mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #94

Åhhhh mand, jeg er simpelthen så baldret at det halve ville kunne udradere selv den mest hardcore mælkebøttemark i slutningen af maj. Min krop føles tung og træt, mine negle skaller og mit hår ligner noget der ikke har set en børste i flere dage (det har det heller ikke). Men selvom jeg er smadret, så er jeg heldigvis også glad. Til trods for alt det der sker ude i verden, så sker der også gode ting. I hvert fald for os, lige nu. Gode ting, som kræver hårdt arbejde, vel at mærke. Men det kan jeg heldigvis også ret godt lide. (Omend jeg da ville lyve, hvis jeg sagde at jeg ikke hellere ville bruge tiden på at bage småkager og dimse med marcipankonfekt og julehjerter).

[Min yngste søn og min far, side om side, igang med at ordne vores lejlighed. Det billede (og den situation) gør mig lykkelig.]

Ugens højdepunkt var at få børnene hjem, efter de havde været hos deres far i en hel uge. Vi tilbragte hele eftermiddagen på sofaen, klynget ind i hinanden og da de skulle sove om aftenen fik jeg så mange kys, som aldrig nogensinde før. Åh, mand, hvor er de dog søde. (Ja, det ved jeg godt at alle børn er, og at alle mødre særligt synes at lige akkurat deres børn er, men det ændrer jo ikke ved min følelse).

Jeg smilede mest da det gik op for mig, at muligheden for at vi rent faktisk når (nogenlunde) i mål med istandsættelsen af vores nye lejlighed inden vi flytter ind, ikke er helt så urealitisk endda. Bevares, det trækker også kæmpe-tænder ud lige nu, men vi er ret godt med efter planen, så håbet er bestemt lysegrønt. Det ekstra værelse er etableret og mangler nu bare fodlister (ligesom alle andre værelser også gør det, fordi de gamle var hæslige og derfor fluks blev pilet ned), elektrikeren har gjort klar til stikkontakter og dén slags stort set alle de steder der er behov, gulvet er lagt (fraset en liste, som skal lægges imellem to gulvtyper), de fleste vægge er malet og børneværelserne, ja, de begynder altså for alvor at tage form. Det kunne næsten lyde som om vi var næsten-færdige, men det er vi ikke. Langt fra. Men vi er ok-godt med. Wuhuuu!

Ugens lavpunkt siger vel næsten sig selv. Lock-down 2.0.

Det gode ved det er at med alt det arbejde med lejligheden lige nu, så er det på en måde helt rart, at have aflyst alle hygge-aftaler. Jeg kan let blive forfalden til at hyggesludre i stedet for at arbejde og jeg har så svært ved at sige nej til mine veninder (fordi jeg elsker dem), så nu hvor Mette F har gjort det for mig, er det jo bare sådan det er og vi får det bedste ud af det.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig arbejdstøj, sgu. Og med dét mener jeg altså ikke bloggerarbejdstøj. Næh, her snakker vi malerbukser, udtrådte støvler og en ellers skøn sweatshirt, som jeg desværre kom til at rive hul i for nogle måneder siden. Ja ja, jeg er rigtignok smart for tiden 😉

Det bedste jeg har spist ligger endnu engang laaangt nede ad den kulinariske rangstige. En rugbrødsmad med fiskefilet og rejer, måske? Vi knokler så meget med lejligheden (og jeg med mit online univers, som snaaaart er klar til lauch, jubiii!) at der simpelthen ikke er tid og overskud til madlavning. End ikke vores “Hello Fresh” (som jeg tidligere har reklameret for, men nu selv køber og betaler, fordi jeg synes det er mega nice) har vi fået tilberedt alle dage, ha ha. Den står primært på rugbasser, havregryn og take-away…

Det bedste jeg har set er juleønsket på TV2. Det er tilsyneladende en genudsendelse fra 2015, men den er ny for os, og fordi børnene var hos deres far de syv første dage i december, har jeg været tvangsindlagt til ekstra-afsnit stort set hver eneste dag. Imens jeg spiser frokost, imens jeg pakker chiliplastre und so weiter. OG DEN ER SÅ GOD!! Ha ha, børnene og jeg er ellevilde og vi kan nærmest ikke vente til i morgen med at se det næste afsnit.

(Til gengæld forstår jeg simpelthen ikke julefeber – den eneste handling eller karakter der for alvor fanger mig, er faderen, som jeg sådan håber kommer til at lykkedes.)

I denne uge ser jeg frem til forhåbentligt at få ALT indhold klar til at mit online univers kan lanceres I NÆSTE UGE!!!! <3 Det hele skal helst klares inden fredag klokken 12.00, for der går jeg på juleferie med mine børn – vi skal en tur ned til deres kusiner i det sønderjyske og det glæder jeg mig tossemeget til. Allermest, hvis jeg kan tage derned, velvidende at jeg er færdig med alle mine deadlines (som jeg selv har bestemt, bevares) herhjemme inden da. Så, kryds gerne fingre.

Og hey, hvilken julekalender ser I? Hvis nogen, altså… 

Skriv din kommentar

Kommentarer (4)

  1. Jeg er helt enig med dig om Julefeber. Min yngste elsker den, men jeg synes den er gabende kedelig. Har hende faktisk mistænkt for mest at kunne lide den, pga samlekortene…

  2. Herhjemme er vi ret begejstrede for julefeber. Den har mystik, magi, uhyggelige elementer og ikke mindst en virkelig smukt scenografi i form af det kgl. teater.
    Men vi ser også juleønsket, for den er også god 🙂

  3. Vi ser nissebanden- for første gang er min nu 6- årige interesseret i julekalender og jeg har ikke noget imod en tur ned ad memory lane😍🥳

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven