mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #76

Vi startede morgenen med en frisk lille cykle/gå-tur; drengene cyklede, Martha og jeg halsede efter i rask trav og jeg kunne ikke tænke på andet end at det er sådan her det skal være. Jeg øver mig virkelig i at lade lykken fylde i selv de mindste fine øjeblikke, og i morges, var akkurat sådan et. Sådan ét af dem, som jeg vil gemme, både mentalt og her, i min lille, ugentlige refleksion over både stort og småt.

Velkommen til tid eftertanke.

Ugens højdepunkt var turen til Jylland (i KarmaContaineren, selvfølgelig) først på ugen, hvor vi både fik set lidt familie, besøgt gode venner her og der – og så fik jeg holdt et virkelig godt møde med nogle samarbejdspartnere, som jeg nok skal fortælle meget mere om snart. Det er ikke nogen jeg skal reklamere for, overhovedet, men nogen der hjælper mig med at give min virksomhed lidt flere ben at gå på 😉 (jer der har set med på min instastory de seneste dage, ved nok godt hvad det handler om) 😇

Jeg smilede mest da mine børn kom hjem, efter knap tre uger hos deres far. Egentlig troede jeg ikke at jeg havde savnet dem så meget (altså, selvfølgelig har jeg savnet dem super meget, men jeg har også haft det helt ok), men nu hvor de er hjemme, føles det som om mit hjerte er helet igen. Og så vidt jeg er bekendt, kan noget ikke hele, medmindre det har været i stykker, så jeg har nok alligevel savnet dem lidt mere inderligt, end jeg har villet stå ved. (Der var da også dage, hvor jeg betvivlede hele meningen med livet, men set i forhold til de forgange år – som jeg engang skrev om HER – så var det absolut bedre).

Ugens lavpunkt føltes egentlig meget godt efter det var forbi, men jøsses, hvor var det kedeligt imens: vi har ryddet op i vores lille kælderrum. Muget ud. Smidt et ordentligt læs til genbrug, samlet til bunke til noget loppemarked (som vi endnu ikke ved hvor vi skal holde, så gode tips i kommentarfeltet skal være meget velkomne), og sorteret, stablet og forsøgt at skabe bare en lille smule orden i dét, der trods alt skulle gemmes.

Det gode ved det var at det blev overstået. Simple as that. (I hvert fald når vi på er tidspunkt lige har fået solgt ud. Den hurdle mangler vi stadig lige at komme over).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig sommertøj for første gang i månedsvis, ha ha! Mine ben var ellers liiiige begyndt at blive lidt brune-ish, der tilbage i maj/juni, men jeg skal love for at de er blevet godt kalket til siden da, så jeg forsøger at slikke enhver lille solstråle til mig i håbet om ikke at være helt gennemsigtig til min fødselsdag i september.

Det bedste jeg har spist var sgu næsten min mors – vist nok allerførste forsøg på at lave – veggiedeller. Hun er så sød, at hun altid prøver på at lave mad uden kød, når vi kommer forbi og denne gang var det en kæmpe succes. Det var noget med spinat, æg og feta og de smagte himmelsk! Jeg må prøve at lokke en opskrift ud af hende…

Det bedste jeg har hørt er en hel masse Jack Johnson. Den mand(s musik), altså! #smelt

I næste uge ser jeg frem til at skulle sætte en meget vigtig underskrift, som jeg glæder mig til at fortælle jer om! (Totalt bloggeragtigt, i know, men jeg glæder mig så meget, at jeg simpelthen ikke tør jinxe det ved at sige det højt før tid).

Skriv din kommentar

Kommentarer (6)

  1. Hej Cana

    Jeg har også hørt Jack Johnson hele sommeren, og du har ret det er så fin musik han laver, det gør næsten altid mig i godt humør, ligesom din blog også gør.

    Venlig hilsen Kiki🙂

    1. Jeg har kun gjort det en enkelt gang, hvor jeg faktisk syntes det var lidt besværligt – men det var måske bare opstartsvanskeligheder 😉

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven