mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Tid til eftertanke #71

Mit hoved føles for tungt til min krop og min lænd begynder igen at give lyd fra sig, efter ellers at have været dejligt smertelindret de seneste 6-7 timer (tak, chiliplaster!). Jeg kan mærke, at jeg virkelig begynder at glæde mig til at gå i seng. Ikke fordi det har været en dårlig uge – slet ikke. Men ugen har været fyldt op af alt muligt dejligt, som jeg lige nu føler, at jeg betaler prisen for. Simon og jeg har datet, jeg har sludret, hygget og spist middag med veninder og kollegaer og så toppede vi hele ballet med at fejre min mor, som fylder 60 år i næste uge, i aftes. Jeg sang, dansede og kastede mine mindste niecer højt op i luften (og greb dem igen, selvfølgelig) og manner, hvor kan det dog mærkes i dag.

Ugens højdepunkt var selvfølgelig festen hos min mor i aftes. Selvom ugen har været fyldt med dejlige stunder og ditto dejlige mennesker, så er der ikke meget i verden, som en tur (og fest!) i det sønderjyske, der kan rokke min båd så højt, som den blev det i går. Kæft, hvor var det hyggeligt altså. Og sjovt. Foruden børnene, var Simon og jeg festens absolut yngste deltagere, men jeg skal love for at vi (allesammen) fik taget til at løfte sig mere end én gang i løbet af aftenen.

Jeg smilede mest da jeg endelig fik købt mig en ny cykel efter at den gamle blev stjålet for et par måneder siden. Den er gul, hurtig og flot. Selv i regnvejr, som jeg i dén grad fik testet af, da jeg i fredags cyklede tværs igennem hele København i skybrudslignende regn. Jeg lyver ikke når jeg siger, at jeg – bogstaveligt talt – hældte en halv liter vand ud af mine sko, da jeg var hjemme. Til gengæld lyver jeg heller ikke når jeg siger, at det alligevel var en fantastisk cykeltur. Lidt på grund cyklen, men mest fordi jeg holder så enormt meget af sommerregn.

Ugens lavpunkt var da vores nye bil – berlingoen som jeg har “bygget om” til en autocamper – punkterede på det ene baghjul. Jeg har ikke sagt det på internettet før nu, for jeg var ærligt talt lidt flov over at have haft så meget optur over min bil, når den bare stak skråt op og punkterede på dén måde, ha ha!

Det gode ved det var at bilen punkterede mandag eftermiddag, bedst som vi var trillet ind i Nordhavn, efter at have været et smut ude i kolonihaven – og tirsdag morgen kom der en meget flink lappe-mand og fiksede dækket, så bilen atter kunne køre. Vi slap således for både ventetid, vejhjælp og besvær. Det var jeg trods alt ret glad for.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig cykelshorts! Ha ha, hvem havde troet dét?! Jeg synes de er super fede sammen med en oversized t-shirt (jeg låner gerne én af Simon) eller under en kort kjole, som får lidt mere kant, når man har cykelshorts under. Mine cykelshorts er fra weekday og jeg har godt nok ikke lige kunnet finde dén model jeg har, men disse ligner ret meget (reklamelink).

Det bedste jeg har spist står benhårdt imellem den overraskende gode tofu-bao fra Mak Cik eller den spicy fiske-bao fra Kung Fu i Tivoli Food Hall (hvor jeg til gengæld blev svært skuffet over deres vegetarudgave…). Hvis man kunne tage én fra hvert sted, ville min bao-lykke så absolut være gjort!

Det bedste jeg har hørt er Jasmin Gabays nye single Something Real. Den er sprød, feminin og fuld af power – fuldstændigt ligesom Jasmin, som jeg har været så heldig at blive veninder med. Søde, talentfulde kvinde, altså! Det er sådan en sang jeg kommer til at SKRÅLE med på, uanset om jeg hører den når jeg kører bil, laver mad eller gør rent. Hvis du endnu ikke har hørt den, kan du give den et lyt HER.

I næste uge ser jeg frem til endnu flere dejlige planer. Mandag skal jeg for eksempel – første gang nogensinde – på Marienlyst Strandhotel (tak til Jasmin for at arrangere og invitere <3) og mine forventninger er tårnhøje! Særligt fordi vi skal afsted sammen med en gruppe virkeligt søde og seje damer, som jeg altid bliver så inspireret af at være sammen med… Allermest glæder jeg mig dog til fredag, hvor mine børn går på sommerferie. Åh, hvor jeg dog glæder mig til at skulle have dem hjemme – helt uden forventninger om hjemmeskole, men til gengæld med masser af dejlige planer om ikke at lave så meget andet, end at hygge os helt vildt meget. 

Er der nogen af jer der også går på sommerferie i næste uge? ❤️

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven