mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Min drøm bliver til virkelighed!

Venner! Jeg har holdt på en hemmelighed i over et halvt år – men nu er det endelig tid til at afsløre den.

Lige siden jeg var en lille pige og stod foran spejlet på værelset og skrålede med på Celine Dions “My Heart Will Go On”, har jeg drømt om, at det skulle blive min tur en dag. Min tur til at blive popstjerne!
Jeg drømte om at stå på de helt store scener, på at underholde og på at røre mennesker med mit sangtalent.
I løbet af mine spæde voksenår indså jeg dog, at mit “sangtalent” muligvis ikke rækker helt så langt som mit teenage-jeg havde bildt mig ind og drømmen blev lagt i skuffen.
Lige indtil jeg stødte på en fyr fra et pladeselskab en aften jeg var taget på Karaokebar. Som altid når jeg ser en tændt microfon, fik jeg lyst til at give et nummer. Et nummer blev til fire og så kom gutten over til vores bord.
“Hej. Du synger dejligt og har en fed energi” sagde han.
Jeg tror jeg smilede, sagde tak og skålede, da han stak mig sit visitkort. A&R stod der. Fuck mand, han var fra et pladeselskab. Og han havde lige givet mig sit visitkort!!!

Helt rundt på gulvet gik jeg op i baren til ham og sludrede.
Klip til at vi i løbet af efteråret fik en aftale i hus; jeg skal udgive min egen lille EP. Men det er slet ikke det vildeste ved historien, så hæng lige på.
Det viser sig nemlig, at fyren her, kender en meget talentfuld tourmanager. Én som planlægger koncerter for nogle af de helt store navne. Verdensstjernerne. Celine Dion, for eksempel, som tilfældigvis kommer til København til efteråret og hvor jeg simpelthen har fået den kæmpestore ære, at varme op!!!! Så jeg skal simpelthen på scenen i Royal Arena og synge foran lige knap 17.000 mennesker! Hold min knallert, hvor er det vildt!

Det ville selvfølgelig være mere vildt, hvis det rent faktisk også var rigtigt. Det er det ikke. Ikke et ord af det faktisk (udover at jeg som barn drømte stort om at blive sangerinde, den er god nok). Det er selvfølgelig en APRILSNAR! Jeg skal overhovedet ikke udgive en sang og jeg skal slet ikke varme op for Celiné Dion. Jeg skal derimod se koncerten og jeg GLÆDER mig til at skråle med fra publikumsrækkerne! ❤️

Egentlig havde jeg besluttet at jeg ikke ville lave en aprilsnar i år, men nu hvor corona fylder så meget, så kan jeg faktisk ret godt lide ideen om en dag med nogle ekstraordinære – og ofte ganske underholdende – historier.
Jeg håber i alle tilfælde at du kunne lide min og så håber jeg bare, at du får en FANTASTISK dag!

Skriv din kommentar

Kommentarer (24)

 1. Cana din knallert! Det her er set sjoveste nogensinde! Skål skipper og glædelig første april🙌🏻

  1. Ha ha, det turde jeg ikke!! Tænk hvis nogen troede på det og ikke fik afsløringen med 😂🙈

 2. Syntes heller ik lige at det lød som CanaB😂 Men indrømmet, jeg troede -selvfølgelig, på hvad du skrev…🙈🙊😂❤️

 3. Opfindsom aprilsnar 😀
  Jeg kan ikke helt finde ud af hvor man kan sende en fødselsberetning ind til dig?

  1. Tak 🙂 Du må meget gerne sende mig din beretning på mail: canabuttenschon@gmail.com – du skal bare vide, at du ikke får svar på din mail, førend din beretning bliver udgivet, så hav gerne lidt tålmodighed med mig 🙂

   1. Jeg har sendt dig en mail. Jeg tænker nok du har mange beretninger af vælge mellem, og jeg ved slet ikke om du kan bruge min. Jeg har bare haft meget glæde af “fødselsfredag”, så vil gerne bidrage hvis jeg kan. 🙂

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven