mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #82

Egentlig holder jeg ret stædigt fast i, at de skal udkomme om søndagen, mine “tid-til-eftertanke”-indlæg. Men jeg havde fødselsdag i går og brugte derfor ikke så meget som et sekund ved min computer. Til gengæld er det faktisk også en helt dejlig måde at starte mandag morgen ud på, ved at gennemgå den seneste uges store og små begivenheder for mig selv (og for jer) <3 Det har været en travl, men mestendels dejlig uge!

 

Ugens højdepunkt var mit møde med Rikke Hertz. Til de af jer der ikke kender (til) hende, kan jeg fortælle at hun er spirituel vejleder med det overordnede mål, at bringe spiritualiteten ind i erhvervslivet. Jeg har vævet lidt om hvorvidt jeg skulle fortælle om det herinde, fordi jeg ved at dén slags har det med at dele vandene, men faktum er altså bare, at det var en afsindigt god oplevelse at være hos hende. Jeg føler mig skarpere på mig selv, på mine mål og på dén vej jeg i virkeligheden allerhelst vil gå.

Jeg smilede mest under hele den fest vi – efter lange og mange overvejelser – besluttede os for at gennemføre lørdag aften. Med de stigende smittetal og myndighedernes udmelding i begyndelsen af ugen, var vi klar til at aflyse på stedet. Alligevel besluttede vi at vente på de nye anbefalinger for afholdelse af private arrangementer – og så justerede vi ind efter det. Vi kunne snildt holde os indenfor kvadratmeterrammen med 4 m2 pr gæst og derfra var det “bare” at fikse et par småting. Jeg købte sådan nogle helt tynde engangshandsker, som var til rådighed ved både snackbuffeten og drikkevarerne, håndklæderne på badeværelserne blev skiftet ud med engangsservietter, vi havde overflod af masker til fri afbenyttelse på “dansegulvet” og så var der selvfølgelig sprit på alle borde. Det hele var selvfølgelig lidt underligt, men fordi vi allesammen efterhånden har vænnet os til det, fungerede det alligevel meget godt og vi havde sådan en dejlig aften.

Ugens lavpunkt var da jeg indfandt mig med benene i de famøse bøjler hos lægen, tirsdag morgen. Eller faktisk, var lavpunktet nok i virkeligheden minutterne inden jeg gik ind til lægen, for han var simpelthen så sød, forsigtig og forklarende, at det værste helt klart var tanken om at skulle derind.

Det gode ved det var at cellerne i min lovmoderhals, som hele besøget handlede om, var normale. Jeg fik allerede svar fredag eftermiddag og suk, hvor blev jeg lettet. Selvom jeg ikke havde mig under direkte mistanke for at have celleforandringer, så kan man jo aldrig vide (det er netop derfor smear-testen hos lægen er så vigtig at få lavet!), så jeg går altid og er hundenervøs fra jeg har fået lavet testen og indtil svaret foreligger. Pyha!

Jeg har haft det bedst med at iføre mig mit skrigpink og – hvis jeg selv skal sige det – ret sexede suit, som jeg havde på til festen i lørdags. Jeg havde egentlig købt det i anledning af et pink-party jeg var inviteret til i efteråret, men det nåede aldrig at komme frem inden festen, og så har det bare hængt i skabet lige siden. (Der er reklamelinks til jakken HER og bukserne HER – men der er desværre kun enkelte størrelser tilbage).

Det bedste jeg har spist var en helt fantastisk selleri-kartoffelret jeg fik serveret på Baka d’Busk i onsdags. Jeg er ikke altid lige pjattet med selleri, men det her var bare så, så, så lækkert! Retten var ikke alene fyldig, sådan helt fysisk med sin overvældende størrelse, smagen var også fuldkommen perfekt. Fed, syrlig, salt, afrundet og lækker! Og pæn – også, faktisk. Der er ingen tvivl om at jeg skal derhen og spise igen – snart, helst.

Det bedste jeg har hørt er “Jeg er Pilgrim” som jeg endelig har fået kværnet mig helt igennem på lydbog. 22 timers nervepirrende og meget, meget interessant lytning, som jeg så absolut godt kan anbefale. Eneste lille minus ved den er, at man bliver nødt til at finde nogle gode, lange stræk, hvor man kan høre den, for den er simpelthen både for spændende og for kompleks til at man kan nøjes med “20 minutter på vej til arbejde”-lytning på den.

I denne uge ser jeg frem til endnu en travl uge, hvor jeg blandt andet skal skyde noget video i forbindelse med en kampagne for Kræftens Bekæmpelse og HPV-vaccination, som jeg er superduper stolt over at være en del af.

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

  1. Kære Cana, et kæmpe kompliment til din flotte billedvæg i køkkenet 🙂 Jeg er helt vild med olie(?)malerierne af det grå ansigt med blå baggrund samt det store ved siden af, hvor der sidder en mand i blå bukser. Har du lyst til at dele, hvor du har købt dem? Tak på forhånd 🙂 Krista

    1. TAK! Det grå ansigt er malet af Amanda Zimmerlund og det store med kokken er malet af Mads Hofmann 🙂 Jeg har købt dem begge via deres instagramprofiler.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven