mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #85

Jeg får sådan lyst til at starte med at ønske jer allesammen et “glædeligt efterår” ❤️ Egentlig plejer jeg ikke at være så begejstret for efteråret, fordi jeg ikke kan undgå at blive lidt ked af det, når sommeren går på hæld, men indtil videre må jeg altså indrømme, at efteråret behandler mig pænt. Vi har lavet masser af krea, drukket the og spillet spil til den helt store guldmedalje – og det har været pis’hyggeligt!

Ugens højdepunkt har både været af meget glædelig og vemodig karakter. Jeg har nemlig solgt min lejlighed. Den lejlighed vi boede i, dengang inden skilsmissen. Faktisk er det nogle måneder siden at vi satte vores underskrifter på aftalen, men i denne uge gik handlen altså endeligt igennem, forstået på dén måde, at de nye købere overtog lejligheden, som således ikke længere er min. Det giver mig et stik i hjertet, men jeg er overbevist om, at det er sundt at give slip.

Jeg smilede mest hver eneste gang mine børn begejstret fik øje på, samlede og sidenhen omgjorde kastanjer til små, kreative dyr og figurer, ad flere omgange i denne uge. Om morgenen på vej til skole, i parken om eftermiddagen og i Tivoli, som husede de største kastanjer jeg længe har set!

Ugens lavpunkt har været at Martha er kommet i løbetid. Egentlig startede det nok allerede i sidste uge, men det har først været i denne uge at hun har blødt så meget, at hun ikke har kunnet holde sig selv helt ren. Need I say, at det kan være en lille smule ulækkert..? 🙈

Det gode ved det er at hun trods alt er blevet bedre til at gøre sig selv ren gang for gang. Så vi satser på at hun om et års tid eller to, forhåbentligt kan klare det hele selv, så vi ikke skal rende og tørre hundemenstruationsblod væk fra gulvet. Ahem

Jeg har haft det bedst med at iføre mig et blødt tæppe i biffen tidligere i dag, ha ha! Vi var allesammen lidt flade i batterierne her til eftermiddag, så vi tog hver vores tæppe under armen, købte sodavand og baconchips og råhyggede sammen med familien Far (til fire).

Det bedste jeg har spist er faktisk en ret, som jeg havde super lave forventninger til. Det var en form for bønnecassoulet, gratineret med et låg af brødcroutoner, persille og revet ost, som vi fik i vores måltidskasse (fra Hello Fresh, som åjeg et par gange har reklameret for på Instagram) – og den var såååå god! Lutter grøntsager (og bønner) i bunden, brød og ost på toppen og mega-meget smag. Muuuuums!!

Det bedste jeg har set kunne meget oplagt være den nye Far til Fire, som vi så i dag. Eller altså, børnene elskede den i hvert fald og jeg grinede da også et par gange undervejs, så den kan klart anbefales – for eksempel som en god efterårsferieaktivitet.

I næste uge ser jeg frem til at skulle ud og holde mit første foredrag siden corona lukkede ned for den slags i foråret. Det foregår hos Kaffebaren & kaffe i Rødovre på onsdag, og er et lillebitte intimt arrangement, som starter med en lækker middag og ender ud med foredrag. Vi skal snakke om moderskab. Om hvordan man ofte ikke kan kende sig selv (eller sin krop!) i tiden efter fødslen. Om træthed, udmattelse, kærlighed, frustration, afmagt – og så absolut om (og med, hvis han også er til stede) partneren, det hele ofte kommer til at gå ud over! Jeg kommer til at fortælle om væmmelse over egen krop (og personlighed), om manglende sexlyst – og om hvad pokker der skal til, for at vende bøtten på hovedet og få det til at fungere alligevel. Pga corona er der kun plads til 35, så skynd dig at gribe en veninde eller din partner under armen og meld jer til – I kan læse mere om det og melde jer til HER.

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Kære Cana!
  Jeg læser altid din blog om søndagen, den er underholdende og det er så fint at se på livets fordele og ulemper, sådan som du gør det.
  Beg lagde mærke til de emner, du skal tale om ved et arrangement i Rødovre.
  Jeg synes, det er så useriøst, at du – og andre såkaldte i fluencere( et ord, jeg ikke bryder mig om) breder jer ud over alle mulige enner.
  De enner, du nævner, er , så vidt jeg kan se, udenfor dit område. Publikum kan selvfølgemig selv bestemme, hvad de vil betale for at opleve, men du ved så meget andet, så hvorfor dette?

  1. Kære Anette,
   Tak for din kommentar – og for de søde ord om mine søndagsindlæg. Det glæder mig at du kan lide dem 🙂
   I forhold til dit spørgsmål om mit foredrag, så er jeg i dyb forundring over hvordan du kan mene, at det ligger så langt fra mit område, at tale om moderskab? Min første bog – som har solgt knap 20.000 fysiske eksemplarer – handler jo netop om dét. Det var der jeg “startede”, det er der min passion ligger og det er (også) der, jeg kan gøre en forskel.
   Jeg er hverken psykolog eller underviser, så man skal ikke forvente sig fakta-ark og teorier, men jeg er en rigtigt god formidler på akkurat dette område og det ville dog være synd og skam, hvis ikke jeg gjorde brug af det 🙂
   Kh Cana B

  2. Ah, jeg ser nu at jeg i min søndagstræthed havde “misset” ordet “moderskab” i min beskrivelse af foredraget, Så forstår jeg godt du var forvirret over budskabet 🙂 Det er rettet til nu.
   God dag!

 2. God formiddag på denne smukke efterårsdag 🙂
  Vi gav vores hundepige bukser med trusseindlæg i for at undgå blodpletter alle vegne.
  Det var aldrig til gene for vores hund med bukser og lille ble, den skulle blot af ved hver luftetid og så ren ble i bagefter 🙂
  En god ny uge ønskes du/I herfra 🙂

  1. Det har vi også overvejet, men vi har bare hørt at det kan hindre dem i at lære at gøre sig selv rene (ikke at jeg ved noget om det) – og dét tænker jeg trods alt ville være det allerbedste 🙂

   1. Ha ha, det får jeg aldrig Simon til at gå med til! Han drømmer om at vi skal have hvalpe engang 🙈

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven