mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #60

Om jeg begriber at der allerede er gået en uge siden jeg sidst sad og skrev på mit lille refleksionsindlæg! Det er så underligt med tiden lige nu; på en måde snegler den sig afsted og på en ganske anden, så flyver den, som havde den koloenorme vinger. Jeg har virkelig nydt denne her uge og jeg ville ønske at dem kunne blive ved, bare lige lidt endnu…

Ugens højdepunkt er at vi har malet vores lille, røde kolonihavehus kulsort. Det trængte til en omgang maling og tja, måske af kedsomhed og lysten til at have fælles projekter, så besluttede vi at skifte den røde farve ud med den sorte. Jeg synes det er blevet super fint – selvom jeg nu også godt kunne lide det røde. Det har været så smadderhyggeligt at gå derude og male huset sammen, at vi nu har besluttet også at give haven en overhaling. Således har vi bestilt både grus og jord til levering – og selvom jeg i begyndelsen var ret træt af at de først kunne levere efter påske, ja, så passer det mig pludselig meget godt. Men det lærer du mere om hvorfor, når du kommer ned til ugens lavpunkt om lidt.

Jeg smilede mest da Jens mødtes online med sin klasse for første gang i torsdags. Klasselæreren (som må være én af verdens bedste klasselærere) startede ud med at byde velkommen og så fik børnene tale- og spørgetid lidt på skift og jeg har aldrig set noget så nuttet i mit liv!

Ugens lavpunkt er at jeg på dummeste vis er kommet til at svitse både håndflade og fingre på min højre hånd. Vi havde fået sådan nogle smarte pizza-kits fra Frankies, med pizzadej, tomatsauce, ost og en udførlig guide til hvordan man først skulle stege bunden på panden og sidenhen bage pizzaen færdig (på panden) i ovnen ved 250 graders grill. Som skrevet så gjort. Eneste lille forpulede problem var, at jeg glemte ALT om at panden havde været i ovnen, sekundet efter jeg havde taget den ud. Jeg tog fat, løftede, skreg, smed panden fra mig og stak i et hyl af en anden verden og hastede hånden under koldt vand. Altså, AV!!!

Det gode ved det var at det heldigvis lader til at det ikke gik så slemt som først frygtet. Jeg lå med hånden i koldt vand natten over og heldigvis lader det til at den hurtige – og lange – nedkøling har hjulpet. Godt nok er fingrene hævede og huden helt krøllet, øm og elefantagtig, men der er ikke gået hul og vablerne lader ikke til at vokse, så jeg satser på at være god igen inden længe 🙂

Jeg har haft det bedst med at iføre mig store solbriller og naturfarvet tøj 😉 Ej, to be fair, så har jeg tænke meget lidt på udseende og påklædning den seneste uges tid, men jeg følte mig alligevel lidt smart i mit army-agtige-outfit ude i kolonihaven i dag (se billedet øverst i indlægget). Jeg går dog og tænker om ikke snart jeg skal have nogle nye solbriller. Måske bare nogle billige nogen. Dem her, for eksempel. (reklamelink).

Det bedste jeg har spist er noget så simpelt som grillede gulerødder med masser af dukkah og et drys feta (den der blok fra Puck, som vist ikke må kaldes feta, er min absolutte favorit). Det smager bare ski’e godt!

Det bedste jeg har set er Olsen Banden, som vi endelig har fået taget hul på herhjemme. Både børnene, Simon og jeg er helt pjattede med dem. Jeg elsker at kunne give filmene videre til mine børn – og så har jeg tilmed kæmpe optur over at se filmene som voksen, fordi jeg nu endelig forstår hvorfor mine forældre græd af grin af og til, når jeg ikke forstod en bjælde. (Seneste eksempel er i 5’eren, Olsen Banden Går Amok, hvor Egon udgiver sig for at være en tysk baron. Det er hysterisk morsomt – det anede jeg bare ikke som barn, fordi jeg ikke forstod et klap af hvad han sagde).

I næste uge ser jeg frem til at min hånd forhåbentlig bliver rask, så jeg kan give et nap med ude i kolonihaven. – Og så det forhåbentligt ikke længere skal tage mig flere timer at skrive et blogindlæg som dette. Shit, det er svært med venstrehånd!

Skriv din kommentar

Kommentarer (1)

  1. Jeg lavede præcis samme nummer med stegepanden for en måneds tid siden. Efter lang tids nedkøling smurte min lægemand hånden ind i vaseline og en smule af sønnens mildison-creme (svagt binyrebarkhormon), på med en gummihandske, og så sov jeg sådan om natten. Dagen efter var ALLE smerter forsvundet, vablerne helt aftaget og jeg har ingen gener haft siden. Blot et tip, som måske kan bruges, hvis det ikke er for længe siden, du har brændt dig 😊

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven