mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

En opfølgning efter jeres råd…

Selvom det ikke er så længe siden sidst, så føler jeg, at jeg skylder jer en opfølgning. På mit indlæg fra i går. (Jeg sagde jo, at det ikke var så længe siden).

Sagen er den (til dig, der ikke måtte have læst indlægget fra i går), at jeg åbnede op og fortalte om, at Peter har været temmeligt svær at aflevere i skolen om morgenen. Det gjorde så ondt i mit hjerte, at jeg fik brug for at fortælle om det – og søge råd, ikke mindst. For hvad fanden stiller man egentlig op, når éns barn er ked af det og man med al tydelighed ikke formår at gøre dét der skal til for at afhjælpe situationen på en god måde?

Well… Det hjalp.

Mine følgere – som jeg jo sagde var de sødeste (og åbenbart også de klogeste) i verden – på instagram gav mig simpelthen så mange gode råd, som tilsyneladende allerede har hjulpet os i en god retning. I hvert fald blev Peter afleveret uden det mindste lille kny i morges. Han smilede ligefrem, da han helt frivilligt stillede sig ind i køen af vinkeparate børn og alt var fuldstændigt som jeg kun havde turdet drømme om, havde du spurgt mig for bare få timer siden.

Jeg ved ikke præcist hvad der har gjort forskellen, men blandt alle de mange, dejlige råd jeg fik, var der særligt ét (det allerførste, faktisk) som bed sig fast hos mig: At spørge Peter, hvordan han egentlig godt kunne tænke sig at blive afleveret. Det var dét jeg gjorde, og så fik vi os en fin snak om afleveringen, om Peters ønsker og om hvordan sådan en dag egentlig helst skulle udspille sig.

Jeg lyttede, anerkendte, spurgte og så fandt vi et fælles fodslag, hvor aftalen blev, at Peter måtte vælge en bamse han kunne tage med i tasken; det havde han set at flere andre børn havde, så det ville han også.

Bum. Bamsen kom i tasken, Peter kom i skole og jeg kunne græde af lettelse!

Der findes mange årsager til, at jeg holder utroligt meget af mit arbejdsliv, men det allerbedste, det er altså den opbakning jeg af og til oplever at få igennem mine sociale medier. Som nu hvor I hjalp mig – og mit barn, ikke mindst.

TAK fordi I altid er så skide søde og engagerede <3

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven