mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Annonce

Tanrevel – næsten som et permanent instagramfilter!

Det føles næsten som om jeg har lagt et instagramfilter henover mit ansigt, ude i virkeligheden, med min lille, nye yndlingsgadget fra Tanrevel (som du i øvrigt finder en rabatkode til, nederst i indlægget).

Tanrevel rabatkode instagramfilter

Som du måske allerede har opsnappet, så har jeg (igen) i år besluttet mig for, at passe lidt ekstra godt på min hud i ansigtet henover sommerperioden, fordi jeg simpelthen stadig bøvler med pigmentforandringer ovenpå mine to graviditeter. Jeg bruger flittigt solcreme hver eneste dag og gør hvad jeg kan, for ikke at sidde alt for meget i direkte sol. (Det har selvfølgelig været nemt den seneste uges tid, men ugerne inden da, var det altså en reel ting). Min påpasselighed overfor solen bestyder dog ikke, at jeg ikke også gerne vil opbygge mig en lækker tan. Om ikke andet så bare en tæt-på-lækker-tan, for i virkeligheden har jeg super, super svært ved at tage farve fra solen, men for i år, har jeg altså besluttet mig for at prøve alligevel.

Nu tænker du muligvis, at jeg har mistet besindelsen, fordi jeg både taler om at passe på min hud, og om at (forsøge at) blive lidt mere lækker-brun, end jeg plejer at kunne præstere, denne sommer. Og det kan da også godt være at jeg har det, og at mine stænger kommer til at være akkurat ligeså gennemsigtige som de plejer, når vi rammer august, men om ikke andet, så har jeg altså fået styr på ansigtskuløren i mellemtiden – helt uden at bruge solen i øvrigt!

Tanrevel, som indlægget her skal handle om, er nemlig sådan en snedig lille selvbruner til brug i ansigtet. Som virker. Om som jeg vil tro, er idiotsikker. Jeg kan i alle tilfælde finde ud af at bruge den og jeg har altså ikke just gode erfaringer med selvbruner ellers!

Den virker faktisk en lille smule som en miniudgave af dem, de professionelle bruger, fordi den simpelthen sprayer selvbrunervæsken ud i den blødeste lille sky, som let fordeler sig i ansigtet, helt uden at lave pletter, striber eller noget der overhovedet minder om orange. Det er genialt! De af jer, der har læst med længe, kan måske huske, hvordan jeg tidligere har lovprist spraytan for at have en “phostoshoplignende” effekt på huden – og akkurat det samme oplever jeg altså med Tanrevel. Ikke alene får jeg lidt mere kulør, den udvisker simpelthen også mine ujævnheder – altså, mine pigmentpletter – en lillesmule, så min hud ser lidt mere ensartet ud. Ski-de-smart!

Ej, jeg kan godt selv høre, at det næsten lyder for godt til at være sandt, men damer, den er altså god nok.

[Mig, lige før brug af Tanrevel]

Tanrevel rabatkode instagramfilter

[Æsken, der indeholder startkittet]

Tanrevel rabatkode instagramfilter

[Tanrevel fyldes nemt med selvbrunervæsken – der medfølger væske nok til 20-40 ganges brug, afhængigt af hvor mange lag du påfører pr gang]

Tanrevel rabatkode instagramfilter

[Når du åbner den, begynder den automatisk at spraye. Efter 45 sekunder holder den pause, så du kan nå at trække vejret]

Tanrevel rabatkode instagramfilter

[Den er tilmed så lille, at du altid kan have den med i tasken]

Tanrevel rabatkode instagramfilter

[Efter en time, så jeg sådan her ud. Det er måske lidt svært at se kuløren – men fordi jeg også gav mit bryst, har jeg solide beviser!]

Tanrevel rabatkode instagramfilter

[Se selv, hvor fin kuløren er blevet! Jeg brugte ialt 3 x 45 sekunder, på at spraye ansigt og bryst]

Det eneste det kræver for at komme igang er, at du sætter maskinen i opladeren et par timer, inde brug første gang. Og så skal du ellers bare spraye et par minutter i langsomme bevægelser 10-15 cm fra helt ren hud, vente en time (eller gerne mere) inden du påfører produkter, som fx creme og make-up og voila, så har du fået en fin kulør! Det kunne nærmest ikke være nemmere. Den fedter ikke, den har en dejligt mild duft, så du ikke ender med at lugte af solarie, som nogle selvbrunere har tendens til at gøre og så indeholder den tilmed både c-vitamin og aloe vera, som gør den skånsom for huden. Det allerbedste – synes jeg – er dog din egen mulighed for selv at bestemme intensiteten i farven. Hvis du kun lige vil have lidt ekstra glød, så påfører du bare et enkelt lag – og hvis den skal have lidt mere gas, så giver du bare et lag (eller to, eller tre) ekstra.

Jeg er i alle tilfælde super glad for at have anskaffet mig en Tanrevel, som både giver mig lidt ekstra kulør og fornemmelsen af at være indhyllet i et konstant instagramfilter, der lige glatter pigmentforandringerne lidt ud, ha ha!

Hvis du også skal have fingrene i én, så kan du som en lille bonus spare 20% på den, med koden CANA20 via linket lige HER. 

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Hej Cana, Er rabatten allerede trukket via dit link link? Jeg får beskeden “koden eksisterer ikke” når jeg indtaster rabatkoden.

  1. Ej altså, sikke noget! Undskyld! Jeg har taget fat i dem og afventer svar 🙂

  1. Så vidt jeg ved, er der ingen ingredienser som er skadelige for gravide (eller gravides babyer), men som jordemoder vil jeg nok alligevel anbefale dig at afvente med at bruge den til efter fødslen 🙂

 2. Hej Cana. Hvordan virker det i forhold til håret, som man jo ikke kan undgå at ramme ? Hvis håret er helt lyst, er det jo ikke så fint hvis kanten bliver misfarvet 🧑‍🦳

  1. Hej Signe,
   Kom et mørkt håndklæde om håret, vil være mit bedste bud – men jeg er selvsagt ikke så erfaren, da mit hår jo er mørkt af natur 🙂

 3. Hej.
  Hvordan er farve når det begynde at falme? Kommer der plamager i ansigtet/brystet eller skal farve “fjernes” 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven