligget i kortene, at jeg skulle være sådan én der producerede og lancerede skønheds- og hudplejeprodukter, men ikke desto mindre, så er det altså her jeg står i dag. Blandt alt det andet jeg også beskæftiger mig med.

Idéen til produktet opstod da jeg for halvandet års tid siden læste en meget interessant artikel omkring det meget populære “magnesium”, som jeg ad flere omgange tidligere har taget som kosttilskud for blandt andet at komme mine mange migræneanfald (som jeg engang led virkelig meget af) til livs – og som jeg ofte har anbefalet gravide med uro og kramper i benene, at tage. Artiklen henviste til et studie som havde fundet at kroppens optagelse af magnesium var op mod 5 gange mere effektiv igennem huden, end når man indtager det oralt. Say whaaat?! Fluks gik jeg ud og erhvervede mig en såkaldt “magnesiumolie”, men jeg siger jer, at det var klamt. Fy for en skefuld at klistre sig ind i – og så endda om aftenen inden sengetid, hvor man anbefales at bruge det. Nej tak.

Det måtte kunne gøres bedre end det.

Og ja, så gik jeg igang. Jeg fik kontakt til nogle af landets allersejeste kemiingeniør- og hudplejetyper og så gik vi ellers igang med at udvikle på min idé. Til en begyndelse havde jeg troet at det ville være kort proces – sådan som jeg arbejder allerbedst – men hurtigt skulle det vise sig, at det krævede usædvanligt meget tålmodighed og ditto mange udviklingsforsøg førend den endelige formular var på plads. Med den rigtige konsistens, den rigtige duft, den rigtige virkning – den rigtige det hele!

… Og her er vi så nu. Med et færdigt produkt, som jeg nu er klar til at sende på gaden.

Som det selvfølgelig er med hudplejeprodukter sådan generelt, så er det selvfølgelig ikke et produkt for alle, men jeg vil gerne vove den påstand, at det er et produkt som rigtigt mange vil kunne få stor glæde af. Ikke alene fordi det fugter og plejer huden, der hvor det kommer på – næh, simpelthen også på grund af magnesiums mange gode egenskaber.

Det er nemlig sådan at magnesium er et livsvigtigt mineral, som faktisk findes i alle kroppens celler og som tager del i flere hundrede forskellige processer i kroppen. Som en konsekvens af dette, kan mangel på magnesium føre til ubehagelige symptomer flere forskellige steder i vores system. Magnesium er for eksempel vigtigt for en god energiomsætning og er samtidig med til at sørge for, at musklerne kan slappe tilstrækkeligt af. Derfor kan magnesiummangel ofte resultere i muskelkramper, træthed og uro i benene. (Noget jeg personligt særligt har oplevet i mine graviditeter, hvor jeg døjer med at jeg af og til vågner om natten med krampe i benene).

Derudover kan magnesium også bidrage til at mindske træthed og udmattelse og meget, meget, meget (!) mere.

Det kan selvfølgelig ikke redde verden, men det kan støtte kroppen til at fungere optimalt på rigtigt mange områder – og det gode ved det er, at så længe man har en normal nyrefunktion, så kan det faktisk ikke overdoseres, for hvis man skulle få for meget, så udskilles det slet og ret bare i urinen. (Ikke fordi jeg vil anbefale noget at overdosere noget som helst – selvfølgelig ikke).

… Og nu er den her simpelthen, min magnesiumserum. En spray, som kommes på huden inden sengetid – gerne på benene, hvis man (som jeg) døjer med uro eller kramper i dem.

Hold min knallert, hvor jeg glæder mig, for jeg véd, at det er et knaldgodt produkt!

Magnesiumserum kan købes i min webshop lige HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (54)

 1. Hej Cana.

  Tillykke med dit produkt. Det lyder spændende. Mon det kunne have en virkning på vokseværk hos børn (læs: Please sig ja)

  Vh Julie

  1. Hej Julie,
   Mange tak! Og ja, magnesium er kendt for blandt andet at kunne bedrage til at mindske vokseværk hos børn, så ja, det kunne det nok godt 🙂
   KH

 2. Hej Cana

  Stort tillykke med dit nye produkt🇩🇰🥳

  Kan man bruge det når man er allergiker og er plaget af meget tør hud?

  Vh Christina (fra Braue😉)

  1. Mojn Christina,

   Så vidt jeg ved burde der bestemt ikke være noget i vejen for at bruge det som allergiker – men jeg er ikke allergiekspert, så jeg tør ikke love, at du ikke kan få en reaktion på det. Prøv evn et lille område første gang og se det an nogle timer. (Eller spørg din læge til råds).
   Huden det kommes på, skal helst være intakt, da det ellers kan svie pga det relativt højesaltindhold, men derudover så fugter og beroliger det huden, samtidig med at man får gavn af de gode egenskaber fra magnesium 🙂
   KH

 3. Hej Cana,
  Spændende med et nyt produkt. Har selv læst meget om magnesiumcreme til især små børn som har meget kropslig uro ved sengetid. Men har ikke rigtig kunne finde et produkt.
  Vil prøve dit til min lille søvnterrorist på små 2 år😊 Vil du anbefale det til børn også?

   1. Hej Cana. Jeg har I dag modtaget din spray, glæder mig til at bruge den…..
    Men det jeg gerne vil spørge om er, hvor du får lavet de fine poser med vingummi i henne ?
    Jeg har 2 børnebørn som skal konfirmeres næste forår, og jeg vil gerne have lavet noget i samme stil, som så skal pakkes ind i en sang, det kunne være sjovt, men mangler et sted, hvor jeg kan få det lavet.

    Venligst Lillian Wulf.

 4. Hej Cana

  Jeg har før brugt magnesiumspray, men har syntes at det var vældig klistret og har opgivet at bruge det. Det har nemlig rigtig mange gavnlige efter på kroppen, så det vil være dejligt hvis du har lavet noget endnu bedre 🙂
  Suger din spray ind i huden? Og nu skriver du duft – er der tilsat parfume?
  Vh
  Ditte

  1. Hej Ditte,

   Jeg har haft helt samme oplevelse som dig med andre produkter. Denne fedter ikke i nærheden af ligeså meget som andre – men hvis du kommer meget på, vil du opleve at der kan sidde restprodukt fra magnesium tilbage på huden, efter de virksomme stoffer i serummet er trængt ind. Det kan virke lidt fedtet, men jeg synes ikke det er slemt 🙂
   Og nej, der er ikke tilsat parfume 🙂

   KH

 5. Waow glæder mig på dine vegne og bestemt til at prøve det.
  Jeg knus elsker mine magnesium tabletter eller rettere jeg opdager hvis jeg glemmer at tage dem, for de giver mit nervesystem ro. Så hvis jeg glemmer det får jeg en ubehagelig indre uro som minder om stress.
  Magnesium er guld 🔥☀️✨ 👌

 6. Hej Cana
  Tillykke med den lille ny. Er SÅ spændt og skynder mig ind og bestiller. Er trofast og kæmpe fan af dine plastre. Og jeg lider af restless legs og har fascikulationer i ben og deraf ømhed, træthed og rigtig dårlige ben til følge.
  Er spændt på om din spray stikker på huden som andre produkter med magnesium.

  1. Hej Winnie,
   Tak for din søde besked! Du vil formentlig opleve at min magnesiumserum også stikker lidt på huden – særligt hvis du er i magnesiumunderskud. Efter perioder hvor jeg ikke selv har brugt den på daglig basis, mærker jeg i hvert fald selv den stikkende fornemmelse når den er kommet på, de første dage. Hvis det føles for slemt, kan du evt smøre dine ben ind i en mild lotion inden du bruger magnesiumserum – eller alternativt skylle huden efter ca 15 minutter.
   KH

  1. Magnesium skulle i hvert fald kunne bidrage til at mindske vokseværk, så ja, det vil jeg næsten tro. 🙂

  1. Hej Michelle,
   Hvis du har muskelspændinger kan det godt være at magnesiumserum kan afhjælpe dem noget, men du vil næppe opleve en direkte smertelindrende effekt 🙂

 7. Lyder som et produkt til mig, men inden jeg bestiller, så lige et spørgsmål. Når kæresten klemmer mine arme, så føles det som han trykker hårdt, men en kollega siger det er fordi jeg har affaldsstoffer i armene. Vil det hjælpe at smørre dit produkt på mine arme?

  1. Hej Bettina,
   Jeg er faktisk usikker på, om det kan hjælpe til lige akkurat dét – jeg tænker i alle tilfælde ikke, at det vil gøre det værre 🙂

  1. Hej Lotte,
   Medmindre du har nedsat nyrefunktion, kan du sagten fortsætte med at tage din magnesiumpille, selvom du også bruger serum 🙂
   KH Cana

  1. Hej Maiken,
   Magnesium bidrager blandt andet til normale knogler og normal muskelfunktion, så på dén måde kunne der måske godt være en mulighed for at daglig brug kunne gøre en forskel – men du vil ikke opleve en direkte smertelindrende effekt 🙂

 8. Den kunne jeg godt have brugt under min graviditet! Fun fact, min pms bliver meget mildere når jeg husker mine magnesium tabletter 👍

 9. Spændende produkt… du skriver, der ikke er tilsat parfume, men hos os har vi brug for, at det er duftfrit.. særligt at det er uden naturlige blomsterduft eller lign. Er vi mon så heldige?

  1. Der er ingen blomsterdufte, men den indeholder blandt andet agurker- og aloe vera-vand, som begge har en mild duft.

 10. Hej Cana

  Lækkert produkt – skal prøves!
  Jeg har taget magnesium i flere år, og jeg vil våge og påstå, at det har en god virkning for mig..
  Nu er jeg gravid for 4. gang – og er stoppet med at tage det (samt alle de andre kosttilskud) fordi jeg ikke ved om det er godt at tage, imens jeg er gravid.
  Fx læste jeg, at man ikke skulle spise for meget ingefær, som gravid, og det er netop også ét af de mange tilskud jeg har taget i mange år!
  Jeg har stoppet med at tage tilskud alle gange (nøjes med alm gravid-vitamin og lidt fiskeolie – og selvfølgelig de anbefalede jern og folin osv), men aldrig fået er klart svar på om det er det korrekte at gøre!
  Håber du kan hjælpe mig lidt på vej!

  Mvh. Mathilde

  1. Hej Mathilde,
   Det er rigtigt godt at du er ophørt med tilskud af ingefær imens du er gravid. Magnesium – enten som tablet eller serum – kan dog være en god ide imens du er gravid, da mange gravide døjer med magnesiummangel 🙏🏼 Derudover vil jeg anbefale dig at tage jern fra uge 10 (helst væk fra kalk, men gerne sammen med c-vitamin) samt tilskud af d-vitamin.
   Kh

 11. Hej Cana
  Min mand lider af restless legs i svær grad. Det påvirker hele vores levevis. Han får meget sjældent en sammenhængende søvn pga. lidelsen.
  Tror du din spray kan gøre noget godt for ham ?
  Vh Eva

  1. Hej Eva,
   Hvis din mand er i underskud af magnesium (som bla kan vise sig ved restless legs) så er der i hvert fald en mulighed for at min magnesiumserum kan hjælpe. 🙏🏼
   Kh Cana

 12. Hej Cana. Det lyder som et spændende produkt, jeg anede ikke alt det gode magnesium kan, så tak for at gøre mig klogere:-) min seksårige dreng er meget uroligt anlagt, kan nærmest ikke sidde på en stol uden at rykke rundt. Jeg kan se en skriver om at magnesium kan holde hendes nervesystem i ro, tror du at dit produkt kan hjælpe min dreng? Og hvordan skal man i så fald bruge produktet, når det er hele kroppen der er urolig og ikke kun benene? På forhånd tak for hjælpen.

  1. Hej Katrine,
   Når magnesium optages igennem huden, virker det både lokalt men også generelt, så det kan sagtens “bare” sprayes på benene (start med et enkelt spray på hvert ben, gerne inden sengetid). Hvorvidt det kan afhjælpe generel uro, tør jeg ikke svare på – men tænk om det kunne!
   Hvis I prøver det af, må du meget gerne holde mig opdateret ❤️

 13. Kan den bruges til små børn m dårlig søvn? Eller er den for koncentreret? Min datter er 1,5år.

  1. Hej Katrine,
   Det kan den godt, omend jeg naturligvis ikke tør give nogle garantier for at I får jeres nattesøvn 100% tilbage af den grund 🙂 For at undgå svie på den fine barnehud, vil jeg dog anbefale dig at fugte huden inden du kommer magnesiumserum på. Spray evt i hænderne og smør på huden.
   Håber det kan hjælpe jer.

 14. Hej Cana. Jeg har bestil 2 af din magnesiumspray , men er i tvivl om min ordre er gået igennem. ? Vh Jette Frisch

  1. Hej Jette,
   I mit system ser det desværre ud som om at din ordre ikke er gået igennem, så du må meget gerne lægge en ny 🙂 (Du får en ordrebekræftelse på mail umiddelbart efter ordren er gået igennem).
   KH Cana

 15. Hej Cana.
  Tillykke med produktet. Er det ikke muligt at se en ingrediensliste inden køb? Jeg kan umiddelbart ikke se det på din webshop? 😊

 16. Hej Cana
  Jeg har spændt købt din magnesium og prøvede den første gang i går inden sengetid på mine lægge. Hold nu k*** en smerte. Det brændte, stak og var helt ulideligt i ca 15 minutter. Så aftog det og ingen tegn på allergisk reaktion. Men nu kan jeg læse af andre kommentarer, at det kan skyldes magnesiummangel? Kan du mon uddybe det på din blog eller henvise til et sted, man kan læse mere? 🙂

  1. Hej Kia,
   Dejligt at det aftog hurtigt! Det sker ganske hyppigt, at man i begyndelsen ved brug vil opleve den sviende eller stikkende fornemmelse, indtil kroppen har vænnet sig til serum (eller til magnesiumunderskudet er minimeret). Jeg vil derfor anbefale dig at fugte huden, enten med vand eller mild lotion inden brug. Magnesium optages stadig aktivt igennem huden, men den sviende fornemmelse skulle gerne minimeres. Allerede efter nogle dages brug, vil du formentlig opleve en bedring.
   God fornøjelse med det,
   KH

 17. Hej. Nu du selv nævner magnesium og migræne 😊 kan denne spray have en effekt på dette? Eller på feks anspændt nakke og skuldre, ved at sprøjte på der, eller hvordan fungerer det – virker den der hvor det sprøjtes, eller er det mere selve optagelsen til hele kroppen uanset hvor den påføres? Mvh

 18. Hej Cana
  Jeg har lige modtaget dit produkt , Magnesiumserum spray , og det eneste jeg mangler svar på er . Er det nok at bruge det EN gang om dagen , og skal der gå en tid før virkningen sker ?
  Mvh
  Brita

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven