mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #88

Jeg. Er. Så. Træt. Det har været en usædvanligt lang uge her hjemme hos mig og jeg er træt. Og trist, velsagtens. Coronatallene lader til at stige støt og jeg kan slet ikke overskue det. Som sådan én der arbejder hjemme (og selvfølgelig har aflyst alle ikke-nødvendige arrangementer igennem det seneste lange stykke tid), så bliver jeg simpelthen så ked af det. Jeg ser stort set ingen mennesker (foruden min familie) i hverdagen og jeg SAVNER! Please, skal vi ikke give den en skalle de næste uger, holde os for os selv og bremse den åndssvage smittekurve, så vi ikke ser ind i et helt efterår, uden sociale arrangementer? Det gad jeg virkelig godt! 

Sådan skrev jeg i går eftermiddags, hvor mit humør ikke ligefrem var i top. Ja, faktisk bar hele mit indlæg præg af at jeg var i værre sortseerhumør, så jeg besluttede simpelthen at sove på det. Sådan er det næsten altid med mig. Når jeg synes noget er svært og uoverskueligt, så skal jeg bare sove på det og så bliver det hele som regel en lille smule nemmere at håndtere. Sådan er det heldigvis også nu. Bevares, jeg er da stadig træt af situationen og jeg håber også sådan at vi i fællesskab kan give den en skalle, så vi igen får smittetallet ned, men altså, i dag er jeg også overbevist om, at det hele nok skal gå. Også selvom vi måske kigger ind i mange måneder med moderat isolation, hver især.

Så – lad os komme til det. De små og store ting der er sket i den forgange uge.

Ugens højdepunkt var da vi fik en underskrevet købsaftale retur fra sælger på den lejlighed vi har budt på. Nu venter vi bare lige på advokatens (altså, vores advokats) gennemgang af alle papirerne og så kan vi forhåbentligt ganske snart kalde os lejlighedsejere. Shiiiiiit, det er spændende!! Den ligger i stueplan med direkte udgang til gården og jeg drømmer allerede om at kunne give den fuld julegas derude. Åh, hvor jeg håber det hele falder i hak.

Jeg smilede mest da Martha i tirsdags kom hjem igen, efter at hun havde været på ferie hos nogle venner i sidste uge (imens vi var i Grækenland). Åh, hvor har den lille hund altså formået at snige sig ind i mit hjerte! Hun har ligget og sovet på mit bryst stort set hver aften lige siden og jeg eeeelsker det.

Ugens lavpunkt er fælles for os allesammen. Stigende smittetal og nye restriktioner, som igen gør livet surt for rigtigt mange. (For eksempel bliver livet formentlig lidt mere surt for de kokke – som min kæreste – der lever af at lave fine dining til både store og små selskaber. Suk).

Det gode ved det er at vores myndigheder heldigvis er hurtige til at gribe ind. (Om de så griber ind med de rette tiltag, kan man selvfølgelig kun gisne om, men noget er trods alt bedre end ingenting). Skuden skal nok vende og vi kan heldigvis godt klare os herhjemme, selv hvis Simon skulle ende med at blive sendt hjem, fordi der ikke er noget at lave i køkkenet.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig joggingtøj. Simpelthen.

Det bedste jeg har spist tror jeg var Simons karry panang, som han serverede for mig onsdag aften (og som jeg nød godt af igen torsdag). Den smager bare røv-godt!

I denne uge ser jeg frem til en uge med masser af ting på programmet. Arbejde, allermest, men det er også helt ok. Derudover skal jeg også have den anden omgang semipermanent farve i mine bryn, som således forhåbentligt bliver fierce hver dag.Det glæder jeg mig meget til! Og så tror jeg simpelthen at jeg bliver nødt til at spise en kardemommesnurre eller to fra Juno i denne uge. Jeg får altid en lidt ekstra sød tand, når det bliver efterår og i denne uge, tror jeg den skal forkæles lidt.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Så hjælper det altså heller ikke, når alle i bloggere render til det ene arrengement efter det andet. Så giv lige en lille pegefinger til dine kollegaer 😉

    1. Jeg tror vi gør forskelligt allesammen, og efter bedste evne – det er jo en del af deres (vores) arbejde kan jo være, at gå til forskellige fremvisninger og arrangementer, og bare fordi jeg har mulighed for at vælge det meste fra, så vil jeg nødigt pege fingre af andre, som jeg bare håber på, gør deres bedste <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven