mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #97

Der er sket så meget derude, som jeg godt ved, at jeg på én eller anden måde nok burde forholde mig til. Indsættelsen af ny Præsident i USA, for eksempel. Problemet er bare, at jeg ikke rigtigt orker, lige nu. Jeg er selvfølgelig glad for at vi har fået en ny, stor leder i verden, som jeg så absolut har mere tiltro til, end jeg havde det med hans forgænger, men jeg kan simpelthen ikke trække mig op til at se på indsættelsesceremonier og diverse presseloger, som diskuterer hvad den grønne politik måske, eller måske-ikke, kommer til at betyde for Danmark, alt imens hele landet går i selvsving over nye mutationer (som vi selvfølgelig skal passe på!) og folks hovedløse rejser til Dubai. Ak, jeg orker det ærligt ikke helt, så jeg har forskanset mig bag min computer, i mit nye online-univers (Canas.dk som er et medlemssite, kun for gravide og nybagte mødre), gået ture med hunden og spillet virkeligt mange spil (hvor min tid som aktiv wordfeud’er engang, har vist sig aldeles glimrende for min statistik udi scrabble, hvor jeg endnu står ubesejret hen, herhjemme). Ja, jeg beklager, at der ikke er mere samfundsmæssig substans i mig for tiden, men det er nu engang sådan det er. Vi gør alle hvad vi kan – og jeg gør det altså lige her i egen navle, med “egne” gravide i eget lille online-univers og en helt utroligt hverdagsagtig hverdag.

Ugens højdepunkt var da vi endelig fik afleveret nøglerne til vores gamle lejlighed. Det her med både at have bygget om (og stadig være igang med at bygge om) i den nye lejlighed, imens re-istandsættelsen af den gamle lejlighed har hængt over os som en tung sky, har været temmeligt barskt for at sige det rent ud. For mig, godt nok mest mentalt, eftersom det helt klart er Simon der trækker det tunge læs, når det kommer til både byggehalløj og grundig rengøring (jeg kan fx ikke vaske fodlister uden at dræbe mit bækken samtidig, så det holder jeg mig helst fra). Men ikke desto mindre, så har det været en ret stor byrde. Som nu er forbi. Vi kommer formentlig til at skulle betale en del af vores depositum tilbage, blandt andet til håndværkere der skal slibe gulvet og dén slags, men alene det faktum, at vi ikke længere kan eller bør gøre mere, er en stor lettelse. Pyyyyyh….

Jeg smilede mest da vi fik leveret vores bordplade til vores nye køkken. Det er sådan én med underlimet vask, så uden dén har vi heller ikke haft noget vand i køkkenet, hvilket selvsagt har været en lille smule irriterende. For ikke at sige, mega-irriterende, faktisk. Men nu har vi det hele! Vores køkken er – pånær en emhætte, som vi stadig er på jagt efter (det er åbenbart nærmest umuligt at finde en indbygningsemhætte til centralsug, så hvis nogen ved noget, så skriv endelig!) – simpelthen fuldt funktionsdygtigt, så det er bare meeeega dejligt! Og pænt også. Kæft, jeg synes det er blevet pænt.

Ugens lavpunkt var da Simon og jeg fik at vide, at vi havde været i nærkontakt med en coronasmittet. Skide synd for den smittede, selvfølgelig, men også en lille smule irriterende for os, fordi det selvsagt har betydet at vi skulle i isolation.

Det gode ved det var at vi fik det at vide ret tæt på, at vi skulle have lavet første test og at vi trods alt var to mennesker (som ret så godt kan lide hinanden) i isolation. Ja, og så selvfølgelig at vi havde negative tests, både på 4. og 6.dagen efter seneste kontakt med den smittede. Kæmpe lettelse!!

Jeg har haft det bedst med at iføre mig bodycon-kjoler! Når jeg ikke er gravid, føler jeg mig sjældent tilpas i helt stramt tøj (fordi jeg har det med at se ret gravid ud, altid), men nu hvor jeg rent faktisk er gravid og allerede strutter temmeligt meget, så elsker jeg det. Jeg synes de stramme kjoler slanker, samtidig med at de fremhæver den runde mave – og ja, det synes jeg altså bare er megapænt. Jeg har derfor købt en god håndfuld forskellige allerede. Noget af det gode ved dem er nemlig, at de typisk ikke koster mere end 200-300 kroner. Du kan se et udvalg af forskellige bodycon- kjoler hos asos HER (reklamelink).

Det bedste jeg har spist var simpelthen en fastelavnsbolle. Normalt er jeg ikke så frygteligt meget til fastelavnsboller, men instagram (og graviditet, måske) har gjort ét eller andet mærkeligt ved mig, så jeg har nærmest følt mig nødsaget til at prøve nogle af de mest hypede i København. Indtil videre er jeg blevet skuffet over de fleste, som jeg simpelthen ikke synes er pengene værd, men den “traditionelle” fastelavnsbolle fra Buka i Store Kongens Gade (lige ved Kongens Nytorv) – shit, den er god!! Bollen er sprød, men alligevel blød og så smager den såååå lækkert af alt dét smør jeg er fuldstændigt overbevist om at den er fyldt med. Så, så, så god! Hvis landet åbner op inden fastelavnsbollesæsonen er slut, så vil jeg hermed gerne anbefale alle jyder og fynboer om, at prøve den, skulle I komme til København. Den er smadderdyr, men for en enkelt gang, så er den altså alle pengene værd. Synes jeg.

Det bedste jeg har set er nogle af Jussi Adler Olsen-filmatiseringeren, kvinden i buret og fasandræberne, som ligger på netflix (mener jeg – ellers er det viaplay). Jeg læste bøgerne for længe siden og så også filmene i forbindelse med at de udkom – og syntes faktisk dengang, at filmene var totalt skod, fordi karaktererne slet ikke var ligesom jeg havde tænkt, da jeg læste bøgerne, ligesom jeg syntes at vigtige detaljer var udeladt. Præcist som jeg i øvrigt altid har det med filmatiseringer af bøger jeg har læst. Men nu hvor tiden er gået og min hjerne åbenbart har glemt alle detaljer, så syntes jeg faktisk at filmene var mega gode!! (Og klamme, bevares).

I den kommende uge ser jeg frem til en garanteret temmeligt rolig uge, med hjemmeskole, bagværk, take-away og en hulens masse famliespil- og film. Oooog så håber jeg faktisk også på, at få et nyt produkt på min lille webshop. Det er mit eget produkt (jeg forhandler sådan set slet ikke andres produkter), og jeg er – for at sige det mildt – røvhamrende stolt over det! Det er en magnesiumserum, som – tadaaa – indeholder magnesium, som er et mineral, som faktisk findes i alle vores celler i kroppen. Magnesium har rigtigt mange gode egenskaber – som jeg nok skal fortælle meget mere om, så snart jeg har mit nyt produkt på hylderne, men helt kort så kan jeg sige, at magnesium blandt andet bidrager til at mindske træthed og udmattelse – og til normal muskelfunktion, som personligt er de primære årsager til at jeg bruger det. Det er et skide godt produkt, for at sige det rent ud og jeg glæder mig helt vildt til at kunne præsentere det (og alle dets gode egenskaber) for jer. I næste uge, om alt går vel.

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Hvor spændende med den magnesiumserum. Jeg er flere gange blevet anbefalet magnesiumolie af min fys, fordi jeg ofte har muskelkramper, men jeg synes det fedter sådan. Håber dit produkt er anderledes 🤞🏼

  2. Jeg indrømmer at jeg faktisk ville kommentere for at gøre opmærksom på at man skulle passe på med Asos pga. Brexit og evt. ekstra regning oveni. Ville naturligvis finde bevis for min påstand (sorry for potentielt at ville putte grus i maskineriet, det er ikke i ond mening) – men fandt saa ud af at Asos stadig er home-free: HALLELUJA! Det vidste jeg ikke!!! – så hvis der er andre der har holdt sig væk af samme grund som mig, there is no need:
    https://www.asos.com/dk/kundeservice/betaling-rabat-gavebevis/kommer-der-told–og-importafgifter-p%C3%A5-min-pakke/

    https://www.dr.dk/nyheder/udland/forvirrede-netshoppere-kimer-toldstyrelsen-ned-vaer-klar-paa-brexit-boevl-naar-du

    Og bodycon-kjoler er SÅÅÅ fine (også) til gravide maver <3 <3 <3

    1. Jeg synes tid til eftertanke indlæggene er skønne, men jeg er altså en sucker for fødselsfredag! Er du gået væk fra at have dem her på bloggen? (Muligt at det er blevet sagt eller skrevet andetsteds, jeg følger kun bloggen og har ikke kunnet se noget her 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven