mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #81

Ovenpå sidste uge, der i dén grad trak tænder, har jeg været en lille smule mat i sokkerne i denne uge. En slags mentale efterveer, kunne man næsten sige. Ikke desto mindre føles det alligevel som om ugen er fløjet forbi og tiden bedrevet med lutter dejlige ting. Stort set, i alle tilfælde. Det er nu engang noget af dét jeg holder allermest af, ved at skrive disse efterrationaliserende indlæg; at jeg får sat lidt perspektiv på mit liv, som ved eftertanke ofte synes væsentligt bedre, end jeg i udgangspunktet måske lige gik og troede. Jeg er på vej ovenpå, og det har – de mentale efterveer til trods – været en uge med masser af smil, grin og gode, gode mennesker.

Ugens højdepunkt har uden sammenligning været de fem dage vi havde fornøjelsen af at have min ældste niece boende hos os. Hun er simpelthen så sød og skøn, og mine drenge elsker hende nærmest ligeså højt som de elsker hinanden, så det har virkelig været en fornøjelse.

Jeg smilede mest da jeg stolt kunne cykle hjem med intet mindre end 75 kg chiliplastre i ladcyklen. De er – som du måske allerede har opsnappet eller erfaret – blevet så populære, de chiliplastre, at jeg ofte har svært ved at følge med i mit lille lager, så det føles ovenud skønt, at kunne udvide lidt! Jubiii.

Ugens lavpunkt var da jeg kom til at involvere den kære telefondame hos lægen i, hvor kraftig menstruation jeg havde, da jeg ringede og bestilte tid til smear og hun tilbød mig en tid samme eftermiddag…

Det gode ved det var at hun håndterede det virkeligt pænt. Og at jeg heldigvis bare havde hende i telefonen, så vi ikke behøvede se hinanden i øjnene imens. Jeg forestiller mig at hendes blik blev temmeligt flakkende og genert. Sådan lød hun i hvert fald.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min nye uld-frakke. Jeps, det er åbenbart lige pludselig blevet den tid på året. Frakke-tid. Overvejer om jeg skal lave et shoppe-indlæg eller to i næste uge, hvor jeg inviterer til lidt fornyelse af efterårsgarderoven. Det er egentlig ikke fordi jeg selv mangler synderligt meget, men jeg har kraftige shoppecravings, som jeg efterhånden har lært at jeg kan tøjle en lille smule ved at vinduesshoppe, klippe collager og dele mine bedste fund med jer.

Det bedste jeg har spist var en fiskeret Simon serverede i fredags, hvor vi havde nogle venner til middag. Det var vidst ikke andet end blancherede grøntsager, stegt fisk og en hummersauce, men shit hvor smagte det lækkert!! Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen – den mand er for vild i et køkken.

Det bedste jeg har hørt er nærmeste også det eneste: Mads & Monopolet, som jeg hørte på podcast i formiddags imens børnene legede og jeg ryddede op. Det er sådan et dejligt program – både når man er enig og når man er uenig med paneldeltagerne, synes jeg. (Denne gang var jeg for eksempel meget ærgerlig over hvordan panelet håndterede dilemmaet fra kvinden, som brændende ønskede sig en polterabend, men som var bange for om hun mon ville få én, fordi hendes veninder ikke kendte hinanden. Åh, det tappede lige ned i en hel masse følelser, som jeg nemt kan genkende hos mig selv, så da de begyndte at tale om, “at hun da bare selv skulle planlægge det” for at få det som hun ville have det, blev jeg helt ked af det på hendes vegne. Hun skulle da overhovedet ikke selv planlægge det. Jeg synes i stedet hellere at hun skulle være ærlig – enten overfor sin kæreste eller én af sine veninder. Sige det som det er: Jeg vil vildt gerne have en polterabend, men jeg er simpelthen bange for, at der ikke er nogen, der tager teten på det. Og så måtte de jo træde i karakter. Fordi det gør man for sine venner. (Eller for sin kæreste). Åh, hvor jeg håber at hun får verdens bedste polterabend og verdens bedste bryllup!).

I næste uge ser jeg frem til en temmeligt travl uge. Drengene skal være hos deres far det meste af ugen, jeg skal lave live-tv sammen med Babysam, holde møder med mit agentur, en ny revisor og en clairvoyant (!!! – det skal jeg nok fortælle mere om, når tid er). Jeg skal motionere, jeg skal passe mit arbejde, jeg skal gøre rent og så skal jeg gudhjælpemig også holde en fest i anledning af min fødselsdag på søndag, hvor jeg helt sikkert også lige skal have arrangeret ét eller andet hyggeligt til om eftermiddagen, hvor drengene kommer hjem igen. Nårh ja, og så skal jeg have lavet det der smear-celleskrab, selvfølgelig. Dén er vigtig.

Jeg håber at I får en dejlig uge ❤️

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Jeg kan virkelig anbefale Cyklokapron hvis du bløder meget. En lille dosis halverer mængden hos mig. Tilskud af naturligt progesteron i anden del af cyklus hjælper også. Voldsom blødning kan skyldes østrogendominans.

  2. Jeg er helt enig med dig ift. polterabend! Sig det højt til nogen, så de kan reagere på det.
    Jeg havde det på samme måde med babyshower (også selvom jeg synes det kan være lidt overfladisk og amerikansk) så ønskede jeg mig brændende et babyshower, men der var ingen der holdt noget, og kunne virkelig mærke hvor skuffet jeg var.
    Kan kun forestille mig at tanken om en polterabend fylder endnu mere. Og alle der skal giftes fortjener en polterabend hvis de ønsker det!

  3. Jeg synes også at de tog alt for let på den med polterabenddilemmaet 🙁 Kan sagtens genkende hendes følelser. Men jeg synes slet ikke der er noget pinligt i enten at sige det til kæresten eller en af veninderne, at hun altså har lidt ondt i maven over det. Håber at det løser sig <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven