mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Jeg skal alligevel ikke opereres!

Jeg er så glad, at jeg kunne kramme de næste 100 mennesker jeg mødte på min vej (hvis ikke det var for corona, naturligvis)

Takket være mine følgere på instagram har jeg simpelthen sparet dén øjenoperation jeg ellers var begyndt at forberede mig mentalt på, at jeg nok skulle have foretaget ganske snart.

Efter at have været ude en aften – jeg husker ikke længere til hvad, men i hvert fald noget hvor jeg hverken græd, var svedig eller det fjerneste fuld – kom jeg hjem og kiggede mig i spejlet. Synet var det samme som det har været hver aften det seneste halve år tid. Sorte streger under øjnene, fordi min øjenanatomi simpelthen har udviklet sig således, at min mascara ikke længere bliver på vipperne, men den glider simpelthen ned under øjnene og lægger sig dér, som sorte snegle, der får mig til både at se træt, vred og en lille smule sjusket ud.

Det er egentlig ikke kommet som noget chok for mig, at mine øjenlåg er begyndt at hænge lidt tungt ned over øjnene, eftersom både min mor og min onkel har døjet med samme problematik. Men jeg havde dog alligevel ikke forventet, at det skulle komme til at genere mig synderligt i en alder af 33. Altså, indtil det gik op for mig, hvor nederen jeg rent faktisk synes det er, at jeg pludselig står mellem valget om at droppe mascaraen, eller risikere – hver dag – at den sidder nedenunder øjnene i stedet for på vipperne.

Jeg har igennem det sidste halve års tid prøvet alverdens forskellige mascaraer og ingen kunne tilsyneladende blive siddende på vipperne.

Det har været så møghamrende irriterende. Og hvis jeg skal være helt ærlig, så troede jeg faktisk at jeg skulle (altså, ville) opereres inden for det næste halve år, fordi jeg har følt mig så skæmmet af det. (Hvis du lige nu sidder og fristes til at foreslå mig, at jeg da bare kunne lade være med at gå med mascara, så må jeg bede dig om at lade være – den mulighed har jeg naturligvis overvejet. Og vraget. For sådan er jeg åbenbart).

[Her kan I se hvordan mine øjenlåg næsten ligger henover mine øjenvipper]

I min afmagt den aften i sidste uge hvor jeg kom hjem og igen kunne konstatere, at mascaraen sad under øjnene, spurgte jeg i stedet instagram til råds.

WHAT. TO. DO?

… Og så skal jeg da ellers lige love for at der kom gang i mine følgere. Flere hundrede beskeder tikkede ind – og ret hurtigt stod det klart for mig, at der var én mascara, som jeg blev nødt til at prøve den af. Allerhelst sammen med noget “translucent pudder” under øjnene, som angiveligt skulle forhindre at hudens naturlige olier “suger” mascaraen til sig.

Det var denne her mascara fra clinique og så købte jeg denne pudder til (reklamelinks). Og ved I hvad? Jeg har ikke haft problemet siden!! Min mascara sidder fuldstændigt fast på vipperne uanset hvor meget mine tunge øjenlåg gnubber på den. Pudderen var godt nok skide dyr, men den er så stor og jeg bruger så lidt, at den formentlig kommer til at holde i maaange år endnu – og mascaraen, ja, den er jeg altså blevet overordentligt begejstret for. Om det er den ene, den anden eller kombinationen af de to, der har gjort forskellen, ved jeg ikke, men jeg ved at det virker super godt for mig.

Jeg er så glad, at jeg kunne kramme de næste 100 mennesker jeg mødte på min vej (hvis ikke det var for corona, naturligvis). For selvom jeg egentlig ikke er bange for at skulle have øjenlågene under kniven en skønne dag (som jeg stadig er overbevist om at jeg skal), så glæder det mig altså, at det ikke skal afgøres af mascara under øjnene.

Det var bare lige dét. Juhu!

Skriv din kommentar

Kommentarer (8)

 1. Dejligt at du har fået løst den irriterende udfordring! 👌 Bare for at forstå, hvordan tingene hænger sammen: Hvordan kan det være at du markerer mascaraen som reklame, når du har fået den anbefalet af en følger og selv købt den!
  Kærlig hilsen Stina

  1. Hej Stina,
   Jeg forstår godt hvis det er lidt forvirrende.
   Det er et “reklamelink” fordi jeg tjener en lille procentdel af beløbet fra dén webshop jeg linker til, hvis nogen køber derfra. Jeg kunne selvfølgelig også have linket til en shop hvor jeg ikke ville tjene noget – men det virker næsten dumt, nu når jeg har muligheden for andet 🙂 Det er ikke så ofte jeg bruger dem, de her reklamelinks, men når jeg gør, så er det altså “bare” fordi jeg lige bruger et øjeblik på at lave lidt research på om jeg kan, på et produkt jeg alligevel ville have linket til 🙂
   Giver det mening?

 2. Hej Cana 🌸

  Denne mascara “Double Extension Beauty Tubes Mascara” fra Loreal har samme virkning som den fra clinique – dog væsentligt billigere!
  Jeg har selv brugt den i snart 11 år, og jeg ville ikke kunne leve uden og jeg kommer aldrig til at bruge andre 😉
  Jeg synes virkelig du skal give den et skud!👏🏻

  1. Dejligt du har fundet én der virker for dig! Jeg gemmer dik anbefaling til en “rainy day” da jeg ikke føler det fjerneste behov for at skifte lige nu 😉

 3. Hej Cana,

  Jeg er en smule ældre end dig (35) men lider af samme type genetiske øjenlåg. Jeg var helt sikker på jeg skulle under kniven, men det var indtil jeg hørte om Thermage behandling af øjnområdet. Blot et lille tip – måske det er noget for dig?

  1. Ejj hvor spændende!! Har du fået behandlingen? Jeg har lige været inde og læse lidt om det, og det lyder vildt sejt!

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven