mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #91

Det var liiiige ved at gå galt for mig igen, men her på falderebet fik jeg lige hevet mig selv i de allernederst nakkehår. Du ved, dem der det gør så pokkers ondt, når fedtede babyfingre forvilder sig ind i dem. Jeg trak, satte mig ved computeren, skrev – og åh, hvor det dog føles godt nu! Jeg elsker (!) de her eftertanke-indlæg så umanerligt højt. (Også selvom jeg nu hvor jeg skriver indledningen til det nærværende indlæg, som jeg altid skriver efter jeg har beskrevet ugen i punkterne nedenfor, kommer i tanker om, at der sgu da var noget, der overgik lasagnen med kilometer. Jeg fik nemlig overtalt min mor til at vi skulle have et par kardemommesnurrer til kaffen – de topper klart listen, som ugens kulinariske højdepunkt).

[Jeg forsøger virkelig at nyde de stadigt senere lyse morgengåture her ved vandet – snart er det jo slut med dem]

Ugens højdepunkt har selvfølgelig været, at vi er blevet lejlighedsejere. Godt nok skete det allerede søndag i forrige uge, men i den forgangne er det ligesom blevet virkeligt. Mine forældre har – på skift – været forbi og dét har næsten været ligeså store højdepunkter som lejligheden i sig selv. Min mor og jeg havde næsten en hel dag, bare til at være sammen med hinanden. Det kan jeg helt ærligt ikke huske hvornår vi har gjort sidst. Og min far, der kom forbi til et lidt kortere visit, har simpelthen allerede meldt som ankomst igen i næste weekend, hvor vi måske ligefrem er så heldige at have glæde af ham to dage i streg. Han kommer og hjælper os med at etablere et ekstra værelse i lejligheden. Egentlig havde jeg besluttet at hyre håndværkere til det, men efter at have fået et fuldstændigt latterligt dyrt tilbud (42.000 plus moms for at sætte skillevægge op!) fra en tømrer herovre, ja, så klagede jeg min nød til min søde far, som således (igen, igen) kommer mig (okay, os) til undsætning. Den gode mand.

Jeg smilede mest da jeg fik nyheden om at det ene af de to produkter jeg har været igang med at udvikle i halvandet år (!) nu endelig ser ud til at være indenfor rækkevidde. Forrige sommer fik jeg en ide om, at jeg ville producere to hudplejeprodukter, som jeg i dén grad synes mangler på markedet. En varmende creme med en effekt der minder lidt om den man får af mine chiliplastre og så en magnesiumserum, som ikke fedter. (Det sidste, et fuldstændigt fantastisk produkt, i øvrigt!). Egentlig har vi (langt om længe) styr på formuleringen i begge produkter, men pga verdenssituationen lige pt har det vist sig at være ganske vanskeligt at få fat i den helt rigtige emballage. Alt bliver åbenbart brugt til håndsprit eller lignende. Men altså, nu er der hul igennem til de fleste processer for at min magnesiumserum kan komme på markedet i begyndelsen af det nye år. Altså, om noget der ligner to måneder!! Shit, det gjorde mig glad, altså! Jeg krydser alt jeg har for at der ikke er mere der går galt herfra, for øv, hvor ville det være ærgerligt at udskyde lanceringen af det endnu engang.

Ugens lavpunkt at jeg har været syg! Jeg startede ud med nogle dages migræne, for sidenhen at få feber og snot i hele fjæset… Dét kan jeg afsløre er temmeligt meget nitten lige pt. Det er selvfølgelig aldrig sjovt at blive syg med feber og snot, men når der er corona i omløb, så er det da bare overhovedet ikke sjovt!

Det gode ved det var at jeg selvfølgelig lod mig teste. Og at svaret var negativt. Jeg har ikke (haft) corona.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min nye hyggetrøje, som jeg har fået af min veninde, Annemette. Den er så blød og dejlig – og så elsker jeg det lille logo med påskriften “husk hyggen – sammen og hver for sig”. Jeg ved at hun ikke har fået produceret så mange, men hvis du vil have fingre i én magen til, så foregår det HER.

Det bedste jeg har spist var nok den lasagne jeg lavede i weekenden. Og som jeg fik glæde af til frokost flere dage efter. (Ja, det kulinariske niveau har ikke ligefrem toppet i den forgangne uge, men Simon har været travl og jeg har ikke kunne smage en skid).

Det bedste jeg har set er uden tvivl Ulven kommer. Vi startede først for nogle uger siden, så vi har virkelig kunnet binge-watche og shiiiiiit, den er god!! Jeg har haft så mange forskellige teorier undervejs, så nu må den bare godt snart komme med det sidste afsnit, så vi kan finde ud af hvad pokker der er galt med den mor (som jeg er sikker på, at der er noget rivende galt med!). Og faren, selvfølgelig, som godt nok er svær at finde sympati for, når han sådan tæver sin kone. Og Holly, som de voksne i hendes liv siger lyver, men som sørensusme godt nok virker som en god pige (der bare vil ses og elskes). Åh, jeg glæder mig til afslutningen. Hvis ikke du har set den, så ligger den på DR og jeg tør næsten love, at du bliver ellevild med den.

I denne uge ser jeg frem til tid med børnene og måske et par malerstrøg (sammen med førnævnte) i den nye lejlighed.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Når jeg tænker på at 22m2 terrasse kostede næsten 50.000 inkl moms og en ny dør en 6-7.000 så synes jeg 42.000 ex for skillevægge lyder ret billigt.
    Altså jeg ved godt at det er mange penge når man er den der skal have dem op af lommen, men troede egentlig det var værre.

    1. Virkelig? Vi har to tømrere i familien – som desværre bor i Jylland og derfor ikke liiige kan komme og bygge hos os – som siger, at det er en fuldstændigt vanvittig pris! De mente at en fair pris ville være omkring det halve. Men det afhænger måske bare af hvor i landet man bor 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven