mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Eventyret sluttede her

Det sluttede næsten ligeså brat som det begyndte; eventyret om KarmaContaineren aka vores Citroën Berlingo, som jeg i begyndelsen af sommeren byggede om til en slags mini-autocamper. (Se hvordan jeg gjorde i indlægget: Byg din egen autocamper – nemt og billigt). Det har hele tiden været planen, at vi “kun” ville have den sommeren over – både fordi vi slet ikke har behovet i det daglige for sådan en stor bil og dernæst fordi det simpelthen er for dyrt for os, at have en bil stående stille. Vi så den altså bare som vores feriebil, så nu skulle den videre, så den kan blive brugt. Det synes jeg den har fortjent. Som sagt så gjort – jeg satte den på bilbasen om aftenen i forgårs og solgte den til den allerførste som henvendte sig. Interessen omkring den var fuldstændigt abnorm, så jeg mistænker at jeg har solgt den til underpris, men gjort er gjort og nu har den fået ny, meget sød ejer.

Jeg synes det er en lille smule trist, at vi nu ikke længere har muligheden for bare lige at smutte på overnatning i det fri i bilen. Men jeg er også af den overbevisning, at man ikke skal sidde dovent på noget godt, hvis man kan give det videre til andre, som kan få glæde af det.

– Og hvis vi alligevel kommer til at savne den for meget, så må jeg jo bare igang med byggeprojekterne igen, ha ha! (Det tror jeg nu ikke, men det er alligevel meget rart at have muligheden).

 

Tak for nu, søde KarmaContainer – jeg håber at der venter dig mange, mange gode ture med den nye ejer!

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Det er så inspirerende at følge med i din gøren og væren, Cana. Jeg beundrer din evne til at kaste dig ud i nye eventyr, til at eksekvere og til at stoppe imens din leg stadig er god. Du er en stor inspiration for mig. Tak.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven