mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Vi har købt en lejlighed!

Jeg havde efterhånden nærmest afskrevet både muligheden og håbet for, at vi nogensinde skulle finde os et nyt hjem, men nu er det simpelthen lykkedes! Vi har købt en lejlighed!!

Note: Simon tog billedet her af mig en lille times tid inden vi så lejligheden for første gang – ganske uvidende om, hvad der skulle til at ske. 

Som de fleste af jer nok ved, så har vi efterhånden jagtet “vores næste” bolig i et par år. Allerførst var vi omkring muligheden for at flytte lidt ud af byen, fordi både Simon og jeg drømmer om at bo i er hus. Vi kiggede både omkring Kongens Lyngby, Virum og Hareskoven, som jeg syntes var dejlige på hver deres måde – men af hensyn til det gode forældresamarbejde, droppede vi ret hurtigt den idé igen. For uanset hvor dejligt det så end ville være at flytte lidt ud af byen, så kommer børnene selvfølgelig i første række.

Så vi begyndte at kigge i København. Eller rettere sagt, på Østerbro eller Nordhavn hvor vi bor nu. Men shiiiiiit, det er dyrt. For dyrt. For småt. For dårligt. Men mest af alt for dyrt. De lejligheder der matchede vores ønsker, kostede som et minimum 7.000.000 og uden at komme nærmere ind på vores privatøkonomi, kan jeg godt afsløre, at vi ikke just har råd til at spendere dén slags penge. Overhovedet.

I begyndelsen af året gik det op for os, at vi måske i stedet hellere skulle tænke alternativt. At det måske ikke gjorde så meget, hvis vi skulle bo til leje for evigt (som har været min helt store anke ved at blive boende hvor vi bor nu), hvis vi i stedet kunne investere i et lækkert sommerhus. Men så kom corona og sommerhuspriserne steg med raketfart, hvorfor vi pludselig måtte kigge hinanden i øjnene og sande, at det næppe var det helt rette tidspunkt til at investere. Vi har jo også kolonihaven, så alt er på dén måde godt (selvom den er noget mindre end dét vi drømmer om at slænge os i – men man kan jo ikke få det hele).

Projekt-sommerhus blev altså også kulegravet.

… Så hvad så?

Ja, så holdt jeg selvfølgelig stadig lidt øje hist og pist. Og der var blandt andet denne her lejlighed, som egentlig virkede rimeligt fin, til en rimelig penge, kun 500 meter fra hvor vi bor nu. Ikke den mest charmerende, men helt ok… Jeg skød det hen. Lige indtil lejligheden blev sat ned i pris. I en snæver vending hentede jeg salgsopstillingen og dagen efter ringede mægleren. “Vil I ikke se den?”. Tjoe, det kunne vi da godt.

Som sagt så gjort. Med de laveste forventninger i byen tog vi et kig på lejligheden. Den var faktisk ret fin. Okay, der skulle gøre lidt, men der var helt klart potentiale. Og til dén pris vi håbede at kunne få den ned på? Ja, så følte vi nærmest at det var et kup uden lige.

Vi bød lidt frem og tilbage med sælger – og midt i vores efterårsferie blev vi enige og vi sendte vores underskrifter på et købstilbud afsted til sælger. Som godkendte. Og som vores rådgivere nu også har godkendt, således vi bliver lejlighedsejere lige om lidt.

For ja, det er simpelthen lige om lidt. Som en del af forhandlingen blev aftalen nemlig, at vi allerede skal overtage lejligheden d.15.novemner, så der er ikke engang to uger til! WUUUHUUU!!!!

Jeg har stadig ikke rigtigt fattet at det er lykkedes os at købe vores egen lejlighed, men altså. Det ér det og jeg kan næsten ikke vente med at overtage og komme igang med renoveringen!

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

  1. TILLYKKE! Hvor er det dejligt for jer ;0) Så “mangler” vi bare detaljerne om størrelse og omfanget af renovering ;0)

    God arbejdslyst og fornøjelse, det bliver forhåbentligt en fantastisk rejse.

    Knus Jannie

  2. Sikke en fantastisk positiv nyhed, stort tillykke med jeres nye lejlighed, køb 🙂
    Jeg glæder mig til at se lidt billeder, når I engang er kommet ind og på plads, god fornøjelse hermed 🙂

    1. Mange tak! 😀 Jeg satser på at komme til at dele en hel masse – særligt dog på instagram, hvor jeg er lidt mere aktiv end her på bloggen 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven