mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #72 – lidt forsinket

Fjernsynet kører derudaf med én af de vist efterhånden ret mange “Grusomme Mig”-film, børnene sidder som forstenede, når de ikke lige griner af alle Grus stygge løjer, hundene lister rundt og håber på lidt skorper fra børnenes rugbrødsmadder, de andre voksne tager en velfortjent slapper – og jeg sidder her. Èt af mine yndlingssteder: foran min computer.

Det var ikke fordi jeg manglede tid, overskud eller lyst, at jeg ikke ikke fik skrevet mit sædvanlige (og højt elskede, af mig) “tid til eftertanke”-indlæg i går. Jeg glemte det simpelthen bare. Feriestemningen er indtruffet for fuld udblæsning og jeg har således allerede glemt hvilken dag der er hvilken og søndagen kom og gik, uden hverken om- eller eftertanke. Men det var hyggeligt og når det nu lige akkurat er i dag det pis’regner udenfor, ja, så er det jo fint bare lige at sidde her og hælde et par af sidste uges mange, gode oplevelser ud af ørerne.

Ugens højdepunkt må være, at mine børn gik på sommerferie. At vi gik på sommerferie. Man kunne selvfølgelig argumentere at vi allerede har haft masser af tid til sam- og nærvær i år, med et par måneders hjemsendelse af både børn og kæreste. Men fordi det trods alt var med hjemmeskoling og ditto arbejde (det sidste kun for mig), så har jeg alligevel savnet tiden hvor vi bare kan være sammen, uden at skulle tænke på andet end at hygge os! Og den har vi nu og dét sætter jeg simpelthen så meget pris på. Vi er taget i sommerhus med min mor og bror – og hver deres respektive familier og det er knald-hyggeligt!

Jeg smilede mest da jeg stod, sent mandag aften, i et heldigvis afskærmet lokale på Marienlyst Strandhotel og skrålede med på Proud Mary. Som jeg også fortalte om i sidste uge, så havde min kollega og veninde, Jasmin, inviteret mig og en flok andre damer med på spahotel for et døgn og for pokker, hvor var det dejligt! Vi netværkede, sugede erfaringer, gav viden, drak vin, lavede business, spiste lækker middag, badede, grinede, dansede og sang. Jeg føler mig så, så, så heldig at jeg får lov til at være med til den slags, her i mit lille liv. Dét havde jeg nok næppe troet på, havde noget foreslået mig det for 10 år siden…

Ugens lavpunkt er, at Martha stadig/igen er halt. Det har været i bedring og er blevet værre, sådan lidt skiftende og nu, efter et par dage med lange gåture og løb på stranden, er det desværre ret slemt igen. (Piv, mit hjerte kan næsten ikke holde til det).

Det gode ved det er, at vi er en times tid tættere på landets vistnok bedste hundedyrlæge (det siger min mor i hvert fald at han er) end vi er, når vi er hjemme i København. Så om et par timer, sætter Simon og jeg kursen mod den åbne konsultation, hvor vi forhåbentligt kan få noget afklaring på hvad pokker der er i vejen med vores lille hundebørge-marthafis.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min gode, gamle mintgrønne sag, som jeg efterhånden har haft på til mange holdfulde fester. Jeg linkede engang til den i indlægget med en masse lækre sommersager HER, men jeg tror desværre den er udsolgt for tiden…

Det bedste jeg har spist kunne sagtens være det kilo ærter jeg kværnede, efter at have plukket dem sammen med en håndfuld børn i går – meeeeen, jeg tror nu alligevel at de blev overgået af forretten fra Marienlyst forleden. Det var også noget med ærter, brødstegt fisk (ligesom dét jeg lavede i Til Middag Hos) og en sauce der bare smagte af mere!! Mums, hvor var det bare møglækkert!

Det bedste jeg har hørt er lydbogen “drop opdragelsen” som jeg gik igang med at høre for nogle dage siden. Jeg ved ikke om jeg føler at jeg lærer så meget nyt, men det er nu engang meget rart lige at blive mindet om gode vaner, godt sprogbrug og den anerkendende tilgang jeg allerhelst gerne vil have til mine børn (og alle andre, for den sags skyld). Den kan virkelig anbefales.

I resten af denne uge ser jeg frem til endnu mere sommerferie. Mange ture i poolen, masser af tid til at spille spil, hjemmebag, jordbærpluk (igen), nintendoturneringer og forhåbentligt et dyp i Vesterhavet, hvis vejret arter sig og de der dumme blå brandmænd skrider tilbage til England…

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Hej Cana
    Det lyder som en dejlig ferie start. Jeg bliver lidt nysgerrig på ” Drop opdragelsen” de må jeg lige ind og høre, ikke fordi jeg har små børn, men et vennepar i en venindes omgangskreds har en pige på 2- 3 år som render og tisser/ laver stort, alle mulige steder og deres argumenter er netop drop opdragelsen. Og det regner jeg da ikke med er en del af det. Kan du evt folde det lidt ud. Jeg har opdraget mine børn med grænser, forhandlinger, fællesskab ikke børnehotel, “hestebid ” og kærlige nej.

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven