mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Lejligheden er solgt!

Selvom jeg har vidst det længe, så var det alligevel med et vemodigt sind, at jeg i dag trådte ind i min lejlighed på Østerbro for allersidste gang. Lejligheden har de seneste to år været udlejet, imens jeg har taget tilløb til det salg, der nu er en realitet. Det er ikke længere min lejlighed. Nu tilhører den et ungt par, som smilende overrakte mig en flaske bobler, i samme ombæring som jeg overrakte dem nøglerne. Og så var det det.

Jeg glemmer nok aldrig den fornemmelse jeg selv havde, dengang vi – min eksmand og jeg – købte lejligheden og sov der den allerførste nat. Vi var netop kommet hjem fra L.A. hvor vi havde boet henover sommeren. Jeg havde endnu ikke set lejligheden, så jeg var meget, meget spændt. Vi kom direkte fra lufthavnen, sov på luftmadrasser i stuen og havde ikke andet med os, andet end børnene og vores kufferter. Jeg vågnede – med jetlag, selvfølgelig – ganske tidligt den første morgen. Frisk, glad og lykkelig for dét liv der skulle vente os i København. Jeg (troede at jeg) skulle til at studere (hvorfor jeg ikke endte med at gøre dét, kan du læse om HER, hvis du har lyst), vi var tilbage i København og jeg opdagede på min helt tidlige gåtur den morgen, at vi ovenikøbet var flyttet ind få hundrede meter fra en økologisk bager. Tænk sig, at man kunne få dén slags. En økobager!

Det var en dejlig tid i lejligheden på Østerbro. Men også turbulent.

Selvom det har været godt, har det uden tvivl været dét sted i verden, det også har været allersværest for mig at bo. Jeg har gennemgået mit livs største krise i den lejlighed. Jeg er faldet og sunket hårdt til bunds i dén lejlighed, og den er uden sammenligning dét sted i verden jeg har trillet allerflest tårer. Om ikke andet, så i hvert fald i mit voksne liv.

Jeg har ladet mine børns far lukke døren bag sig i den lejlighed.

Kæft, hvor var det sindssygt, mand. Altså, sindssygt, som i at det var helt overdrevet svært og hårdt.

Heldigvis varede det svære ikke ved og uanset hvor hårdt det end var, så kom jeg op til overfladen igen. Genfandt mig selv, i den der lejlighed. Fandt tilbage til mig selv som kvinde og som den mor jeg gerne vil være. Fandt en ny kæreste, flyttede sammen i en ny konstellation – og ja, nu har jeg simpelthen solgt min lille lejlighed. Til nogle søde mennesker, som forhåbentligt kommer til at skabe masser af gode minder – allerhelst uden alt for mange dårlige i blandt.


Ps. Jeg havde selvfølgelig også sørget for at der stod bobler og lidt chokolade i køleskabet til de nye ejere – det var næsten det mindste jeg kunne gøre for at hjælpe dem godt på vej. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Sikke en historie den lejlighed har med sig. Jeg håber, at jeg lige som dig på den anden side af det kaos og den krise der er i, at blive skilt, at ens drømme om kernefamilien brister osv. igen bliver glad og kommer ovenpå.
    Jeg står præcis, netop som du gjorde i mit livs største krise netop nu.
    Tillykke med salget❤

    1. Jeg bliver helt rørt når jeg læser din beretni g. Min skønne datter står præsic der hvor du har været. Igennem et skilsmisse hvor huset er solgt, så hun blev nødt til at flytte hjem til os med 2 børn, indtil hun får en lejlighed her i byen. Oveni det hele, så blev hun opsagt i onsdags pga nedskæringer. Hvor meget mere kan hun klare her i 2020.😭😭😭. Jeg kan som mor næsten ikke håndterer mere modgang for min datter. 💔💔. Jeg håber og beder til at modgang snart vendes til medgang. At hun finder drømmejobbet, at hun får sin egen bolig og hun finder den drømmemand som vil passe på hende og mine børnebørn som det var hans egne børn❤️❤️❤️. Det fortjener hun😘😘😘

  2. Det er godt nok god stil at stille bobler og chokolade i køleskabet til de nye ejer 👍 i love it. At nå dertil hvor det værste og det bedste er at gå fra hinanden, er fandme svært og når man står i det er det fandme hårdt jeg gik to STR ned i bukser. Men man kan komme op igen og finde kærligheden og forhåbentlig tage noget af det gode med og lære af det dårlige, så næste forhold bliver bedre. Jeg blev skilt, fandt en ny og fra mine børn var 9-11 havde de en ekstra “far”. Og her efter 20 år er det ham de lige ringer til, hvis lejligheden skal sættes i stand eller kontrakten til lejlighedskøb skal tjekkes og tager til koncert med. Held i lykke med hvad det nye bringer.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven