mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #77

Ærligt? Så har vi ikke lave en skid, i den forgangne uge. Det er i hvert fald min umiddelbare tanke, når jeg sådan lige sidder og forsøger at finde frem til både stort og småt. Der har ikke været så meget af det store (end ikke dén underskrift jeg teasede med i sidste uge, har jeg fået sat endnu). Til gengæld har der været rigtigt meget af det små, så det bliver altså mestendels dén slags I får i denne omgang. Småt kan jo som bekendt også være godt – og des mere jeg tænker over det, des mere bliver jeg overbevist om, at det vel nærmest har været den helt perfekte afslutning på sommerferien – både for mit og for børnenes vedkommende. (Særligt selvfølgelig, fordi solen endelig er kommet bragende frem!).

Velkommen til tid til eftertanke.


[fra et dejlig besøg på Den Blå Planet]

[Uno på stranden]


[Fangsten fra en strandtur i mandags, inden solen for alvor brændte igennem]


[solrige aftener på altanen, gør mit liv mere lykkeligt.]


[Mit første personlige møde med mundbind i corona-øjemed]

[… og dem her! ❤️]

Ugens højdepunkt var i tirsdags, hvor Simon havde fri fra arbejde og vi i den anledning slog et smut ind forbi tivoli. Vi kommer der normalt ret ofte, men det var alligevel så tilpas længe siden drengene havde været derinde, at vi tillod den helt store omgang med såvel talrige karruselture, som candyfloss-bubblewaffles mit alles. Peter er efterhånden ved at være så stor (og modig) nu, at drengene for alvor begynder at have glæde af hinanden derinde og intet i verden kan smelte mit hjerte mere, end når de løber hvinende afsted med hinanden i hænderne (eller i hælene), for at deles om den næste forlystelse. Åh, hvor er det søøøøødt!

Jeg smilede mest da det gik op for børnene (og mig), at Jens’ 3.klasse bliver venskabsklasse til Peters 0.klasse. Lige siden Jens startede i 0.klasse, har han snakket om at han sådan ønskede sig at have Peters klasse som venskabsklasse når tid engang skulle komme. Men på grund af noget klassesammenlægning, så troede vi faktisk ikke det ville blive til, eftersom børnene ikke deler klasse-bogstav, som ellers plejer at være kutymen for venskabsklasserne. OG SÅ BLEV DE ALLIGEVEL HINANDENS VENSKABSKLASSER! Og Jens, min lille, store, følesomme dreng, blev simpelthen så pavestolt og har glædet sig til at komme i skole igen, lige siden. Stort, endda.

Ugens lavpunkt er at Martha – igen igen – har haft ondt i maven, det stakkels lille myr. Hun skider – for at sige det rent ud – simpelthen bare mega-tyndt og mega-meget og mega-hele-tiden, nætterne inklusive, når hun har det sådan og det er så synd for hende. (Og for os, fordi vi selvsagt ikke får sovet sådan rigtigt meget, når det står på. Hundesprutteskid og 4.sal er bare ikke en særligt fed kombination, skulle jeg hilse at sige).

Det gode ved det er at hun, efter nogle ret heftige dage, lader til at være i bedring. Gudskelov!

Jeg har haft det bedst med at iføre mig den bikini-top jeg tidligere på sommeren ellers bandede langt, langt væk, fordi den på igen måder gad blive siddende på sin plads imens jeg plaskede rundt i en swimmingpool sammen med hele den pukkelryggede. Men altså, når ikke den ryger af fordi jeg laver bomber og laver brydekamp i vandet, så giver den mig simpelthen så flotte babbelutter, at jeg ikke kan lade være med at elske den alligevel. Skide god til stranden – skide dårlig til swimmingpool. Det er i øvrigt denne her (som er nedsat til 125 kroner), hvis nogen skulle være interesserede. (OBS: Linket et et reklamelink, hvilket betyder at jeg får et beløb svarende til 10%, hvis I skulle friste jer til at købe dét jeg linker til. Det er altså ikke noget jeg aftaler med virksomhederne at jeg skal, men de betaler mig som en slags “tak fordi du linker til os, frem for til nogle andre”).

Det bedste jeg har spist var – tro det eller ej – faktisk en salat. Det var noget med noget fintsnittet kål, salat, appelsin, peberfrugt, forårsløg og en asiatisk inspireret dressing af ingefær, chili, soya, peanutbutter og honning. Og så et æg på toppen. Mums, hvor var det lækkert!

Det bedste jeg har hørt er Mads & Monopolet, som endelig er vendt tilbage! Egentlig synes jeg det var et lidt tamt afsnit i forhold til mange andre, men den nytilkomne Lars Høgh gjorde det til gengæld virkelig, virkelig godt. Han gav tilpas meget af sig selv, kom med gode punch-lines og var skarp i sine betragtninger på en måde som jeg ellers sjældent føler at de helt nye kan finde ud af. (Formentlig fordi de viiiirkelig prøver på at tage sig ud fra deres bedste sider, fordi det er så stort at få lov til at sidde i netop dét panel. Sådan ville jeg i alle tilfælde nok have det selv, skulle jeg nogensinde få muligheden *hint hint*). 😉

I næste uge ser jeg frem til hverdagen, som atter går igang. Børnene, der starter i skole, Simon, der fortsat arbejder og mig, der igen skal forsøge at finde en struktur i mine arbejdsdage, som har været lidt rigeligt udviskede igennem det meste af sommeren. Dét glæder jeg mig faktisk rigtigt meget til!

Jeg håber at I allesammen har haft en dejlig uge og at den næste bliver akkurat som I håber. ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven