mo

Husk at du får fri fragt på alle ordrer over 499.-

Min terminsdag


Første gang, troede jeg, at den ville ligge lidt tidligere. D.18.maj, for at være mere specifik. Anden gang troede jeg, at den ville være senere. På en dato, som jeg – som andengangsmor – naturligvis sidenhen har glemt. 4.juni, måske. Men næh nej, de to gange jeg har været gravid, har jeg simpelthen haft termin i dag, d.28.maj. I henholdsvist 2011 og 2014. Er det ikke skørt? (Okay, det er selvfølgelig ikke skørt, men jeg synes nu alligevel at det er noget af et sammentræf).

For mine børn er denne dag naturligvis fuldkommen ligegyldig, men for mig, har den alligevel en særlig betydning. Det er jo dén dato mit liv igennem to graviditeter – som har føltes meget lange – har bevæget sig omkring. For selvom jeg naturligvis har været bevidst om at “terminen” er fra tre uger før til to uger efter selve terminsdatoen, så er det jo alligevel ud fra dén, at man regner altid ud.

Den otteogtyvende maj. Min terminsdag.

Det var bare lige dét jeg havde brug for at lufte ud, så nu vil jeg pakke mit lille, sentimentale sind sammen, pakke de 37 (!) ordrer der ligger og kalder på mig inde i shoppen og suse ud og spise frokost med hende her, som jeg vist ikke har set siden sidste år, fordi hun først tilbragte et par måneder i Los Angeles – og sidenhen, ja, det ved I jo, så kom corona.

Det skal nok blive en smadder dejlig dag!

Kys på jer ❤️

Ps. Jens – som jeg mistænkte havde termin lidt før – blev født uge 39+6 og Peter – som jeg mistænkte havde termin lidt senere – blev født 40+6. Den kan du jo lige tygge lidt på 😉

Skriv din kommentar

Kommentarer (13)

 1. Hæ hvor er det sjovt! I går sad jeg og funderede over, at jeg havde terminsdato – for 20!!! år siden. Han kom så først 6.6. efter der blev truet med igangsættelse, men det er en helt anden sag 😄 Jeg kan sagtens følge dig, det med terminsdatoer er lidt magiske.

 2. Jeg kender godt det mes at den dato er lidt speciel, men noget jeg faktisk synes er lidt pudsigt er, at jeg selv havde regnet min termin til d. 7. februar 2020, fertilitetsklinikken fastslog den til den 8. februar, men til nakkefold blev den låst fast til d. 6. februar, det pudsige er så at hun faktisk er født den 8. februar, måske de alligevel kan vide det lidt mere præcist på fertilitetsklinikken?🤷🏼‍♀️😃

 3. Hvor pudsigt; 28. maj var også min terminsdato gennem begge mine graviditeter i 2005 og 2007. Min førstefødte valgte dog at komme uge 36+0 og lillesøster først uge 41+3

 4. Jeg havde termin på min egen fødselsdag! Men gik en uge over tid. Det føltes faktisk som om jeg havde en aftale i kalenderen jeg havde glemt, fordi jeg var så fokuseret på dén dato, og så skete der ikke en dyt!!

 5. Ja det er altså pudsigt når man rammer samme dato! Jeg har selv samme terminsdato denne gang som jeg havde med storesøster fra 2018 🙂
  Og så krydser vi lige fingre for at lillebror kan finde ud af at få hovedet ned, så jeg ikke behøver kejsersnit igen 😉

 6. Jeg havde også samme termin med mine to yngste, 1. april. De kom hhv 31/3 og 3/4. Gad vide om man er mere fertil på nogle tider af året.. ?

 7. Jeg har også haft samme terminsdato to gange. Men det var ud af 5 graviditeter, hvor de tre desværre var habituelle aborter. Den første gang var “racerkørerens fødselsdag” 2/2, som desværre endte i 15. uge. Så kom to aborter mere, og så havde jeg termin d. 30/5 2001 med min ældste. Stor var skrækken så, da jeg 2 år efter fik ternindato d 2/2 igen! Jeg løj simpelthen hos lægen, så jjeg på papiret fik en anden dato. Møg-overtroisk er man jo! Hun blev født d 24/1 fin og færdig. De mente faktisk hun var “overbåren” på barselsgangen, fordi hun gloede alle direkte ind i øjnene og bare var SÅ vågen! De sølle 6 timer vi lå der…

  1. Synes også der var noget ganske særligt over min terminsdato, 10.12.18. Men var også sikker på jeg ville gå over tid – og fødte da også ni dage over tid efter flere uger med slemme plukkeveer! Så selvom jeg ikke som sådan var overrasket over, eller havde noget imod, at gå over tid – så var jeg klar til at føde til sidst!

   Læser med glæde med på fredagsfødslerne, synes fødsler er virkelig spændende! Så forskellige, men alligevel så ens ❤️

 8. Mine graviditeter var lidt modsat. 1. Gang havde jeg termin 14. Maj, 2. Gang d. 7. Maj. De er så begge født 2. Maj med 2 års mellemrum. Så for mig er 2. Maj mere speciel en teminsdatoerne.

 9. Ved min 1. graviditet havde jeg terminsdag d. 24/12 og anden gang d. 31/12 🎉 Vi forstår at skabe spænding 😂 Døtrene er født d. 20/12 og 19/12 💖 Min 3. terminsdato var d. 21/3. Men venindes datter har fødselsdag d. 2/3 og sagde i starten af min graviditet, at jeg nok fødte på hendes fødselsdag. Jeg mente dog ikke selv, det blev så tidligt – men det gjorde det 🤷🏼‍♀️😁

 10. Hvor er det en fin historie. Jeg elsker simpelthen fødselsfredag! Det er skønt at læse om andres erfaringer – særligt som højgravid her i corona-tiden, hvor alt med fødselsforberedelser og vejledning er lidt spøjst 🤗

 11. Jeg havde termin på min søns fødselsdag d 18 december. Og lillesøster blev født kl 22 d 17 december.. så hvis hun var blevet født helt til tiden ville de have delt fødselsdag 😅🇩🇰❤️

 12. Første gang var terminsdato 27/1 fødte 30/12 (året før😊)
  Anden gang var terminsdato 31/1 fødte 14/12 (igen året før😊)

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven