mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Boede man dog bare (næsten) i Jylland

Det har aldrig været nogen hemmelighed at jeg holder så utroligt meget af Jylland. Sønderjylland, hvor jeg er vokset og og hvor mine forældre, min bror og alle mine niecer stadig bor, i særdeleshed. Der er så dejligt og jeg kan ofte savne mere tid, sammen med min familie og de veninder jeg heldigvis stadig har i det jyske. Men. Vi bor jo i København og selvom jeg nogle gange drømmer om at rykke rødderne op og flytte tilbage (igen), så bliver det altså ved drømmene. Vi har – endeligt – besluttet at blive i byen, så vi kigger ikke engang på oplandet mere, som vi ellers på et tidspunkt var ude i at overveje, så jylland er selvfølgelig udelukket. (Det har det egentlig været hele tiden, men drømmene har levet frit!).

Vi bliver lige her, kigger på lejligheder i det små og drømmer så i stedet om en dag at kunne bytte vores lillebitte (men meget dejlige) kolonihavehus ud med noget større. Et sommerhus, en dag. Men shit, mand. Det er jo stukket helt af med priserne. I hvert fald de steder vi kigger. Mange steder skal man helt op at kysse to millioner for et hus i bare nogenlunde stand og størrelse – og hvis man så gerne vil tæt på vandet, ja, så kan man nemt lægge en million eller to oveni. For en knaldhytte, mand. Pyh, det er til at blive helt svedt over, synes jeg.

Særligt med tanke på, at min mor – efter at have set at jeg solgte berlingoen på rekordtid – har pippet til mig om, at hun og min bror, som ejer det dejligste sommerhus sammen, gerne vil til at sælge. Det skønneste, kæmpestore sommerhus, hundrede meter fra en dejlig, stille strand, med køkkenalrum, masser af værelser, to badeværelser – og spa i det ene sgu. Til den samme pris, som vi kan få en knaldhytte at fise i, andre steder i landet. Ej, men jeg har så, så, så meget lyst til at eje det hus! Derfor var jeg også en lille smule tøvende, da hun spurgte om ikke jeg ville fortælle jer om sommerhuset herinde, for jeg har jo allermest lyst til at det aldrig skal sælges, så vi kan bruge det igen og igen – ligesom vi gjorde i forsommeren, for nogle måneder siden. Det giver desværre ingen mening for os, at købe det, fordi vi drømmer om at købe et sommerhus, der kan være som et “home away from home” (og til dét, ligger det her hus altså for langt væk), men suk…

Der er alt dét man (eller i hvert fald jeg) kunne drømme om ved et sommerhus. Der er fred og idyl, skønne omgivelser, strand, en campingplads tæt på (hvor jeg bilder mig ind at børnene kan finde masser af legekammarater, skulle de kede sig i ny og næ) og bare et rigtigt, rigtigt lækkert sommerhus hvor man har lyst til at være, hænge ud og slappe af – både med sig selv og med familie og venner, som der snildt er plads til.

Okay, jeg kan godt høre at det lyder som den vildeste salgsannonce, men det er altså et virkelig dejligt sted, og jeg mener det når jeg siger, at jeg ville ønske, at det lå lidt tættere på København, for så havde vi sgu købt det selv! 😉

Der er – til eventuelt interesserede – tre store værelser, to hemse, to badeværelser, en stue og et dejligt køkkenalrum med brændeovn. Hvis I er interesserede og gerne vil se huset, så skriv endelig til min mor via mailen HER. Hun er super sød og vil mægtigt gerne vise huset frem til jer.

Så. Mit eneste lillebitte krav til at ville lade det sælge igennem mig må være, at dem der køber det, skal invitere mig på kaffe – bare én gang! 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

    1. Det er i Gammelmark, lige ved siden af Vemmingbund (mere privat og – efter min mening – mere lækkert end vemmingbund). Så vidt jeg ved, kan huset vidst godt godkendes til helårsbeboelse, men skriv hellere til min mor – hun ved mere om det end jeg 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven