mo

Find de populære bøger og hudplejeprodukter i webshoppen

Første trimester <3

Det føles fuldstændigt som at stille sig op på en skammel, helt nøgen, og vente på, at nogen giver sig i kast med at kommentere.

Det er angstprovokerende, vidunderligt og super vildt, at sidde her, bag min skærm, og have trykket udgiv på min nyeste bog, som jeg udgiver helt, helt selv. (Indsæt selv en poweragtig emoji, sammen med én der bider sig i læben, for det er ret meget sådan jeg har det!). 

Egentlig havde jeg lovet mig selv, at jeg ikke skulle udgive flere bøger før 2021. Tidligst. Det er egentlig slet ikke fordi jeg ikke bryder mig om at udgive bøger – tværtimod – men det har simpelthen været megahårdt at udgive tre bøger på tre år. For mig.

Jeg ved godt at andre – særligt nogle af mine kollegaer i kogebogsafdelingen – kan sprøjte bøger ud til enhver given lejlighed, men for mig har det simpelthen været så krævende, at jeg har været nødt til at holde pause.

Eller altså, det troede jeg.

For nu har jeg jo gjort det alligevel. Om end den altså ingenlunde er ligeså lang, som nogle af de andre bøger. Det er nemlig dét man med rette kan kalde en miniudgivelse.

Det er (endnu) en bog om graviditet og den er altså stilet til alle dem som er (eller gerne vil vide mere om at være) gravide i første trimester. Det er nemlig dét, bogen handler om. Graviditetens første trimester.

Når man er gravid i første trimester, har man ofte endnu ikke – eller kun lige knapt – fortalt sine omgivelser at man er gravid. Man er i størstedelen af tiden endnu ikke tilset af nogle sundhedsfaglige og det kan i det hele taget, være noget af en opgave, at hitte hoved og hale i det hele, i en tid, hvor alt pludselig synes under kæmpemæssig forandring.

For det er så stort at blive gravid og det første trimester er i sandhed noget ganske særligt. På godt og på ondt, vel at mærke.

Mange gravide i første trimester er hårdt slået ud af både træthed, kvalme og andre “spændende” graviditetssymptomer – og jeg forstår helt ærligt godt, hvis junglen af informationer bliver overvældende og uoverskuelig. Jeg forstår godt, hvis søgning efter information online giver mere forvirring end svar. Ligesom jeg også forstår dig, hvis tanken om at skulle læse hundredevis af siders fagbøger, hænger dig langt ud af halsen lige nu…

Det er jo derfor jeg har skrevet “Graviditet – det første trimester”. Hvor jeg har skåret helt ind til benet med dét jeg synes er allervigtigst at få dig fortalt, her i den spæde begyndelse af din graviditet.

Jeg synes det er en vigtig bog, som jeg er sikker på at mange gravide vil finde stor gavn og glæde ved at læse. Alligevel ryster jeg i bukserne over at have udgivet den. Fordi jeg gør det selv. Fordi jeg – pånær en korrekturgang hos en meget dygtig dame – har lavet alting selv. Grovtekst, redaktion, grafisk opsætning (af e-bog), indlæsning (af lydbog), klipning (af lydbog) og sågar illustrationen til forsiden har jeg siddet hjemme i mit køkken og lavet. Og prissætning! Jeg har simpelthen ingen anelse om, hvad den slags skal koste, så nu har jeg forsøgt mig med en pris jeg tænker, at jeg i hvert fald godt selv gad at smide efter noget lignende. Men hvor er det altså svært at sætte pris på sig selv, sådan helt bogstaveligt.

Det føles fuldstændigt som at stille sig op på en skammel, helt nøgen, og vente på, at nogen giver sig i kast med at kommentere.

Så altså, jeg står lige her og bogen er ude, så hvis du har lyst til at læse mere om den (eller endnu bedre: i den) kan købes i min webshop lige her, hvor du altså både kan finde den i en e-bogsudgave og som lydbog.


Graviditet det første trimester

… Og hey, nu hvor jeg alligevel står her, helt nøgen, så sig mig da lige hvad du synes om forsiden? 

Skriv din kommentar

Kommentarer (17)

 1. Den er da super flot, Cana! Du er jo en ren kunstner 🎨 I øvrigt synes jeg at det er en SKARP pris du holder dig. I sammenligning hvad man ellers støder på af udgivelser (og lydfiler) så er dine priser jo peanuts ved siden af 😍💪🏼 Jeg skal i hvert fald have bogen når jeg bliver gravid en dag.

  1. Hvor er du bare mega sød!! Tusind tak for de søde ord. Det glæder mig særligt, at du synes det er en god pris 🙂

 2. Kære Cana.
  Du er så dygtig, sød, sej og så beskeden;0) Hvor er det en flot bog – og selvom min yngste er 18, så er jeg nysgerrig og må da høre din lydbog.
  Godt gået – hold op, du har mange kvaliteter!
  Knus

  1. Altså! Tusind tak, Jannie! Din besked gør mig meget, meget glad. Jeg håber at du kan lide bogen, selvom den ikke er helt “relevant” for dig med store børn 🙂
   Knus!

 3. Virkelig smuk forside, og hvor er det sødt med det lille hjerte. Som symbol på det lille liv som er på vej ❤️

 4. Hej Cana

  Tak for endnu en god og brugbar udgivelse. Har hørt lydbogen med allerstørste fornøjelse. Du har simpelthen den perfekte stemme til at indtale lydbøger, og så er du jo bare skide kompetent og dygtig! 🙂 Og du kan åbenbart også tegne. Er vild med forsiden med det lille hjerte.

  Endnu engang tak og rigtig god aften.

  Kh. Lærke (10+4)

 5. Jeg har lige SLUGT bogen! Den er fantastisk og jeg GLÆDER MIG til den næste kommer. Meget snart, please. 🙏🏼😍

  1. Hvor er det bare dejligt at læse! Tusind tak 🙂 Jeg satser på at der ikke gå sååå længe førend den næste bog kan komme online 😉

 6. Hej Cana
  Jeg er gravid (7+2) og det føles nærmest som om du har reddet mit liv! Jeg har været SÅ flov over, at jeg ikke bare er glad hele tiden, så tak for at fortælle mig, at jeg er okay. TAK, TAK, TAK for en fantastisk bog ❤️❤️❤️❤️

 7. Kære Cana.. tillykke med den lille ny – hvor er den fin ❤️ Prisen er absolut rigtig.. og det samme er forsiden ❤️ Virkelig smukt med det lille hjerte … den vil jeg give til den næste veninde i flokken der bliver gravid 💜

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven