mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #66

Meget symptomatisk for den forgangne uge, glemte jeg i aftes alt om at færdiggøre mit ellers højt prissatte refleksionsindlæg her. Jeg havde skrevet en bid af det, i en stund hvor børnene legede godt, kom fra det igen og vendte så aldrig tilbage efter puttetid, som jeg ellers har for vane at gøre hver søndag. I stedet sludrede jeg med Simon og så et par afsnit af “Normale Mennesker” på DR, som jeg er blevet anbefalet fra flere sider, at få set. Så altså, med en dags forsinkelse kommer her sidste uges Tid Til Eftertanke.

Ugens højdepunkt er selvfølgelig, at Peter er startet i skole – eller altså, fritidsordning, ovre på skolen – og at han allerede lader til at trives rigtigt godt med det. Der er flere som har påpeget, at det ikke er rigtig skole allerede – og tak for det – men altså, penalhuset er pakket hver morgen, der er mødepligt fra 8.30-13.00 og så vidt jeg kan forstå på Peter, så kalder pædagogerne det sågar for “børnehaveklassen”, så med forlov, så håber jeg at alle kan trives nogenlunde med, at vi kalder det for en slags skole. Selvom skolen først officielt starter i august. Anyhow, så er det gået over al forventning og den sten mit hjerte havde bygget omkring den nye begyndelse, har elegant forladt sin plads til fordel for alle mulige, meget lettere følelser.

Jeg smilede mest da det gik op for mig, at Danmark virkelig er ved at åbne op igen. Jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg havde regnet med at skolernes og daginstitutionernes genåbning efter påske, ville have betydet et massivt øget smittetryk, så at vi allerede nu kan genåbne så meget som vi gør, er fuldstændigt fantastisk, synes jeg. Min skræk for hvor galt det hele kan gå, er minimeret og selvom jeg naturligvis stadig tager mig mine forholdsregler, så er jeg også ret fortrøstningsfuld. Med gensidig respekt, hensynstagen og afstand, skal vi nok komme igennem det her – forhåbentligt til et land, der meget snart ligner sig selv igen på de fleste fronter. Og dét gør mig eddermamer glad at tænke på!

Ugens lavpunkt er uden tvivl at min cykel er blevet stjålet inde fra vores gård, men fordi jeg er bange for at komme til at brække mig verbalt hvis vi skal snakke mere om det, har jeg besluttet, at jeg må hitte på noget andet at berette om også.

… Så. ugens lidt mere håndterbare lavpunkt er, at jeg simpelthen ikke har været særligt god til at prioritere min arbejdstid i den forgangne uge. Til trods for at børnene har været i skole – og Simon har været flink til samtidig at tage ud af huset i øvrigt. (Han træner simpelthen hver evig eneste dag!). Jeg havde ellers planlagt at jeg skulle være super-effektiv når jeg endelig ville få lejligheden (og dermed min arbejdsplads) for mig selv. Men jeg må erkende, at jeg liiige skal lære det igen. Jeg er kommet til at havne ud af alle mulige tangenter, hvor jeg skiftevis tjekker boligsiden, instagram, mofibo og sider, der kan lære mig lidt om alle de planter jeg er ved at gro.

Det gode ved det er at jeg forhåbentligt ikke slår hverken broccoliplanter eller citrontræ ihjel lige foreløbig. (Hvis jeg alligevel gør, så blamer jeg google hundrede procent!).

Jeg har haft det bedst med at iføre mig den smukkeste blazer, som jeg fik i gave af nogle usædvanligt søde damer fra Mos Mosh, for nogle måneder siden. Synes den er så super fin, altså! Den er desværre kun tilbage i en str. 40 på deres egen webshop, men måske kan man være heldig at finde den i andre størrelser, andre steder.

Det bedste jeg har spist står imellem abemad (som jeg har fået et seriøst crush på!) og mine sunde vafler, som smager sygt godt med nutella, jordbær og banan. (Jeg ved godt, at det sunde går af vaflerne, når man smører dem med nutella, men jeg tænker at sund + usund = perfekt balance!) 😀

Det fineste jeg har set er Annemette Voss Fridthjofs nyeste bog, Pyntebogen, som hun har været så sød at sende mig, med en lille hilsen. Bogen er fyldt med gode idéer og vejledninger til, hvordan man kan løfte udseendet på sit bagværk til et helt nyt niveau. Blandt andet, er der en kage beklædt med tørrede, spiselige blomster – og jeg synes det er sådan en fin idé! Jeg vil glæde mig til at give mig i kast med det; måske i forbindelse med nogle børnefødselsdage, som venter lige om hjørnet.

I næste uge ser jeg frem til AT RESTAURANTERNE ÅBNER IGEN!!!!! Ej, jeg glæder mig så, så, så meget til at kunne gå ud igen. Jeg har allerede flere aftaler i kalenderen og jeg glæder mig som et lille barn glæder sig til juleaften. Dinnerdates med afstand og håndsprit i dametasken – det bliver pis’godt, gør det.

… Andre der også skal ud? 

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

  1. Jaaaaaaa der bliver SÅ skønt og komme ud i “det virkelige liv” igen og se andre der er ligeså glade 😋 Husbond snupper en dinnerdate på fredag med mad der serveres 👏og god vino 🍷

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven