mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #96

Med fare for at lyde totalt cheasy, så bliver jeg nødt til at begynde dette indlæg med lige at fortælle, at jeg i skrivende stund sidder i min nye sofa, i min nye stue, omgivet af de mennesker (og den hund) jeg elsker allermest – og føler mig bundlykkelig. Ja, simpelthen. Jeg ved godt at verden er fuld af elendighed og udfordringer og at der – også i mit eget lille liv – er en helt del, som mildest talt godt kunne trænge til en positiv justering, men lige her, lige nu, der har jeg det godt her i min egen lille navle. Der sker en hel masse ting hos os – alt imens det føles som om der ikke sker en skid. Det sidste, formentlig fordi det hele føles så godt og naturligt, at de store forandringer jeg jo godt ved at vi står midt i, ikke føles som noget særligt. Cheasy? Ja, jeg sagde det jo.

Så. Tag godt imod tid til eftertanke, over den seneste gode uges tid, som mest af alt har budt på flytning fra Nordhavn til Østerbro.

Ugens højdepunkt er, at vi simpelthen er flyttet ind i vores nye lejlighed. Det tog lige et par dage med fuldkommen kaos, men fordi vi flyttede det meste imens drengene var hos deres far, og allerhelst ville have en nogenlunde-færdig lejlighed klar, inden de kom hjem igen, ja, så er det altså gået stærkt! Faktisk er det gået så godt, at vi i skrivende stund kun har to u-udpakkede flyttekasse stående. Èn fyldt med mine sko og én fyldt med kreating, som jeg på én eller anden måde gerne skulle finde plads til inde på mit lille kontor. Resten er pakket ud. Til gengæld så er vores vægge stadigt gabende tomme og så har vi stadig ikke nogen bordplade i køkkenet – og derfor heller ingen vask, hvilket selvsagt er en lille smule irriterende. Men det begynder så småt at ligne noget og vi begynder allerede at få en dejlig hjemlig fornemmelse her. Både store og små (og den firbenede) – og dét er eddermamer dejligt! Kæmpe højdepunkt!

Jeg smilede mest da børnene kom hjem – og indfandt sig lykkeligt i deres værelser. De er jo de vigtigste i hele mit livs regnestykke, så det gjorde mig meget, meget glad, at se deres glæde over endelig at være flyttet ind.

Ugens lavpunkt var da Simon og jeg, om aftenen efter vi havde flyttet alle vores ting ned i den nye lejlighed, konstaterede, at vi ikke havde noget varme. (Og må jeg her minde jer om, at der i sidste uge var temmeligt koldt om natten). Vi prøvede aaalt muligt, men intet lod til at virke. Så da temperaturmåleren nærmede sig de 12 grader (!) og jeg rystende sad under en dyne i sofaen og bævrede, besluttede vi at drøne i Bilka efter en varmeblæser. (Og ja, vi kørte begge to, for ingen kunne holde ud at blive i den kolde lejlighed, men det var heldigvis så sent, at der stort set ikke var andre end os i butikken). Varmeblæseren holdt os nogenlunde varme natten igennem, men altså, det var jo ren og skær symptombehandling og varmen virkede altså stadig ikke.

Det gode ved det var at jeg dagen efter fik fat i en VVS-mand (efter megen søgen og mange “beklager, vi har ikke tid”) som kom ud og fiksede problemet på bare fem minutter. Der sad åbenbart én eller anden split i klemme et sted, som han kunne fjerne med lidt snilde og en papegøjetang – og så var vi godt kørende igen.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig mine nye graviditetsbukser! Jeg har købt sådan nogle jeans med et kæmpe mavestykke og de ligner til forveksling helt rigtige jeans. Godtnok er min mave stadig lige lille nok til at holde dem ordentligt oppe, men ikke desto mindre, så er det rart at kunne have bukser på, som ikke er en form for joggingtøj.

Det bedste jeg har spist har vidst ikke været noget synderligt spændende. Eftersom vi har haft slutspurt på byggeri, nedpakning, flytning og udpakning – og endnu ikke har et komplet køkken, jf. ovenstående – så har vi spist temmeligt meget (ligegyldig) takeaway. Glæder mig SÅ meget til at vi ikke længere skal gå og bikse med alt det her flytte-bygge-halløj mere, så vi igen kan få nogle bedre (og billigere!) spisevaner.

Det bedste jeg har hørt er tvilling, yndling, grævling af Hella Joof, som jeg netop har afsluttet på lydbog. Dén er fin!

I den kommende uge ser jeg frem til forhåbentligt at komme (lidt bedre) på plads i vores nye hjem. Det er faktisk nærmest det eneste der fylder noget lige nu, og alt andet er (selvfølgelig) aflyst, så ja, det er nok dét 🙂

Håber at I der nåede helt hertil får en dejlig uge!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Lyder skønt! Godt du sætter pris på alle de gode ting i livet 😀
    Vil du venligst fortælle hvor jeres sofa og sofabord er fra (evt med links)?

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven