mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #61

Det varer ikke længe mere, førend solen går ned. Endnu en uge er ved at være forbi. Sluttet af med et par dages ferie, for de fleste endda. Dejligt! Det har i store stræk været en dejlig uge hos mig. De første par dage bød på drønmeget arbejde og hundredevis af pakker der skulle sendes afsted, imens de sidste par dage har stået i kolonihavens, påskehyggens (online, naturligvis) og feriens tegn. Kolonihavehuset er nu endelig malet helt færdigt og terrassen har fået et par omgange lækker, mørk olie, så nu mangler vi bare af få styr på det grus og jord vi skulle få leveret i næste uge og så skal vi eddermamer havehygge til den store guldmedalje. Hele sommeren, måske, hvis ikke landet åbner lidt mere op inden da. Nu må vi se – vi har i hvert fald gjort fint og klart derude og jeg glæder mig til at vise jer det snart! 😀

Ugens højdepunkt var da det ringede på døren mandag formiddag og den søde pakkechauffør kom slæbende med fire enorme kasser fylder med chiliplastre. Jeg havde dagen forinden fortalt på min instagram-historie, at de snart kom på lager igen og så skal jeg ellers lige love for, at bestillingerne rullede ind. Det har fuldstændigt taget røven på mig hvor populære chiliplastrene er blevet, så efter at have været udsolgt i en god måneds tid, havde jeg bestilt dobbelt så mange hjem som sidst. Og heldigvis for dét, for allerede tirsdag eftermiddag, havde jeg solgt over halvdelen! Der er stadig nogle stykker tilbage på lager, så hvis du skal have et par pakker med i denne omgang, så kan du købe dem HER. (Linket er til min egen webshop, hvorfor jeg vistnok skal huske at skrive at det er en “reklame” for mig selv). Det gør mig så glad at kunne sende chiliplastrene ud i landet til jer, for jeg får simpelthen så mange positive tilkendegivelser om hvordan de har afhjulpet alverdens forskellige slags smerter. Særligt lige nu skriver mange at de føler sig “reddet” af plastrene, fordi de ikke kan komme til kiropraktor/fysioterapi som de plejer. Selvom chiliplastrene ingenlunde er min opfindelse, så kan jeg ikke lade være med alligevel at blive lidt “stolt” over, at jeg sådan får lov til at få en finger med i spillet til at kunne hjælpe mennesker jeg ikke engang kender med dem. Dét er sgu ret fedt!

Jeg smilede mest da mit instagram-feed bød på intet mindre end tre længe ventede babyer fra nogle gode damer, som jeg sådan har sendt gode tanker til i denne tid. Jeg har selvsagt ikke været på barselsbesøg hos én eneste (og kommer det nok heller ikke indenfor den nærmeste fremtid, buhu!), men for pokker, hvor ser de altså bare dejlige ud, de babyer og deres smukke mødre.

Note: Jeg tænker forøvrigt at det faktisk ikke må være helt skidt at føde her midt i coronakrisen. Godt nok er det naturligvis ganske trist – og for mange formentlig også temmeligt hårdt – at man ikke sådan kan vise baby frem og få barselsbesøg af både nære og fjerne. Men på den anden side, så tænker jeg også at det måske kan være rigtigt rart for mange at kunne “få lov” til “bare” at være den lille nye familie, uden alt for mange forstyrrelser udefra. Det er barselsboble vol. en million. 

Ugens lavpunkt er, at jeg har savnet mine børn skide-meget imens de har været hos deres far. Selvom jeg efterhånden er vant til at de skal afsted, så er der stadig dage, hvor jeg slet ikke kan finde ud af det, når ikke de er hos mig. Særligt nu, hvor hverdagen er vendt en lille smule på hovedet, så savner jeg dem mere end normalt.

Det gode ved det er at de er hjemme igen <3 Og at de (selvfølgelig) har haft det godt hos deres far. Og at det nok i virkeligheden er helt fint, at jeg savner dem. Og at det lille hul der er i mit hjerte, trods alt er blevet væsentligt mindre med tiden og primært bløder, når børnene ikke er hos mig. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan jeg havde haft det hvis corona havde ramt for 2-3 år siden, hvor mit hjerte stadig blødte hver eneste dag.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig alt andet en den pude jeg forleden havde iklædt mig til ære for #pillowchallenge på instagram, ha ha! Sjældent i mit liv har jeg gjort noget som dumt som dét og jeg priser mig inderligt lykkelig for, at der ikke var én eneste af mine naboer, som kom ud imens Simon tålmodigt (og grinende!) tog billeder af mig ude i opgangen. Med dét sagt, så synes jeg egentligt at det er super hyggeligt at være en del af en “bevægelse” der, efter alt at dømme når man tjekker #pillowchallenge på instagram, går hele verden over. Tænk, at damer i lande over hele verden laver det samme gakkede stunt og lægger det på internettet. Det er da lidt skægt!

Det bedste jeg har spist var faktisk bare en “hurtig frokost” Simon lige biksede sammen en dag. Det var noget med hvide asparges, blomkål, tomater og et par pocherede æg (rigtigt pocherede, vel at mærke). Det lyder som noget der smager helt vildt kedeligt, men når mad har været igennem Simons hænder smager det altid for vildt – og det var altså ingen undtagelse med den frokost der. Muuums!

Det bedste jeg har set er James Bond! Corona har virkelig fået os til at dyrke klassikerne herhjemme. Olsen Banden sammen med børnene og James Bond, når det bare er Simon og mig. Jeg elsker en god actionfilm og til dét, er James Bond altså ret perfekt 😀

I næste uge ser jeg frem til at lære mere om hvad der skal ske i børnenes (og dermed mit) liv i forbindelse med genåbningen. Vi har endnu ikke hørt andet end at vi får nærmere besked i næste uge, så jeg ved endnu ikke om børnene skal starte onsdag eller ej. Og hvis, hvordan hverdagen i så fald bliver skruet sammen. Jeg håber på kreative og gode løsninger, så børnene ikke er alt for mange samlede ad gangen, men jeg ved selvfølgelig også godt, at særligt børnehaven er temmeligt udfordret i forhold til de fysiske rammer, som jo ikke er blevet større siden lockdown. Vi tager den i stiv arm uanset hvad og jeg glæder mig til at få mere information om hvad vi skal gøre (eller ikke gøre) hvornår. Vi er klar på det hele. (Selvfølgelig også på at holde børnene hjemme lidt endnu, hvis det er dét vi bliver an- eller befalet). Ja, vished, det er nok dét jeg glæder mig mest til.

Skriv din kommentar

Kommentarer (5)

  1. Husk nu, for pokker , at din næste ferie ikke skal være flyrejse!
    Vi skal lære af dette her og passe på miljøet.
    Forstå det nu!💛

    1. … Jeg forstår ikke helt bevæggrunden for din kommentar, Anette. Men tak for tanken 🙂

  2. Sorry men synes det er unødvendigt at skulle se noget som helst positivt ved Covid19 for en nybagt familie, særligt fra en uddannet jordemoder. Godt nok nævner du, at det må være temmelig hårdt ikke at kunne være med de nærmeste. Derudover tænker jeg på alle de kvinder, der skal føde uden deres mænd – og alle de mænd, som går glip af fødslen 😥 Usikkerheden generelt og frygten for at miste bedsteforældre (hvis man ellers er så heldig stadig at have dem) eller andre svækkede, der er tæt på. De fleste kan jo sagtens mærke, hvis besøgene kammer over – trade off’et eksisterer dermed ikke. Alt andet lige er man frataget muligheden for at navigere 100 procent frit, hvis man gerne vil følge sundhedsmyndighederne anbefalinger. Det bliver forhåbentligt snart bedre 🙏😊🤞

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven