mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #75

Jeg er ikke sikker på om jeg har klaret at holde mig indenfor sundhedsstyrelsens anbefalinger for ugentlig indtag af alkohol i den forgangne uge, hvor jeg har drukket temmeligt meget vin (og øl og drinks) med veninder og kollegaer, fordel over intet mindre end tre aftener – i streg! Men det har været hyggeligt og rart, at slippe hverdagen for en stund, til fordel for  at være lidt småberuset i dejligt selskab 🥰

Ugens højdepunkt må simpelthen være skrivende øjeblik, hvor jeg sidder i berlingoen og akkurat har kværnet en Rebel Wopper fra Burger King. Vi er på vej til Jylland, hvor vi i løbet af de næste par dage gerne skulle få set og besøgt en hel masse familie og venner – og jeg GLÆDER mig sådan! Jeg har godt nok allerede været sammen med min far et par dage tidligere på ugen, hvor vi var nede og hjælpe ham lidt med at gøre hans lille hus på Lolland klar til forhåbentligt at blive solgt inden alt for længe. Men jeg savner stadig mange. (Også flere end vi har tid til at besøge i denne omgang). Så det bliver dejligt at komme lidt rundt i vores lille blå karmacontainer.

Jeg smilede mest da jeg tog Simon under armen og drog til middag hjemme hos nogle venner. Der kommer ofte til at gå temmeligt lang tid imellem at vi ses, fordi børn og hverdag og dén slags, men når vi gør, er det noget af det bedste jeg ved.

Ugens lavpunkt var da Simon og jeg var millisekunder fra at blive seriøst torpederet af en ældre dame da vi lullede hjem i ladcyklen en aften. Hun kom – iført solbriller, til trods for at det altså var et par timer efter solnedgang 😝 – cyklende i høj fart imod os, imens hun ringede aggressivt med ringklokken, for ligesom at signalere at vi bare skulle se at komme væk fra hendes køreretning, koste hvad det ville.

Det gode ved det var at det var akkurat ligeså morsomt, som det var ved at ende galt! (Og at det gik godt, selvfølgelig). Simon og jeg knækkede fuldstændigt sammen af grin over det og havde på dén bekostning en ekstra hyggelig tur hjem.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig nye støvletter (eller hvad pokker den slags sko hedder) fra Isabel Marant. Jeg har aldrig før købt mig selv (eller andre, for den sags skyld) så dyre sko, men for nogle måneder siden tog fanden ved mig og i en snæver vendning, besluttede besluttede at fejre min webshops uventede (med kærkomne) succes, med et par nye, hundedyre sko. Det var vel en uges tid før corona for alvor brød ud i Europa, så det er først nu jeg for alvor er begyndt at bruge dem – der var jo lige et par måneder hvor jeg (og alle andre) ikke rigtigt kom ud…

Det bedste jeg har spist var uden tvivl hele menuen på Keyser Social, hvor jeg var sammen med mine dejlige confettikollegaer i aftes. Jeg fik den vegetariske udgave af deres menu og mummelum, hvor smagte det bare lækkert. Der var knald på smagene på den helt vildt lækre måde og det eneste jeg fortryder i dag er, at jeg ikke gik med deres pescetarmenu i stedet, for det så edderbrodereme også lækkert ud! Restauranten ligger lige ved Nørreport (overfor torvehallerne) og det kan virkelig, virkelig anbefales at slå et smut forbi, hvis I kommer på de kanter.

Det bedste jeg har hørt er podcasten “Sprituel med Rikke Hertz”. Egentlig ligger det mig temmelig fjernt sådan at dyrke spiritualitet på dén måde, men jeg blev alligevel så draget af den, at jeg blev nødt til at binge-lytte fuldstændigt. Særligt de afsnit hvor der ikke er kendte mennesker med synes jeg var virkeligt interessante. De virkede så autentiske og rørende, at jeg nærmest følte at jeg sad i rummet sammen med dem.

I næste uge ser jeg frem til at mine børn kommer hjem!!! De har været væk hjemmefra i to ud af de tre uger nu, så det er efterhånden ret tiltrængt at få dem hjem <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven