mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #79

Der findes dårlige uger (meget sjældent, heldigvis), mellemgode uger (som oftest) og rigtigt gode uger (i ny og næ). Og så findes der uger som den der netop er forbi, som, i mit lille liv, har været fuldstændigt fantastisk! Ej venner, det er simpelthen lige før at jeg (igen) får tårer i øjnene over, hvor dejligt mit liv har føltes de seneste syv dage. Jeg er meget, meget taknemmelig og banker lige under bordet i håbet om at jeg ikke jinxer alt for meget, ved at sige det højt.


Ugens højdepunkt
har uden tvivl været den fuldstændigt magiske bryllupsfest vi var til her i weekenden. Hele herligheden blev holdt på det smukkeste, gamle palads en lille times kørsel udenfor Krakow og jeg har aldrig været med til noget lignende. Det var så gennemført, romantisk, smukt og fint! Foruden selve vielsen, som naturligvis var et højdepunkt i sig selv, så bliver jeg nødt til særligt at fremhæve fyrværkerishowet. Jeg synes at raketter er noget af det smukkeste i verden og i de senere år, er jeg ofte blevet rørt når jeg står og ser himlen lyse op i farvestrålende blink og store bang. Man ser dem jo typisk til nytår, hvor raketterne for mig har fået et symbol på at give slip på dét der ikke er godt, acceptere det man ikke kan ændre og glæde sig over, at der altid kommer lys efter mørke. Og så stod vi pludselig dér til et bryllup, omgivet af kærlighed, med øjnene hæftet mod himlen og det smukkeste fyrværkeri, som gudhjælpemig blev akkompagneret af “shallow”. Tårerne trillede ned ad mine kinder af lutter taknemmelighed over at få lov til at (op)leve det liv jeg gør. ❤️

Jeg smilede mest da Simon og jeg tidligere sad i timevis og snakkede med gode venner, imens vores i alt fire børn legede fuldstændigt konfliktfrit. Tænk, at vi er ved at have så store børn, at vi rent faktisk kan koncentrere os om og i rigtige voksensamtaler, allerede inden børnene er lagt i seng.

Ugens lavpunkt er simpelthen af så petitesseagtig karakter i denne uge, at det ikke er værd at nævne. Det har nemlig været en pragtfuld uge, som jeg ville være et skarn over at kritisere det mindste på.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig mine nye stiletter fra Jimmy Choo – de allerfineste jeg ejer! Ej, men jeg er simpelthen så glad for at jeg købte dem. Jeg har indtil nu altid tænkt at det ville være lidt spild af penge at købe designerstilletter, fordi dén slags jo slides i tak med at de bliver brugt. Indtil jeg først på ugen kom til at kigge på mine stiletter hjemme i skabet, hvor jeg kunne konstatere, at jeg har flere par, som er 10+ år gamle! Jeg passer åbenbart bedre på mine stiletter end jeg troede, så ja, nu har jeg købt et par Jimmy Choos. De er så smukke (du kan se dem her), smørbløde at have på – og gode at danse i. Helt uden at have gået dem til, havde jeg dem på til både vielse, reception, middag og efterfølgende fest, uden trang til at tage dem af én eneste gang. Jeg købte dem på den side der hedder Farfetch, men de var desværre det allersidste par, så jeg kan ikke engang linke til dem – til gengæld kan I se alle mulige andre fine sager fra Jimmy Choo de har på lager, lige her (reklamelink).

Det bedste jeg har spist var nok i virkeligheden den halloumiburger jeg kørte til frokost, dagen efter brylluppet. Jeg tror såmænd ikke den var noget særligt, men fordi jeg viiirkelig havde brug for den, var den himmelsk!

Det bedste jeg har hørt er de første mange kapitler af lydbogen “Jeg er Pilgrim”. Den er super voldsom og suuuuper spændende! Kæmpe anbefaling herfra.

I næste uge ser jeg frem til at fejre Simons fødselsdag. Godt nok er det først gået op for mig i dag, at han har bedt om aftenfri fra sit arbejde (jeg troede han skulle arbejde), men jeg skulle nok kunne nå at planlægge noget godt i løbet af de næste par dage.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven