mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Tankeskrald om bloggen, projekter og jer <3

Tankeskrald
Jeg vidste godt, at jeg ikke ville få det ud i søndags, som jeg ellers har for vane. Mit ugentlige refleksionsindlæg. Det var jo dér vi overtog vores nye lejlighed, og jeg havde i dén anledning givet mig selv lov til bare at nyde dagen, uden så meget som at tænke på min computer. (Selvom jeg faktisk stornyder de stunder jeg bruger på at skrive tid til eftertanke).

Så blev det mandag. Og så gik jeg ellers ned med migræne. En voldsom én af slagsen, som nærmest har varet helt indtil nu, hvor min telefon fortæller mig at det er blevet torsdag. Lidt sent til mit uge-indlæg, synes jeg. Hvorfor det altså ikke bliver til i denne omgang.

Men. Det var en pissegod uge i sidste uge. Drengene var hjemme – både alene og med legekammerater -, vi storhyggede, Simon havde en del fri fra arbejde, ingen var syge og ja, så var det jo altså dén uge hvor vi fik nøglerne til vores nye lejlighed.

På instagram har en hel del spurgt hvorfor vi egentlig skal flytte og kækt har jeg svaret samtlige, at det skal vi, fordi vi har købt en ny lejlighed 😉 Men jeg kommer selvfølgelig også til at tænke på, om jeg egentlig nogensinde har indviet instagram i alle mine (mange og lange – det ved I der har fulgt med længe) boligtanker? Det kan godt være, at alt dét har været forbeholdt bloggen og jer, der læser med herinde. Jer, som jeg i øvrigt godt ved, at jeg har syltet GEVALDIGT igennem de seneste mange måneder. Jeg ved det godt, undskyld.

Det har jo altid (altså, i de seks år jeg har haft bloggen) være herinde jeg har tænkt de største tanker. Det er her jeg har delt (meget af) mit inderste og her, I for alvor har fået lov til at lære mig at kende.

… I hvert fald indtil det også blev her, jeg blev skidebange for at træde ved siden af.

I kølvandet på min skilsmisse, har jeg i lang (laaaaang) tid været bange for at blive dømt. Bange for at mine ord skulle blive brugt imod mig. Bange for om mine hudløse refleksioner kunne fordrejes, misbruges og udskammes.

Det meste har nok foregået inde i mig, og der er sikkert ikke noget hold i hverken det ene eller det andet, men nu ved I hvad der foregår. Eller altså, hvad der er foregået.

Lige nu handler min manglende aktivitet herinde nemlig ikke så meget om, at jeg ikke vil (eller tør) dele. Det handler i langt højere grad om to andre ting. Nummer ét – mit liv har simpelthen været så helt utroligt kedeligt siden marts, at jeg slet og ret har følt mig uinspireret. Jeg ser meget få mennesker, kommer meget lidt ud og får derfor meget få inputs og idéer til hvilke tanker der skal formidles ud igennem fingrene til jer.

Nummer to, som faktisk fylder allermest. Jeg har gang i noget stort på sidelinjen, som vitterligt optager al min arbejdstid for tiden. Jeg skriver, podcaster, filmer og redigerer dagen lang hver eneste dag, for at blive klar til lanceringen af et helt nyt site fra min hånd. Et site, der ingenlunde skal blive en erstatning for bloggen her, fordi det ikke bliver mig der er i fokus. Men et site der lige nu kræver så meget energi at etablere, at der simpelthen ikke er så mange ord tilbage til at blogge, som tingene ser ud lige nu.

Heldigvis ved jeg, at det hele er en fase (det har jeg efterhånden fået en fornemmelse af, at alt i livet er – vildt!) og jeg lover, at det ikke handler om jer. Jeg sætter så ufatteligt stor pris på jer, der læser med og jeg glæder mig til, at vi på et tidspunkt forhåbentligt bliver fortrolige igen.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven