mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #65

Det er altså lidt underligt at sidde her, søndag formiddag på Mors Dag og skrive blogindlæg, uden endnu at have set mine børn, som er hos deres far indtil i eftermiddag. Simon, den søde mand, har købt mig et citrontræ og alt er på sin vis smaddergodt, men for fa’en. Hvis der er noget jeg gerne vil på Mors Dag, så er det altså at være sammen med mine børn! Nuvel, jeg skal selvfølgelig ikke brokke mig. Børnene har det fint og de kommer hjem igen i eftermiddag, og så skal jeg love jer for, at de skal snuses i nakken og nusses på ryggen, mine to lange hyl.

Ugens højdepunkt var da Simon og jeg cyklede en lang aftentur i Københavns gader. Eller altså, jeg cyklede ingen steder, for jeg sad sådan set bare foran i ladet og sludrede, imens Simon trampede i pedalerne. Men altså, hvor var det hyggeligt! Vi kommer jo – som de fleste andre – ikke så vidt omkring i denne tid, så sådan en tur virker pludselig nærmest helt eksotisk, ha ha.

Jeg smilede mest da det endte med at Christina Dueholms og min indsamling for Røde Kors endte med at være en meget større succes end forventet. Vi har i ugens løb, sammen med jer og vores følgere på instagram, samlet hele 64.705 kroner ind, til gravide og fødende kvinder i hele verden. Det gør mig simpelthen så mega glad!! Jeg siger i alle tilfælde tusind tak for den store indsats til alle jer, der har støttet indsamlingen.

Ugens lavpunkt var da jeg brugte det meste af torsdagen på at være helt ved siden af mig selv. Jeg havde det fysisk egentlig helt fint, men jeg kunne simpelthen ikke tage mig sammen til en skid, selvom jeg havde masser af gøremål. En off-day, kunne man vidst med rette kalde det.

Det gode ved det var at jeg fik murren i maven (som jeg naturligvis afhjalp med chiliplaster) dagen efter. Og menstruation. Så mine bange anelser om at jeg var ved at tillægge mig alt for dovne vaner (som er noget nær min største frygt her i livet), blev gjort fuldstændigt til skamme. Jeg havde jo bare PMS. I en mild udgave, heldigvis.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig lange kjoler og nederdele. Faktisk har jeg, til en afveksling, ikke iført mig jeans én eneste dag. Udover et par dage med joggingbukser (jf ovenstående), så har jeg udelukkende vimset rundt i kjole eller nederdel, og jeg kan faktisk ret godt lide det!

Det bedste jeg har spist står benhårdt imellem en kardemommesnurre fra Juno, og så den lune hvede fra Andersen & Maillard, jeg kørte ned her til morgen. Jeg har i årevis været sur på hvederne, fordi jeg slet og ret synes, at det er noget knald, sådan at spise krydderboller med smør til morgenmad, så jeg går altid en stor bue udenom. Altså, indtil Simon havde taget to lune hveder med hjem til morgenbordet, her til morgen. I luksusudgaven, vel at mærke. Det var den blødeste, lækreste og fedeste briochebolle med kardemomme, og for pokker, hvor smagte det dog godt!! Uhhhm…..

Det bedste jeg har hørt, er et par afsnit af podcasten Slut Med Forbudt (som ellers har været pauseret i halvandet år) med Morten Svane og Morten Elsøe. De to herrer griber fat i fænomenet “hjertekvinder”, som florerer rundt omkring på de sociale medier, og jeg må altså sige, at jeg synes de har fat i den lange ende. Det er super, super interessant og jeg kan varmt anbefale alle, der måtte have interesse i dén slags, at give podcasten et lyt.

I næste uge ser jeg frem til at Danmark endnu engang tager et skridt imod en “normalisering” af samfundet. Jeg glæder mig over at alle butikker, storcentre og udendørs fritidstilbud igen kan få lov til at åbne op – også selvom jeg næppe bliver den første der står i kø til at komme ind. Jeg håber dog, at der vil være masser af kunder (som holder god afstand til hinanden) så butikkerne ikke skal lide mere end de allerede har gjort. Fingers crossed. 

P.s. Jeg glæder mig (måske) også til at Peter skal starte i skolefritidsordningen. Men det fylder simpelthen så meget for mig lige nu, at jeg slet ikke kan koge det ned til at være her, blandt alt det andet der er sket i den forgangne uge. Måske får det sit eget indlæg én af dagene i stedet…

P.p.s Jeg håber at jer med børn, har haft en dejlig Mors Dag indtil videre. Det har I uden tvivl fortjent.

Skriv din kommentar

Kommentarer (2)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven