mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Perfekt timing!!

Det er torsdag, klokken er lige knap elleve og jeg begynder simpelthen at tro på, at det hele nok skal lykkes. At enderne mødes og brikkerne falder på plads inden jeg – i morgen klokken 12-nul-dut – går på sommerferie sammen med mine børn.

Jeg har ellers gået og gruet for hvordan det nu skulle gå an, det her med at holde ferie; særligt med min lille webshop. Jeg har længe haft besluttet at jeg ikke ville sende nogle bestillinger ud i uge 27+28, men jeg har samtidig også været bevidst om, at det ville blive en opgave af de svære, fordi det er noget nær umuligt, at se bestillingerne tikke ind – og lade dem ligge! Selvom jeg naturligvis ville skrive på shoppen at der var ferielukket og man derfor først kunne forvente at modtage sine varer i uge 29, så nagede den dårlige samvittighed mig allerede for flere uger siden. Tænk, hvis folk ville blive sure! 

For at afhjælpe flaskehalsen lavede jeg derfor et lille mini-udsalg mandag/tirsdag og så skal jeg da ellers lige love for, at der kom knald på! Jeg har i skrivende stund seks bøger liggende på mit lager. Som det eneste! Det har jeg endnu aldrig prøvet før, men hold nu kæft, hvor føles det lækkert! Normalt ville jeg få stress i hjernen over udsolgte varer med høj efterspørgsel, men nu hvor jeg går på sommerferie, er det jo helt, helt perfekt.

Jeg kan ikke arbejde! (Hurra!).

Særligt mine chiliplastre har været (og er) meget, meget populære og fordi jeg egentlig troede at min lager var fyldt ret godt op, har jeg først bestilt nye til levering i midt/slut juli, så nu er det bare sådan det er. Jeg kan hverken gøre fra eller til. Jeg kan bare læne mig tilbage, forberede et par fødselsfredage til de næste uger (nogle, I virkelig kan glæde jer til at læse, hvis I er til dén slags) og gå på sommerferie. Dét er sgu da god timing, hva’? 😀

Jeg kommer selvfølgelig til stadig at opdatere, både her og på instagram, i ny og næ, men efterhånden er det faktisk heller ikke dén del der fylder mest i mit arbejdsliv, så det bliver helt skønt, bare at holde fri og hygge mig – både med mine børn, min familie, mine veninder og med jer <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven