mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #73

Jeg skal gerne være ærlig og indrømme, at jeg da havde håbet på lidt mere solskin i vores ferie, end det har været tilfældet, men ikke desto mindre har jeg virkelig nydt det. (Omend jeg til en anden gang altså skal minde mig selv om at pakke lidt mere efter vejrudsigten, fremfor hvordan jeg håber vejret bliver, når vi drager ud i landet).

“Er der allerede gået en hel uge?!”

Det kom helt bag på mig, da min telefon i morges fortalte mig, at det er søndag i dag. Tiden og dagene er begyndt at flyde sammen og jeg elsker det! (Særligt nu, hvor jeg har fået købt mig et par – ret smarte, hvis jeg selv skal sige det – gummistøvler).

 

Ugens højdepunkt er ikke et enestående øjeblik, men ugen i sommerhus med min mor og bror og deres respektive familier. Da vi spille yatzy, lavede mad sammen, legede i poolen, drak vin om aftenen, gik ture på stranden, så film, spiste snolder, hørte lydbøger og vendte verdenssituationen helt uden filter.

Jeg smilede mest da det gik op for mig hvilket fantastisk sted vi havde booket en overnatning dagen efter vi forlod det store sommerhus med min familie. Det var egentligt meningen at vi bare ville have sovet i bilen, men for nogle uger siden fik jeg pludselig kolde fødder – for hvad nu hvis det ville blive møgvejr?! Så var det måske ikke sååå sjovt at sove fire mennesker og en hund, bag i en berlingo. Og heldigvis for den tanke, for det pissede ned og det viste sig simpelthen at stedet var ét af de mest pragtfulde steder vi nogensinde har været. Selv i regnvejr. Det var en lillebitte campingplads (Lundø Strandcamping) lige ved vandet, udenfor den hyggeligste lille landsby og der var SÅ hyggeligt! Hvis vi nogensinde kommer på disse kanter igen, er der ingen tvivl om at vi kommer tilbage. Jeg kan særligt anbefale at lege fangeleg på deres mooncars ved legepladsen nede ved vandet; kæft, det var sjovt!

Ugens lavpunkt var at Jens desværre var var så uheldig at rage en ørebetændelse til sig midt på ugen, hvilket betød at de sjove lege i poolen sluttede ret brat for hans vedkommende.

Det gode ved det var at han er en sej lille gut, som har taget det hele med oprejst pande. Han er mest bare stolt over, at han næsten nåede at lære at dykke fra den ene ende af poolen til den anden. Børn er simpelthen så seje.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig hættetrøjer! Jeg har været iført min lyserøde sweat med mit eget lille kaffe-tryk stort set hver dag – og netop derfor, var jeg i går forbi Bilka i Holstebro, for lige at købe en ekstra. Jeg er aldrig god til kulde – og da slet ikke om sommeren, så jeg bor i sweat.

Det bedste jeg har spist var en friskfanget pighvar, som Simon købte hos en lokal fisker, efter vi havde tilbragt et par timer i Kystcentret i Thyborøn. Den kom hel på grillen og så piskede han lige en hollandaise på siden. Dyppedyp og mummelum, hvor var det lækkert. På dén måde er jeg altså meget heldig, at have forelsket mig i én af Danmarks allerdygtigste kokke!

Det bedste jeg har set er Befri Willy, som er kommet på Netflix. Åh, hvor er den fin, den film!

I næste uge ser jeg frem til vores sidste ferieuge i denne omgang. Vi har blandt andet været så heldige at få lov til at låne et sommerhus (med det sjoveste hashtag i byen) af hende her, hvor vi tager et par dasede dage, inden vi vender retur til København. Ligeså meget som jeg elsker at have knald på og være omgivet af mange mennesker, ligeså meget holder jeg også af at lukke mig ind i en boble med min lille familie. Så det gør vi i næste uge. Altså, når vi lige har rullet rundt i samtlige forlystelser i Fårup Sommerland, som vi i skrivende stund er på vej til. Wiiioohuw!


Ps. Gummistøvlerne er i øvrigt fra Bilka, skulle nogen være interesserede.

Pps. #oppeikirstenbirgit

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Kære Cana.

    Hvor er jeg altså bare glad for at I kunne li Lundø…! Som du ved bor vi i nærheden og tager en gang imellem derud. Vi var der sidste weekend om aftenen, da det var så varmt, vi trængte til luft og kørte ud til den lange tange på øen. Den er ca 4 m i bredden. På den ene side stille vand med kig til bunden og livet der på den anden side bølgen blå med mere sus. På tangen ligger ofte sæler og daser…
    LOV mig I tager turen i solskin! Det har I og Lundø fortjent. Skriv til mig hvis I ønsker info.
    Rigtig go sommer til jer alle fire<3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven