mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #63

Helt ør i bolden af at have gloet ind i en skærm i efterhånden mange timer, er jeg nu ved at være klar til at pakke sammen for i dag. Denne uge har – særligt for de seneste fire dage – stået i skærmtidens tegn herhjemme hos mig. Det er lige før at min røv sidder kronisk fast til stolene herhjemme og jeg kan nærmest ikke huske, hvornår jeg sidst har været så fysisk inaktiv, som jeg har været det i den forgangne uge, ha ha. (Og jeg, som i sidste uge proklamerede, at jeg var ved at være træt af ikke at kunne passe mit tøj. Umiddelbart en lille smule modstridende…) Til gengæld har jeg altså været temmeligt produktiv foran computeren. Både i min lille shop, hvor jeg sender den ene ordre afsted efter den anden, men sørme også med nye, spændende projekter, som jeg har kastet mig ud i! 😀

 

 

Ugens højdepunkt er, at jeg i denne uge endelig har fået nosset mig sammen til at få skrevet det sidste kapitel i min allerførste lillebitte e-bog. (Jf. ovenstående projekter). Eller altså, mine tre andre bøger er jo sådan set også udkommet som e-bøger, men det har jeg som sådan ikke haft noget med at gøre. Planen med min nye bog er derimod, at den udelukkende skal udkomme i elektronisk format, altså som e-bog og som lydbog, og så skal den – i første omgang i hvert fald – udelukkende kunne købes her hos mig.

Det føles enormt rart at producere noget helt selv, hvor ingen andre end jeg kan bestemme over format, udgivelsesdatoer, salgskanaler og alt dén slags.

Bogen – som forhåbentligt allerede kan udkomme i løbet af næste uge – handler om graviditetens første trimester, og er altså en miniudgivelse, i forhold til mine tidligere bøger. Den er ikke meget mere end 25-30 sider lang, fordi jeg har skåret helt ind til benet, med de ting jeg synes er relevante at tale om, i håbet om at alle gravide vil kunne finde tid og overskud til at få den læst (eller hørt). Der er nemlig nogle ting jeg som jordemoder gerne vil give videre – også til de kvinder, som endnu ikke er længere henne, end at ingen måske endnu ved besked om graviditeten.

Jeg smilede mest da der onsdag aften lige pludselig svævede syv gigantiske luftballoner rundt over hustagene her i København. I fuld solskin. Sjældent har jeg set noget så fortryllende og smukt. Ovenikøbet sad jeg derude med Simon i den en hånd og en aperol spritz i den anden, og følte mig meget, meget lykkelig.

Ugens lavpunkt var da jeg, dagen efter, var fuldstændigt lagt ned af opkast og kvalme. Ej mand, hvor var det slemt! Den der aperol spritz blev hurtigt til fire – og så skal jeg da ellers lige love for, at min krop blev utaknemmelig, da det blev nat! Fy for en skefuld, hvor var jeg bare dårlig!

Det gode ved det var at jeg endte med nærmest at sove i 24 timer, da jeg først stoppede med at kaste op, og at jeg derfor har været sprængfuld af energi lige siden! Kæmpe win, taget i betragting at jeg, imens det stod på, ikke troede på, at jeg nogensinde ville kunne stå oprejst igen.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig sooolbriller!! Jeg kan ikke være den eneste, som har stornydt vejret den seneste uge. Den ene dag var det ovenikøbet så varmt, at jeg endte med at ligge på terrassen ude i kolonihaven i det rene ingenting, fordi jeg kampsvedte (og fordi det føltes lækkert at kunne gøre, uden nogen kunne se mig). Så skønt, jo!

Det bedste jeg har spist er – endnu engang – pizza! Denne gang fra Pico Pizza, som jeg ved et tilfælde opdagede inde på Wolt-app’en. De laver sådan nogle fuldstændigt vidunderlige mini-pizzaer og jeg elsker det! Man kan købe tre pizzaer for 119.- og de smager seriøst godt, så prøv dem endelig næste gang du skal have pizza i Kjøwenhavn 😉

Det bedste jeg har set er rejseprogrammet Først til Verdens Ende på TV2. Shit, det er et godt program, altså. Normalt er jeg ikke så meget til dén slags programmer, men fordi jeg kender en fyr fra redaktionen, der stolt berettede på sin facebookside om hvor fantastisk han syntes programmet var blevet, så overtalte jeg Simon til at tjekke det ud sammen med mig. Og vi er altså totalt solgt! Både over spændingen i programmet, men i særdeleshed over hvilke fantastiske steder de forskellige mennesker kommer hen på deres  rejser. Det eneste lille minus er, at vi bliver super inspirerede til også at rejse ud i verden, hvilket selvsagt ikke er en mulighed lige pt…

I næste uge ser jeg frem til en uge der med stor sandsynlighed bliver den sidste hele uge i denne omgang, hvor jeg får fornøjelsen af at have Peter hjemme, hele tiden. Skolen har meldt ud at de gør hvad de kan, for at have SFO’en klar til de nye børn pr.11.maj, så selvom jeg på en måde også glæder mig lidt (mest på Peters vegne) til at han skal afsted, så vil jeg bruge den næste uge på virkelig at nyde vores mulighed for kvalitetstid sammen, inden hverdagen også kalder på ham, ligesom den allerede har gjort i et par uger for Jens.

Jeg håber også at I har haft en dejlig uge, at verden behandler jer pænt og at I er klar til at byde den nye uge velkommen – lige om lidt! 

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven