mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #74

Som en krølle på den forgange uge, har jeg endnu engang samlet op, sorteret skidt fra kanel og skrevet nogle af de vigtigste ting (på godt og ondt) fra den seneste uge ned. Egentlig er det to uger siden sidst, hvorfor jeg faktisk startede med at tænker over de to seneste uger, men fordi de to uger nærmest har været hinandens diametrale modsætninger, så for overskuelighedens skyld har jeg altså valgt kun at fokusere på den seneste, hvor vi er tilbage i København efter knap to uger i Jylland. Med masser af arbejde (se bare bunken af pakker jeg sendte ud fra min webshop i mandags) men til gengæld uden børn.

Ugens højdepunkt var da Simon pludselig fik et par sammenhængende fridage, som han primært tilbragte med mig ved sin side. Efter to ugers ferie med fuld knald på, sammen med børnene, har det været så dejligt at kunne nyde tosomheden lidt også.

Jeg smilede mest da jeg drak drinks med hende her som er ét af de dejligste mennesker jeg kender. Hun går lige nu igennem en skilsmisse og jeg er fuld af beundring over hvor flot og fint hun håndterer det.

Ugens lavpunkt er paradoksalt nok, ugens højdepunkt taget i betragtning, at mine børn er taget på ferie hos deres far. Bevares, i sig selv er det selvfølgelig dejligt og godt og fint, men jeg savner dem allerede meget mere end hvad mit hjerte synes er sjovt.

Det gode ved det er at vi har facetimet et par gange i ugens løb – og at de begge gange ikke rigtigt havde tid til at snakke, fordi de skulle noget andet. Det må jo unægteligt betyde at de ikke savner mig af synderlig betydning – og det hjælper mig heldigvis ret meget. (Selvom jeg naturligvis gerne – måske endda hellere – ville have timelange beretninger fra dem, om alt det sjove de oplever i stedet, men det andet er også helt ok).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min lange lyserøde kjole fra H&M, som jeg vidst allerede har nævnt nogle gange herinde. Her til morgen spottede jeg den forøvrigt på meget smukke og meget fashionable Trine Kjær, så den er ikke bare pæn – den er åbenbart også meget smart! Du kan finde den – til den nette sum af 139 kroner! – HER (reklamelink). 

Det bedste jeg har spist var en karry-ret fra nogle måltidskasser vi tester af (i reklameøjemed) hjemme hos os lige pt. Indtil videre har jeg været absolut positivt overrasket over kvaliteten – særligt den der karryret. Mums! (Hvis I har lyst til at vide mere om det, så spørg endelig – og ellers fortæller jeg mere om det på min instagramprofil i løbet af dagen).

Det bedste jeg har set er BORGEN. Oh sweet jeeez, hvor er den god. Hverken Simon eller jeg har set den tidligere, så på et par dage (okay, nætter) bingede vi lige halvanden sæson, fra en luftmadras i stuen. Hvis du (muligvis som eneste anden dansker end mig) ikke har set den endnu, så gør det! Den er på Netflix – og på DR, vil jeg tro.

I næste uge ser jeg allermest frem til at besøge min far, som jeg ser alt for lidt; både fordi vi bor temmeligt langt fra hinanden – og fordi han lige pt bruger alle ledige timer på at renovere hus. Planen er at jeg tager ned og hjælper ham med de ting jeg nu engang kan – for på den måde at få glæde af hans selskab imens. Det skal nok blive super hyggeligt. (Om ikke andet, kan jeg jo sørge for eftermiddagskaffen og en tur på genbrugsstationen).

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven