mo

Besøg min nye webshop. Altid fri fragt ved køb over 499.-

Tid til eftertanke #58

“Jeg hynotiserer dig!” råber den ene, imens den anden siger skydelyde og kaster sig ned bag sofaen. Drengene leger med lego, Simon læser nyheder og her sidder jeg. Foran computeren for kun anden gang i denne uge. Normalt sidder jeg foran min computer mange timer hver dag, men i den forgangne uge har den primært været brugt i hjemmeskoleøjemed, hvor Jens har lavet både religion, dansk og natur/teknik på den. For første gang, i øvrigt. Jens synes at det er topsejt, at få lov til at bruge min computer – og jeg synes skiftevis at det er tophyggeligt og topmærkeligt. Præcis som med så meget andet i livet med børn, tænker jeg. Men vi hygger os og prøver på, ikke at tænke for meget på andet end dét i disse dage.

Af samme årsag har jeg også forsøgt at gøre denne udgave af “Tid Til Eftertanke” så coronafri som overhovedet muligt. Fordi der jo stadig sker helt almindelige ting, i denne helt ualmindelige tid.

Ugens højdepunkt er at vi har været (og er, et par dage endnu) i sommerhus i Vestjylland. De første fem dage havde vi fire børn med (fordi der jo heldigvis stadig er voksne, som går på arbejde hver dag) og nu er vi bare os fire – og Martha. Det har (selvfølgelig) været lidt hårdt af og til, og vi er så absolut gået trætte i seng hver aften, men mest af alt, har det bare været pissehyggeligt. Det har været VIDUNDERLIGT at have en have. Tilmed én med både trampolin, volleybane og en græsplæne der er mere end rigeligt stor nok til at man både kan lave fodbold- og NERFkamp derude, uden at komme det mindste i nærheden af andre mennesker. På dén måde kan jeg virkelig godt misunde alle jer der bor i hus i denne tid!

Jeg smilede mest da vi tog en lang gåtur på stranden. Vesterhavet er jo bare noget helt særligt og synet, når man kommer op over klitterne, hvor alt øjnene kan se, er kilometervis af strand, er simpelthen fantastisk! Vi havde en kæmpe fest over at bestige bunkere og lave udspring fra klitterne, hvor man altså skal være et usædvanligt kedeligt gemyt, for ikke at få et kæmpestort smil på læberne, når man sætter i et spring.

Ugens lavpunkt at min venstre lillefingernegl faldt af. Jeg fik tilbage i oktober/november min lillefinger temmeligt hårdt i klemme, lige under neglen og da neglen så sidenhen voksede ud, var den tydeligt skadet af det hårde tryk. Der var en stor, hvid plet, som var helt hævet fra den øvrige negl. I løbet af et par uger efter pletten var vokset op over neglebåndet, flækkede neglen lige der – altså, helt nede ved neglebåndet. Fra siden og helt ind på midten Gys! Jeg googlede løs og fandt ud af, at jeg muligvis kunne reparere den med the-filter og neglelak. Først et lag lak, så et stykke the-filter og så lak på igen. Det er ikke en perfekt løsning, men det har simpelthen holdt i månedsvis (hvor jeg har lavet det om et par gange om ugen), indtil i torsdags, hvor det yderste af neglen altså faldt af.

Det gode ved det var at det næsten ikke gjorde ondt, da neglen faldt af. Fordi jeg har repareret på den i månedsvis, så var den ikke mere end et par milimeter fra at være helt tip top. Så selvom jeg da ville ønske at jeg havde klaret skærene helt indtil flængen var groet ud, så er jeg faktisk alligevel ret stolt over at det trods alt næsten lykkedes.

Jeg har haft det bedst med at iføre mig make-up. Jeg har godt nok kun gjort det to dage (den ene dag kun med mascara) i den forgangne uge, men ikke desto mindre, så nyder jeg det altså, når jeg har make-up på. Det føles ligesom lidt… Ahem… Normalt. Må man godt sige det, i denne tid?

Det bedste jeg har spist er selvfølgelig noget af alt børnenes hjemmebag. Bager I også meget for tiden? Mine børn har blandt andet lavet de her cookies (som er fuldstændigt latterligt gode) og brownien som vi plejer at bruge når vi laver talkage 🙂

Det bedste jeg har set er Mr. Bean, som vi så sammen med drengene i går eftermiddag. Filmen i sig selv, er ikke ligefrem noget kunstværk, hvis du spørger mig. Men mine børns reaktioner på alle Mr. Beans mange uheldige udskejelser, var priceless!

I næste uge ser jeg frem til at bruge kontaktlinser igen, ha ha! Af én eller anden grund glemte jeg at få dem med, da vi pakkede bilen til sommerhuset, så jeg har brugt briller hver eneste dag. I sig selv er det ikke noget problem, men når solen skinner som den har gjort de seneste dage, så foretrækker jeg klart linser frem for briller. Derudover så glæder jeg mig til at komme hjem til København igen på tirsdag. Hvis solen stadig skinner, vil jeg dase på altanen, læse en god bog, og selvfølgelig en tur (eller to) i kolonihaven, som jeg saaaavner!

Skriv din kommentar

Kommentarer (3)

 1. Kære Cana.
  Tak for “tippet” til hvordan man kan reparere en negl. Jeg var nemlig uheldig for ca. et år (!)
  siden at klemme min tommelfinger. Jeg ved ikke om den nogensinde vokser pænt ud igen, den er bare SÅ grim at jeg er flov over den…
  Nu vil jeg prøve din metode. Tak og nyd nu jeres dage her i mit hood:)
  Kærlig hilsen G.

 2. Tak for opskrift på cookies (som jeg fandt i starten af ugen) – for ja, der bliver bagt ekstra meget i de her dage. De smager simpelthen så godt og den ene gang bagte mine to drenge på 6 og 8 år dem næsten selv 👏🍪
  Nyd de sidste dage i sommerhus ☀️☀️

 3. Mange tak for tippet til reparation på en negl. Det vil jeg straks give videre til min veninde.
  Jeg er altså vild med din ring, og ved godt at du har fået den af Simon …. men kunne du lokke ud af ham hvilket mærke den er? Eller hvor den er fra?
  Mange hilsner L

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven