mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #69

Jeg må altså – endnu engang – lige begynde med at fremhæve, hvor dejligt det er, at tænke den forgange uge igennem, hver eneste uge. Så vidt jeg husker er jeg – indtil videre –  blevet positivt overrasket over hvor mange dejlige ting der er foregået i mit liv, hver evig eneste uge. Selv på de uger hvor jeg ikke føler der er sket en skid, dukker der alligevel altid nogle højde- og lyspunkter op. Ja faktisk så er det oftest “ugens lavpunkt” der volder mig mest besvær at komme i tanker om, fordi alle de små “lavpunkter” i løbet af en uge, hurtigt bliver ligegyldige, set i lyset af alt det dejlige der (også) sker. Små ting, store ting – dem, der er mindeværdige, uanset i hvilken form de kommer.

Du skal selvfølgelig gøre lige hvad du vil – jeg vil vist ikke sige andet end, at jeg er meget, meget glad for at skrive disse søndagsindlæg, som igen i denne uge, gjorde mig i helt dejligt humør at skrive.

Knus herfra – og god læselyst!


Ugens højdepunkt
har uden tvivl været vores allerførste tur i vores lille, nye camperbil. Det gik heldigvis en hel del lettere end frygtet, at få bygget folde-ud-sengen til bagagerummet, så i løbet af ganske få timer stod den så godt som klar. Simon og jeg tog således jomfruturen til det sønderjyske, hvor vi – meget mageligt, jeg ved det – parkerede for natten i min mors indkørsel og sov der. Godt og længere end jeg har sovet i månedsvis, i øvrigt. Ej, det var helt perfekt og min drøm om at tournere Danmark rundt i løbet af sommeren, er kun blevet sjovere siden i går!

Jeg smilede mest da vi troppede op til Peters fødselsdag hjemme hos Thomas og Mille, tirsdag morgen og den lille fyr – altså, Peter – strålede om kap med solen i stolthed over at være blevet seks år. Min lille dreng altså… Det er selvfølgelig svært ikke at få lov til at være sammen med ham på hele hans fødselsdag, men jeg glæder mig over, at vi trods alt er på et sted, hvor Simon og jeg kunne være der om morgenen, til fødselsdagssang, gaver og masser af store kram.

Ugens lavpunkt er endnu engang noget med nogle tømmermænd, som nær havde gjort kål på mig…

Det gode ved det var at de kom af en rigtigt hyggelig aften, hvor Simon og jeg havde den udsøgte fornøjelse at spise middag – og åbenbart drikke lidt for mange drinks – med hende her og hendes mægtigt søde mand. (I virkeligheden drak vi faktisk ikke så mange drinks, jeg tåler bare ikke alkohol sådan super godt).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig min (efterhånden ret gamle) mintgrønne kjole, som jeg havde på, da Simon og jeg var på date i tirsdags. Og mine to nye tasker, ikke at forglemme. Jeg er så heldig at være blevet veninder med én af damerne bag Nunoo, så som en lille venskabelig reklameaftale, har hun givet mig to tasker OG en rabatkode til ALLE deres varer til jer ❤️ Koden hedder Cana25 og gælder til og med i aften kl 23.59. Skulle det friste, kan I shoppe løs HER.

Det bedste jeg har spist var en fuldkommen fantastisk ret med blomkål og kammuslinger jeg spiste på føromtalte date, som altÅ fandt sted på Restaurant Nærvær. Ej, hvor var den GOD! Den må I love mig at prøve, hvis I finder derhen en dag. (Til gengæld skal I holde jer fra deres rabarberdessert – den er mere mærkelig, end den er god).

Det bedste jeg har set er dokumentarserien “Jeffrey Epstein – Filthy Rich” som ligger på Netflix. Den handler om den mystiske – og meget rige – Jeffrey Epstein, som, i ledtog med sin kvindelige kæreste, systematisk har udnyttet unge, sårbare kvinder seksuelt. Den er super klam – og super spændende – fordi man får en alvorlig fornemmelse for, hvor meget magt der tilsyneladende kan følge med, når man er stinkende rig. Adr!

I næste uge ser jeg frem til at skulle have drengene med på tur i Berlingoen! Simons arbejde begynder igen at få luft under vingerne (de laver mad til selskaber, så de har selvklart været temmeligt pressede i de seneste måneder), så imens han skal arbejde en hel masse, har jeg planer om at drengene og jeg skal på opdagelse. Jeg har ikke planlagt så meget endnu, men jeg tænker at vi bliver på Sjælland. Tror jeg nok.

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven