mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Skal vi lige snakke om…

SKAL VI LIGE SNAKKE OM…

… Hvor lidt der egentlig blev sagt under dagens pressemøde i statsministeriet? Altså, jeg gør hvad jeg kan for at bakke vores myndigheder op, det bedste jeg overhovedet har lært, men jeg forstår ikke helt hvad det pressemøde skulle til for. Det var ligesom bare en indledning til det næste, hvor vi forhåbentligt vil få mere at vide om genåbningen, som angiveligt er tættere på end først antaget. Det var med andre ord en kæmpestor cliffhanger og jeg er intrigued!

… Hvorfor jeg hvert eneste år glemmer alt om, at jeg virkelig ikke bryder mig om karse? Det er jo ikke ligefrem mine børn der kommer krybende til mig og spørger om ikke nok de må få lov til at gro lortet, vel? Næh, det er da mig, der med alle mine overtalelesesevner forsøger at lokke dem til at klippe-klistre-så-vande-og-passe karsen. “Fordi det er så hyggeligt”. (Indtil børnene er fuldstændigt ligeglade og i øvrigt heller ikke gider spise det). Hvert. Eneste. År.

… Hvor godt det til gengæld er gået med alle mine andre spirer i år, i forhold til sidste år. Simon og jeg gik all in sidste år, i forbindelse med at vi lavede vores plantevæg i spisestuen. Vi var åbenbart bare helt enormt dårlige til det, for det eneste vi formåede at gro, var det vi havde købt færdigt. I år har jeg til gengæld fuld smadder på både broccoli, ærter, morgenfruer og tagetes. (Jordbærrene sker der ikke en disse med og jeg begriber ikke hvorfor, men det må vi snakke om en anden gang).

… Hvor helt utroligt fint børnetøj de har hos Arket?! 😍 Kald mig bare langsom, men det er faktisk ikke mere end et års tid siden jeg fik øjnene op for Arkets butikker – og nu har jeg også lige fundet vej ind til deres webshop. Farligt! Særligt børnetøjet, som for det mestes vedkommende har den vidunderlige kombination af “pænt” og “børnet” på samme tid, mistænker jeg kan gå hen og blive et dyrt bekendtskab. I kan se tøjet til pigerne HER – og til drengene HER (reklamelinks). Fint, ikke?

… At jeg dør lidt over alle de der bloomers (reklamelink), selvom mine drenge selvklart er lidt rigeligt store til dem… *abe-der-holder-sig-for-øjnene*

… Hvor dejligt det var, da det i sidste uge føltes som en slags mini-sommer og man kunne gå rundt udenfor uden jakke på. (Og hvor trist det er, at det igen er blevet koldere).

… At der er lavet alt for få Olsen Banden-film. (Tips til hvilke man med fordel kan se i stedet, skal være meget kærkomne).

… Is. Jeg kan ikke helt finde ud af om jeg bedst kan lide dem i vafler eller bægre. Bægre er super praktiske, men vaflerne er jo som is med kage underneden. Win! Okay, jeg kan bedst lide is i vafler.

… Hvor nice det kunne være at gå sommeren i møde med sådan en lyserød sag som denne HER (reklamelink). Den ser godt nok lidt tarvelig ud på modellen, men jeg tænker, at den vil gøre det ægte godt til os, der har bare en lille smule mere guf på sidebenene! 😉

… At jeg i dag har siddet fuldstændigt uforstyrret foran min computer i knap to timer, imens mine børn legede. Sammen. Indenfor. Uden at blive uvenner.

… At ovenstående (altså, det med børnene) får mit liv til at føles komplet. Eller i hvert fald som om jeg ikke har fejlet totalt som mor, selvom det af og til kan føles sådan.

Skriv din kommentar

Kommentarer (10)

 1. Jeg synes det er så fedt du viser din børn, noget fra den dansk kulturskat og er helt enig, der er for få Olsen banden!
  Jeg har dog et par forslag til, hvad I nu kan se i stedet for, jeg er ret vild med ” slå først frede” og ” slap af Frede” som lidt slå James Bond, bare krydret med humor og de tre hovedrolle indhaver fra Olsen banden, så helt klart værd at se og så for børn. Mit andet forslag er de gamle min søsters børn, de er sjove især den første. God filmlyst herfra 😊

   1. Åh altså, jeg er en sucker for de gode danske klassikere! Jeg elsker også Olsen banden, men min favorit må være soldaterkammerater 😃 Og så kan jeg ret nemt overtales til at se de gamle far til fire!

    1. Guuuud ja, dem havde jeg nær glemt! Og “Piger i Trøjen” – dem elskede jeg som barn 😍

     1. Vi har også været igennem alle de gamle Far til fire + Min søsters børn herhjemme under lockdown (har en datter på 4, der æder dem råt!). Og alle Krumme-filmene. Og så har vi lige genset De fem-filmene – de er MEGET gamle og langsomme, men på en eller anden måde ret hyggelige. Det hele ligger på Min Bio-appen, som jeg i øvrigt kan anbefale, hvis man ikke kender den. Der ligger mange gode, gamle film. 🙂

 2. Jeg tænker at pressemøde idag var mere en slags opdatering i forhold til genåbning. Hun havde jo ikke sagt før påske at hun med sikkerhed ville åbne samfundet, men at hvis det fortsatte med at gå i den rigtige retning kunne vi påbegynde at åbne op. Så jeg tror det var for at bekræfte at det gør vi og endda med mere end først antaget 🙂

  1. Det tror jeg da at du har helt ret i 🙂 Det er vare første gang der er pressemøde i statsministeriet, uden konkrete anvisninger – og det undrer mig måske lidt…

 3. Ihh… Jeg kunne sagtens se dig i den lyserøde trenchcoat… Eller måske hvis de har den i “din mintgrønne” farve. Dét ville også være pænt.
  Og… Is i vaffel, altid vaffel 😉

 4. Jeg kan anbefale støver filmene. Støv på hjernen, det støver stadig og passer passer piger. De er så nostalgiske og hyggelige 😄

 5. Hej Cana. Min mand har haft ondt i lænden i mange år. Han er ikke til hokus pokus men i går fik jeg leveret plaster fra dig. Det lykkes mig at lokke et plaster på hans lænd, 10 minutter efter siger han DET VIRKER.
  Så tak for at jeg har købt dine plaster 😊
  Ved godt det ikke høre til under dette indlæg du har skrevet, men det var det eneste sted jeg kunne finde at skrive til dig på

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven