mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #89

Det er altså lidt noget underligt noget, det her med at udgive ugentlige eftertanke-indlæg i en tid, hvor jeg ærligt må indrømme at dagene flyder en lille smule sammen. Jeg er helt utroligt meget (alene) hjemme i lejligheden, vi spiller mange spil, ser mere tv end nogensinde og forputter os efter bedste evne, lidt endnu. Faktisk overvejede jeg om jeg ikke skulle droppe det i denne uge, fordi jeg ikke mente at have det store at berette. Men efter at have vendt det med Simon, gik det op for mig, at det jo netop er i perioder som nu, at det giver ekstra-god mening at tage øje på de små, fine glimt i en ellers temmeligt triviel hverdag. Således byder jeg velkommen til min niogfirsindstyvende omgang “tid til eftertanke”.

Ugens højdepunkt er næsten for godt til at være sandt!! Men der er lige et par af vores nærmeste, som lige skal have besked før jer – så I må vente med nyheden til i morgen (eller i overmorgen). Men det er noget jeg har glædet mig til i ÅREVIS!

Jeg smilede mest efter at have været til skole-hjem-samtale. Begge mine drenge har simpelthen fået så meget ros, at jeg næsten ikke kan være i mig selv over det. Altså, jeg synes selvfølgelig også selv at de er søde og dejlige, men når andre mennesker som ser dem i en helt anden kontekst end jeg, ser det samme, så smelter mit hjerte. Enhver mor må uden tvivl kunne genkende følelsen <3

Ugens lavpunkt var da vi lørdag formiddag troppede op i Tivoli, sammen med dét der føltes som det halve af København. Ud af de efterhånden temmeligt mange gange vi har været der siden genåbningen, var det her uden sammenligning den mest menneskemyldrede omgang vi har oplevet – og det var, ærligt talt, ikke særligt rart. Så vi gik ind, tværs over plænen, spiste en (virkeligt dårlig) kina-box og gik igen.

Det gode ved det var at vores børn heldigvis var helt ok med det korte besøg. Det skyldes nok at vi er der så ofte, at hver gang ikke nødvendigvis behøver at være “den store tur”. Nårh ja, og så under jeg selvfølgelig Tivoli lidt god vind og masser af besøgende, men ærligt – det var simpelthen ikke cool set i lyset af coronasituationen.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig hugtænder til halloween! Sidste år købte jeg sådan et sæt tænder, som blev støbt til at passe udenpå mine egne tænder (jeg købte dem i Tivoli, faktisk) og jeg elsker at have dem på, ha ha!

Det bedste jeg har spist var simpelthen den hotdog jeg satte tænderne i her til aften. Jeg har altid elsket hotdogs, men siden jeg – for vel snart fem år siden – begyndte at skære gevaldigt ned på kødet, så spiser jeg dem stort set aldrig. Jeg har ikke haft den store fidus til sojapølser (dem fra ikea med masser af grøntsager kan dog gå an), og jeg er simpelthen ved at nå til et “jeg kan slet ikke længere finde ud af at spise kød”-stadie, så det kommer desværre heller ikke sådan lige på tale med almindelige grisepølser. Men! Her til aften smagte jeg nogle sojapølser fra naturli’ som – i hvert fald i en hotdog – gjorde det helt hæderligt! Vi havde selvfølgelig opgraderet, således det var med briochebrød og hjemmelavede syltede agurker, ditto rødløg og den gode, grønne sennep fra Søstrene Grene. Mums, altså!!

Det bedste jeg har hørt er Kathrine Engbergs nyeste bog, Isola, som jeg er begyndt på. Jeg er lidt under halvvejs og jeg kan slet ikke holde ud, at jeg ikke har tid til at læse (lytte) til den hele tiden. (Hvis du vil lytte til den, men ikke har medlemsskab til nogle lydbøger lige pt, så kan du med koden Cana* få 30 dages gratis adgang til BookBeat, hvor den (og 100.000 andre bøger) ligger. Du kan melde dig til her. *Koden er en del af et samarbejde jeg har med BookBeat på instagram og det er derfor reklame).

I næste uge ser jeg frem til AT FORTÆLLE JER DE GODE NYHEDER SOM JEG TEASEDE MED I BEGYNDELSEN AF INDLÆGGET!!!! Jeg har lyst til at råbe det til verden, fordi jeg er så mega-glad 😀

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

 1. Kære Cana.
  Stort tillykke med “det”;0) – jeg glæder mig til du løfter sløret for, hvad det er.
  Nyd søndag aften, knus Jannie

 2. Uhada glæder mig til nyheden og du fik da sat tusinde tanker i værk i min lille knop på halsen 🙂
  Vi havde også venner som opgav at stå i den længste kø ved Tivoli Halloween sen eftermiddag, de spiste ude og så senere på aftenen var der bedre plads i Tivoli, men du har ret – i forhold til Corona er det ej godt med så mange flet der.
  Lækker hotdog, jeg vil prøve nogle af de ingredienser næste gang 🙂
  En god ny uge ønskes herfra 🙂

 3. Jeg elsker “Tid til eftertanke” Dem må du ikke droppe 😊
  Og på en eller anden måde, er det dejligt at høre om de helt almindelige uger, bl.a. med lidt nyt om dine dejlige unger.
  Jeg glæder mig selvfølgelig til at læse om din STORE nyhed, men det er for mig, mest hverdagen der er hyggelig at læse om.
  Og jeg skal selv til første skole/hjem samtale i næste uge, og glæder mig meget💕
  Så selvom du måske ikke synes din uge har budt på ret meget nyt, så elsker jeg at læse om det, og at du også deler alle de små ting.
  (Som en hotdog og skole/hjem samtaler vel er 😊)
  Ha’ en dejlig mandag, du er dejlig at følge💗

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven